Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Jake каза:

Малко съм говорил с него, изглежда добър човек, но определено крие много неща. Страдаше много за този малкия, иначе хонорара му беше нещо от типа на 17 бона.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Значи и Гов Ньо не е подготвен като си кани гостите или им слуша глупостите за да не ги обиди или са се шибали двамата. Аз ако бях щях да го скастря: "А ти като рекламираше банки ни рИва!"

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Значи и Гов Ньо не е подготвен като си кани гостите или им слуша глупостите за да не ги обиди или са се шибали двамата. Аз ако бях щях да го скастря: "А ти като рекламираше банки ни рИва!"

Прощавайте, но не следя хода на дискусията - банки за семенна течност ли е рекламирал Любо Киров?

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

специален поздрав за @DevilWish

И до днес ми остава любимата песен на Анелия. Благодаря ❤️ 
Здравко Мандаджиев е говорил за Преслава, Глория, Деси Слава , Софи Маринова в някакъв подкаст след "Един за друг".

SIGNAL.BG

Здравко Мандаджиев и Рада разказват в подкаста “Един без друг” защо не са участвали в коалиции, кои са били предизвикателствата в риалитито и коя двойка

Да хванем една Преслава, Глория е класа, Деси Слава, Софи Маринова, Тони Стораро е много добър изпълнител, Азис… Това са изпълнители, които толкова години държат ниво и продължават да надграждат.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FolkEmpire каза:

Масово го има това лицемерие у "звездите"... А Любо дори е казвал на общи познати, че Графа не можел да пее. Уж са приятели, а му е голям трън.

Иначе за Прокредит и Графа е вярно, той получи огромна сума от тях и спонсорство за концерта.

Банките дават огромни пари. Григор Димитров взе 1 милион от друга банка за 6 месеца права, по това което имам като инфо.

Банките обаче стоят далеч от чалгата.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SG каза:

Не говори нито само за чалгарите, нито само за Графа - говори и за двете. Спонсорите в някои случаи действително заблуждават колко е реалния интерес към изпълнителя, друг е въпросът, че то този номер вероятно и самият Любо го е използвал и затова знае.

Говори само за Графа, пусни си клипчето, не говори наизуст.

Използва местоимението "Той" няколко пъти, банкета на радио групата, участието в  малкото заведение в Търново, в което в датата на концерта пише, че има още билети, голямото веню (само стадиона събира над 20 000 души) спонсорирано от банката. Не е съвпадение, и никоя чалгарка не е пяла във място за над 20 000 души, спонсорирано от банка, да е агитирала, че са оставали билети (билети за чалга клубове не се купуват предварително, за разлика от местата където пеят те), нито някоя чалгарка е пяла на корпоративен банкет на радио група.

Сподели в други сайтове

Поздрав за @Andrew Cunanan. ❤️❤️❤️ 

Хей, животе! Ти си цяло чудоооооооооооооооооооооооооооооооо...... живота е супер лесен! Както си го направиш!

Сподели в други сайтове

Забелязвам няколко тенденции в живото пеене по участия на чалгарките.

- Започнали са да пеят доста повече на живо.. Малко са тези на пълен плейбек. Изключение са стандартните Емануела, Мария, Азис, Малина...дори Андреа е пропяла.

-Преслава си е направила някакви предварително записани версии на старите хитове и се прави, че ги пее на живо, което е голяма наглост при парите които взима..................

Мисля, че пеят повече на живо защото сега са самопродуциращи се и има голям риск да не го викат..Преди беше лесно, Пайнер урежда участия и само се влачиш на сигурно...  Друг е въпроса какво е качеството на пеене...масово е крещене и говорене...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Тази "Robin fuckin Wiliams" ли каза, че цензурата я удари преди фамилията?

image.png.46108a8cf11bce3df33ebb8e0f924219.png

Ох, помислих, че го наричаш Робинзон Крузо... това предаване забравих, че съществува още. :D 

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Olay каза:

Говори само за Графа, пусни си клипчето, не говори наизуст.

