Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 12 минути, FolkEmpire каза:

Деса да не е купила правата на оригинала и да е решила да я пуска и тя? :D Иначе какви претенции за музиката след като е гръцка :D Евала на Ина, че не е реагирала остро. Деса вместо да я остави да има разнообразие, тя нахакано стрийква, че да не й паднат гледанията случайно после :D 

Едва ли самата Деса го е страйкнала, сигурно е дистрибутора ѝ, което според мен означава че активно подготвя кавъра.

Ще е интересно да видим дали ще пусне баш Зелено за лятото или друга интерпретация на гръцкия оригинал. Не се съмнявам, че като миналата година може да е планирала да откара летния сезон с балади.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Karma93 каза:

Значи Деса просто си пазари права на песни или и тя ще прави кавър на тази песен 😬

Творчеството на Ивана е в опасност ... и на Вероника,

Деса явно е станала като оня водещ от Евроком, дето купи песните на Силвия Кацарова и й искаше пари 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , WindWalkerMonk каза:

Според мен голямата грешка на Глория е, че спря да копира песни и стила на Цеца. 

Вече не беше толкова състоятелна, за да прави скъпа продукция или толкова интелигентна, за да подава разнообразни жокери на текстописците. 

Тя Гюрга няма в творчеството си хубав, поетичен и оригинален текст, всичкото е боза с пичи косми.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DarkChild каза:

Старата мома Жени Димова да не е била нещо "наопаки"?

Най-голямата й грешка е, че заряза механизацията в растениевъдството.

И родното земеделие рязко пропадна, откакто Гюра и Магда зарязаха призванията си - на гиздави селянки, берящи грозде.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Нов скандал в попфолк гилдията се разгоря между певиците Деси Слава и Ина. Причината е новата версия на култовия хит "Зелено" от репертоара на Ина, който през

Деси Слава искала 15 хиляди от Ина? ОМГ?! 

Не знам Ина на какви транквиланти е, че си мисли, че това орезиляване на един от най-големите ѝ хитове, ще ѝ донесе някакви позитиви. Въобще цялото ѝ завръщане е с дъх на разочарование и по-добре изобщо да не се беше реализирало.

А тази Персияна е тотал щета. Не знам чие е това умотворение да създава АИ чалгарка - но е пълна глупост и ненужно пилеене на време и средства. 

Дано Деса направи хит от този кавър.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

@SG тъкмо се зарадва, че Фатмес се е кротнала защото планира да се пенсионира като фолклорна певица, а тя наща подготвя да възроди бесен ретро чалга хит.

Явно това е имала предвид като каза, че чалга албумът нямало да бъде 'за дискотеките' - че ще е с възможно най-vintage звучене. Но, oh my, за какво й е точно пък "Зелено"?

Сигурен съм, че дори не е запозната отблизо с този цирк и не тя предявява претенции.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , FolkEmpire каза:

Деса да не е купила правата на оригинала и да е решила да я пуска и тя? :D Иначе какви претенции за музиката след като е гръцка :D Евала на Ина, че не е реагирала остро. Деса вместо да я остави да има разнообразие, тя нахакано стрийква, че да не й паднат гледанията случайно после :D 

Едва ли. Текстописецът щеше да знае ако ще прави римейк. По-скоро с нов текст, което не знам кому е нужно.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, LuydmilGenov каза:

Янева ще присъства или ще излъчва от Дубай?

Ще отбележи присъствие картонената изрезка, над която мАрия се чекне? Янева какво общо с това? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

чая преди 3месеца при Тото и сега🤢

IMG_3763.jpeg

IMG_3762.jpeg

Честито на Драгойка, сбъднала е детската си мечта и е завършила транзишъна в бабиет.  

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Коя е дебютантката до Ариа?

Химна на дебютантката 

преди 20 минути, fengergana каза:

чая преди 3месеца при Тото и сега🤢

IMG_3763.jpeg

IMG_3762.jpeg

Абе чудих се аз безМензурно на кого ми напомня то на кого било :D

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

Химна на дебютантката 

Абе чудих се аз безМензурно на кого ми напомня то на кого било :D

Само шапка и обеци липсват на Драгойка и е готова за следващите сезони на Даунтън Аби и Короната . Как бърже се развива родната кино индустрия, от цяло стадо пришълци вече сме английския кралски двор. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...