Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Като почнете така за Кама и Глория. Те са бабички на 60, закъде вече да се бъркат. След макс 10 години са за пенсия. 

Иначе да кажа и аз за Вера - тва е Преславата 2 (като инвестиция) на Пайнер, ако не й повече първите години. Тя взе най - яките песни, най - яките кавъри, най - яките текстове и резултат - средна работа. Ми като не става, не става. 

През 2002 Анка с един клип на бял фон я отвя.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Karma93 каза:

През 2002 Анка с един клип на бял фон я отвя.

Нормално, както каза и @Andrew Cunanan. това си е било грешна инвестиция. Няма харизма, няма визия на голяма звезда. Винаги си е мязала на тетка подметка от махалата наща Вера.

Анелия е голяма звезда, 2002/2003 направо пръсна държавата. Даже смея да твърдя, че тя имаше най - големите хитове тогава - "Само мене нямаш" и "Очите" бяха по - големи и от Феникс, Крепост, Къв си ти бе и Шампанското. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Нормално, както казах и @Andrew Cunanan. това си е било грешна инвестиция. Няма харизма, няма визия на голяма звезда. Винаги си е мязала на тетка подметка от махалата наща Вера.

Анелия е голяма звезда, 2002/2003 направо пръсна държавата. Даже смея да твърдя, че тя имаше най - големите хитове тогава - "Само мене нямаш" и "Очите" бяха по - големи и от Феникс, Крепост, Къв си ти бе и Шампанското. 

Тези песни на Анелия си бяха направо национални хитове извън чалга аудиторията

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

Тези песни на Анелия си бяха направо национални хитове извън чалга аудиторията

Да, тук в Рама не знаят, но особено Само мене нямаш беше най - теглената песен на годината с 250к тегления в mp3-bg. Тогава теглехме музика само от там. Беше направо нещо страшно. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

@adorable За 2005-та нещата не са много по-различни, дори и с 3 вакантни места поради отсътвието на Гюр, Райна и Анелия, за което имаме само недомлъвки и смешни екскюзове като "аз пускам или ша пускам албум и ми трябва време да го завърша или да го промотирам и да наложа песните" е повече от смешно. Смисъл Кама отиде с албум на няколко седмици и промотира на най-голяма сцена доста успешно продукта си. Та, да не се отплесваме от темата, да махнеш тези трите и да сложиш Магда на тяхно място е смешно просто, какво е издала тя между двете турнета освен дуета с Вероника и "Нали ти казах"? И двете песни не са хитове мастодонти... И двете към днешна дата не се помнят масово.

Та при наличието на три вакантни места, грубата сметка показва, че едното е за Звезда № 1 на 2004 и изпълнителката на хит № 1 на 2004 - "Шампанско и сълзи" - Ивана, останалите две обаче са свободни. И са избрани Вероника, която беше тогавашната Андреа - пускаше на всеки 2 седмици нова песен с клип и Преслава, която загатна потенциала си с първият си албум. Да, беше й рано за турне, но факта, че държи мегахита "Дяволско желание", която тресеше държавата и не беше стигнала апогея си, дори първите мегахитове без клипове в лицето на "Нямаш сърце" и "Горчиви спомени", живото пеене и фактът, че малките пр*дли я изяждаха с парцалите натежаха в нейна полза. 

Разбира се след турне 2005-та Преслава се затвърди като претендетнка за Певица на годината - все пак бе единствената след Ивана, която пя абсолютно и изцяло на живо и бе в топ 3 по прием след Иваня и Кама. Вече бе немислимо да не бъде на следващото турне, а през това пусна супер успешен, хитов и продаван албум, няколко големи хита като "Нямам право" и "Финални думи", а черешката бе "И когато съмне", спечели "Прогрес", "Песен" на наградите на Планета и тези същите + "Албум" на наградите на НФ.

Вероника пусна някакъв албум, който освен "Сериен лъжец" не успя да роди друг голям хит, а при завръщането на Анелия и Райна съвсем закономерно ѝ бе показан изхода от турне 2006-та, да не говорим, че лека по-лека като спря да бълва като откачена, кариерата ѝ започна да зацикля. "На добър час" въпреки бруталната ротация не стана голям хит, а след "Не така" тя повече хит не видя. И за турне 2007-ма щеше да бъде абсурдно да я изпратят.

Магда между тур 2005 и 2006 имаше само "Спаси ме любов" като голям хит и след това посоката при нея беше само надолу.

Та мисълта ми е, че и двете трябва да бъдат благодарни, че изобщо са им дали някакъв шанс, иначе Магда още щеше да ходи да бере грозде и да копа нивята и поляните, а Вероника да меси козунаци във форма, вдъхновена от бедрата ѝ.