Използва местоимението "Той" няколко пъти, банкета на радио групата, участието в  малкото заведение в Търново, в което в датата на концерта пише, че има още билети, голямото веню (само стадиона събира над 20 000 души) спонсорирано от банката. Не е съвпадение, и никоя чалгарка не е пяла във място за над 20 000 души, спонсорирано от банка, да е агитирала, че са оставали билети (билети за чалга клубове не се купуват предварително, за разлика от местата където пеят те), нито някоя чалгарка е пяла на корпоративен банкет на радио група.

Нормално е Графа да му е главният трън в очите, след като се изявяват в един жанр и на практика баш те двамата си се борят за статута на най-успешен мъжки изпълнител в Бг попа за последните 25 години. Но много от изказванията звучат така, че да могат да засягат и други имена. Но пак казвам, че за мен и самият Любо е такова име и говори от личен опит. В последните десетина години той някак си се издигна едва ли не на ниво Веселин Маринов и винаги ми е било странно как стана тази работа.

С няколко думи - такива като него и Графа вероятно положиха почвата за подобни концертни условия, а чалгарите, както винаги със закъснение, изкопираха модела.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

Нормално е Графа да му е главният трън в очите, след като се изявяват в един жанр и на практика баш те двамата си се борят за статута на най-успешен мъжки изпълнител в Бг попа за последните 25 години. Но много от изказванията звучат така, че да могат да засягат и други имена. Но пак казвам, че за мен и самият Любо е такова име и говори от личен опит. В последните десетина години той някак си се издигна едва ли не на ниво Веселин Маринов и винаги ми е било странно как стана тази работа.

С няколко думи - такива като него и Графа вероятно положиха почвата за подобни концертни условия, а чалгарите, както винаги със закъснение, изкопираха модела.

Аз не знам нито една песен на въпросния. На Графа мога да посоча няколко.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DarkChild каза:

И аз харесвам мнооого повече Графа и според мен в дългосрочен план ще си остане той (мелето мигом да ми покачи ранга във форума :D).

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SG каза:

Отделно накрая на видеото, го питат за кого говори, и той казва, че са 2-3ма в жанра и апелира да не се лъжат или нещо подобно. Грам не намеква дори за чалгата. Думите му да се интерпретират като атака срещу чалгата, говори за големи комплекси от страна на интерпретаторите според мен. Попа отдавна е спряла да си права ПР на гърба на фолка отдавна.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Olay каза:

Отделно накрая на видеото, го питат за кого говори, и той казва, че са 2-3ма в жанра и апелира да не се лъжат или нещо подобно. Грам не намеква дори за чалгата. Думите му да се интерпретират като атака срещу чалгата, говори за големи комплекси от страна на интерпретаторите според мен. Попа отдавна е спряла да си права ПР на гърба на фолка отдавна.

Не знам за кой друг от техния жанр може да говори встрани от Графа, та да ги докараме до 2-3, само те двамата са толкова успешни и правят редовно Арени и дори стадиони. Надали включва себе си. :D

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, DarkChild каза:

Той си остана с хит от "Те". "Има ли цветя". Има добри песни, но нищо общо с хитовете на Графа.  Попа винаги е била бутан много повече от медиите и рекламодателите. Вече ми писва от едни и също 5 имена, които са на по 50 години и повече. Изобщо не се лансират млади имена... Мария Илиева, Графа, Любо, Миро и Орлин Павлов, просто аман вече. Да, талантливи са, но ако искаме тая музика да се развива, трябеа да се продуцират млади таланти, а не некадърници като  Папи Ханс. 

Сподели в други сайтове

Ох, много се кефя, когато изписахме няколко страници за Любо Киров и Графиньо, а не за пропадналите чалгарки. 

Никой не беше прав. Любо имаше предвид най-успешният в момента:

https://www.youtube.com/watch?v=QEZHhszgcgE&pp=ygUM0LvRjtC00LzQuNC7

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, LuydmilGenov каза:

Ох, много се кефя, когато изписахме няколко страници за Любо Киров и Графиньо, а не за пропадналите чалгарки. 

Никой не беше прав. Любо имаше предвид най-успешният в момента:

https://www.youtube.com/watch?v=QEZHhszgcgE&pp=ygUM0LvRjtC00LzQuNC7

защо ника ти е Луйдмил

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...