И двете никаква следа не оставиха в чалгата и към днешна дата са никои и дори роднините им не ги помнят.

Важното е, че ти си спомняш много добре за Вероника и Магда. Като гледам как всеки твой пост е насочен към тях, явно са ти оставили сериозна следа в съзнанието. 🤣 Ако не се вълнуваше, нямаше да обикаляш като цветарка, плюнчейки се как никой не си ги спомня. Пресен пример — сам изреждаш песни и на двете, което само показва, че са оставили следа в музиката. С кавъри или без, и двете имаха своите успехи.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, stenly каза:

Важното е, че ти си спомняш много добре за Вероника и Магда. Като гледам как всеки твой пост е насочен към тях, явно са ти оставили сериозна следа в съзнанието. 🤣 Ако не се вълнуваше, нямаше да обикаляш като цветарка, плюнчейки се как никой не си ги спомня. Пресен пример — сам изреждаш песни и на двете, което само показва, че са оставили следа в музиката. С кавъри или без, и двете имаха своите успехи.

Той се вълнува от чалга, затова й ги знае. Те са имали своите успехи, но не са били достатъчни да са на турне. И ако смяташ, че все пак не е прав, може ли да ни отговориш на чие място щяха да са те?

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, WindWalkerMonk каза:

Той се вълнува от чалга, затова й ги знае. Те са имали своите успехи, но не са били достатъчни да са на турне. И ако смяташ, че все пак не е прав, може ли да ни отговориш на чие място щяха да са те?

Вероника беше на турне през 2005 г. Магда, доколкото знам, е била гост в някои градове. Всички много добре знаем, че в „Пайнер“ участието в турне зависеше от броя участия и приходите, които носиш на фирмата. Вероника беше любимка на Жени Димова, и съм склонен да вярвам, че през 2005 г. на нейно място вероятно е трябвало да бъде Магда. Като цяло можем само да гадаем какво точно се е случило. Но е абсурдно как тук се отричат техните успехи.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, stenly каза:

Следата, която са оставили, е предимно лайняна диря по имиджа на жанра. Едната се чокаше с мутра за кариера, а другата изкопира всички сръбски кавъри, дори в момента имитира Ивана по килограми и пак е никоя, и пак никой не ги помни. Видя ли трагичните гледания на новата боза на Магда, която тя се скъса да хвали, направили и 20К първият ден?!

Вчера в офиса се завъртя темата около Андреа от чалгата и аз споделих, че ми е много мъчно за нея и нейното пропадане от баш топ към баш дъно и коментарите на колегите бяха - "че тя пее ли още?", "от поне 10 години не е вадила нова песен" и "тя била певица? аз я знам само като гаджето на Курбрат" и подобни. Обещавам да направя проучване в офиса дали хората изобщо са усведомени за съществуваването на Магда и оная другата скочубра и да ти докладвам.

Сподели в други сайтове

Току що, stenly каза:

Вероника беше на турне през 2005 г. Магда, доколкото знам, е била гост в някои градове. Всички много добре знаем, че в „Пайнер“ участието в турне зависи от броя участия и приходите, които носиш на фирмата. Вероника беше любимка на Жени Димова, и съм склонен да вярвам, че през 2005 г. на нейно място вероятно е трябвало да бъде Магда. Като цяло можем само да гадаем какво точно се е случило. Но е абсурдно как тук се отричат техните успехи.

Успехите:
image.png.e339f0a37ecc60482b33bb99838ffb0d.png

image.png.086516b33fe7395a33e76ae9a694e892.png

Гат подкастът, заради клюкити вътре, е по-гледан от новата ти песен. Ама недей толкова ясно да се издаваш, че имаш кръвна връзка с Магда и Вероника, затуй ги защитаваш тук.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Karma93 каза:

Дали Цветелина щеше да е сред топ имената, ако беше останала в Пайнер?

Не! След като Кама и Деса налагат тип западни визии, едната на Барби, другата на се*с символ, а после и Гергана излиза в първият си клип като съблазнителка ала Памела Андерсън, на селското девойче Цуцолина не ѝ е писано, освен ако не си залепи нова глава.

Нали виждаш ся ква е фригидна и скована, просто нямаше да оцелее сред такива хищници. Да не говорим, че и като вокал е безлична, творчеството ѝ е селско и елементарно, просто Райна още с дебюта си в "Гасне пламък" и открадна цялата фенска маса и я затри от картата на фолка.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Успехите:
image.png.e339f0a37ecc60482b33bb99838ffb0d.png

image.png.086516b33fe7395a33e76ae9a694e892.png

Гат подкастът, заради клюкити вътре, е по-гледан от новата ти песен. Ама недей толкова ясно да се издаваш, че имаш кръвна връзка с Магда и Вероника, затуй ги защитаваш тук.

Да бе, ти не знаеше ли — сестри са ми. 🤫
Важното е, че си ги чул и видял до края. Щом не спираш да ги коментираш и се опитваш да ги омаловажиш, явно будят интереса ти.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, stenly каза:

Да бе, ти не знаеше ли — сестри са ми. 🤫
Важното е, че си ги чул и видял до края. Щом не спираш да ги коментираш и се опитваш да ги омаловажиш, явно будят интереса ти.

Сън не спя да ги коментирам. Направо позеленях от завист и от 1.91 м станах 1.60 от завист, че Магда изкара "хита на годината". Песнопение направо.:roll1:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не! След като Кама и Деса налагат тип западни визии, едната на Барби, другата на се*с символ, а после и Гергана излиза в първият си клип като съблазнителка ала Памела Андерсън, на селското девойче Цуцолина не ѝ е писано, освен ако не си залепи нова глава.

Нали виждаш ся ква е фригидна и скована, просто нямаше да оцелее сред такива хищници. Да не говорим, че и като вокал е безлична, творчеството ѝ е селско и елементарно, просто Райна още с дебюта си в "Гасне пламък" и открадна цялата фенска маса и я затри от картата на фолка.

Имиджът на Комшийската може да бъде наложен донякъде - някой, в който хората се припознават с посланието "С грим, коса и осветление това можеш да бъдеш ти"

Корпоративен хит - Цветелина

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, stenly каза:

Вероника беше на турне през 2005 г. Магда, доколкото знам, е била гост в някои градове. Всички много добре знаем, че в „Пайнер“ участието в турне зависеше от броя участия и приходите, които носиш на фирмата. Вероника беше любимка на Жени Димова, и съм склонен да вярвам, че през 2005 г. на нейно място вероятно е трябвало да бъде Магда. Като цяло можем само да гадаем какво точно се е случило. Но е абсурдно как тук се отричат техните успехи.

На място на Вера трябваше да е Райна/Анелия/Гюра. 

Магда е била заета да отговаря на провокациите на жрицата на любовта:

WWW.FLAGMAN.BG

Певицата си тръгнала от апартамента на гаджето си на булевард „България

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

визията на Гюр тук е 1:1 с визията на Цаца в този клип:
Ceca - Crveno - (Official Video 2000)

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Сън не спя да ги коментирам. Направо позеленях от завист и от 1.91 м станах 1.60 от завист, че Магда изкара "хита на годината". Песнопение направо.:roll1:

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

На място на Вера трябваше да е Райна/Анелия/Гюра. 

Магда е била заета да отговаря на провокациите на жрицата на любовта:

WWW.FLAGMAN.BG

Певицата си тръгнала от апартамента на гаджето си на булевард „България

Айде сега, двойните стандарти тук винаги са били на почит, ама чак пък толкова... Всички добре знаем, че почти всяка е минала през ръцете на някоя мутра — няма такава, която да не е била гадже или любовница на подобен тип мъже.
Да не би да си имал някакви симпатии към Красьо, та така си намразил Магда? Или си точил лиги по мъжа на Вероника? 🤔😄 Иначе не виждам причина да се хабиш толкова на тема, която уж не те вълнува. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, stenly каза:

Айде сега, двойните стандарти тук винаги са били на почит, ама чак пък толкова... Всички добре знаем, че почти всяка е минала през ръцете на някоя мутра — няма такава, която да не е била гадже или любовница на подобен тип мъже.
Да не би да си имал някакви симпатии към Красьо, та така си намразил Магда? Или си точил лиги по мъжа на Вероника? 🤔😄 Иначе не виждам причина да се хабиш толкова на тема, която уж не те вълнува. 

Не, аз съм Красьо Черния от кръв и плът.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

Галина  е по-красива от онзи траверс Цеца. 

Ще й се на трактористката.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ще й се на трактористката.

И на мен повечеш ми харесва. Иначе кралицата е пръснала:

WWW.FACEBOOK.COM

Каква нощ! Емоции, хитове и незабравими моменти с невероятната Емануела! Благодарим на всички, които бяха с нас – вие направихте вечерта наистина специална! - 📍 Пл. Народно събрание 10, София 📲...

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Всяко нещо има начало! ❤️❤️❤️30 години с името Екста Нина! С колегите от оркестър Добруджански славей поставихме основите!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...