Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 15 минути, FolkEmpire каза:

Мяу

Добре, че има и такива които са измислили шаловете с цветовете на дъгата. Клип и песен на 2025 година! 

Това е стил, класа и иновативност! Така трябва да изглежда един клип през 2025-та година, че даже и в следващите 10 години! Цвети е много напред с материала! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Абе Преслава бая си я бутаха и лъскаха образа й от Пайнер. Пак ти казвам, виж към днешна дата как почти не показват празната зала две поредни години като закриваше. Докато на Мура Мега и при Галена си показаха как си станаха за смях с Глория и дори си стои до ден днешен. Просто си имаха двойни стандарти. 

Ако трябва да сме честни, Галена има пълното право да им се сърди. Дори когато беше на върха много често бутаха Преслава за най - голямата им звезда. Отделно случая със записаните скандирания, където публиката почна по тях да скандира името й. не казвам, че хората не скандираха, но записите отзад помогнаха, отделно само тя имаше заря. И това нали точно когато се излъчваше последното турне. Мръсен номер си беше и Пайнер са знаели за това. 

Това че са бутали определени имена е факт, но ако наистина ставаш винаги е имало място за всеки. А, това другото с празни зали на Преслава и нещата с Галена, никой не ги помни масово към днешна дата, ако въoбще някога са се случвали в цялост и степен като изписаното. Единственото голямо нещо беше това на наградите за 2010 и дългогодишните фенски войни които предизвика след това. НО и двете сега на концерта на Преслава много хитро стопиха страстите и на двете агитки и заявиха че не искат подобни неща за в бъдеще. Преслава с златните си хитове е легенда, Галена също и тепърва се доказва. Глория-

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Това че са бутали определени имена е факт, но ако наистина ставаш винаги е имало място за всеки. А, това другото с празни зали на Преслава и нещата с Галена, никой не ги помни масово към днешна дата, ако въoбще някога са се случвали в цялост и степен като изписаното. Единственото голямо нещо беше това на наградите за 2010 и дългогодишните фенски войни които предизвика след това. НО и двете сега на концерта на Преслава много хитро стопиха страстите и на двете агитки и заявиха че не искат подобни неща за в бъдеще. Преслава с златните си хитове е легенда, Галена също и тепърва се доказва. Глория-

Тези войни бяха години общо-взето. Трябваше отдавна да стопят напрежението, но вече са по-възрастни и мъдри (ужким) Добре постъпиха, те нали и година преди това бяха на някаква сватба, където са пяли "Живей", честитиха си Р.Д.-та, празници.... но това на концерта се получи супер.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Тези войни бяха години общо-взето. Трябваше отдавна да стопят напрежението, но вече са по-възрастни и мъдри (ужким) Добре постъпиха, те нали и година преди това бяха на някаква сватба, където са пяли "Живей", честитиха си Р.Д.-та, празници.... но това на концерта се получи супер.

И преди имаше знаци, но това на концерта беше масово по медиите и тик ток.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

И преди имаше знаци, но това на концерта беше масово по медиите и тик ток.

Сега си чакаме дуета. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, DevilWish каза:

Добре, че има и такива които са измислили шаловете с цветовете на дъгата. Клип и песен на 2025 година! 

Това е стил, класа и иновативност! Така трябва да изглежда един клип през 2025-та година, че даже и в следващите 10 години! Цвети е много напред с материала! 

Синя плочка като старите пайнерски.

Песента е трепач. Ще тресе дискотеките цяла година.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DarkChild каза:

Синя плочка като старите пайнерски.

Песента е трепач. Ще тресе дискотеките цяла година.

И аз се сетих за Пайнерските :D :D :D 
Направо ГРАМИ за тази песен!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Чудя се ако му дадеш Пайнерската статуетка, ще я пресъздаде ли както трябва там.

SBWI43E.png

Исках да сложа Хапчета, снимка на Кубрат и фотошоп иконка обаче все ми казваше, че нарушавам правилата, като вкарах Галена и тръгна да ми ги вкарва нещата :D

Screenshot_282.png

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Исках да сложа Хапчета, снимка на Кубрат и фотошоп иконка обаче все ми казваше, че нарушавам правилата, като вкарах Галена и тръгна да ми ги вкарва нещата :D

Screenshot_282.png

А защо при Галена има гофретка? :D 
Направи ми кукличка на Преслава ❤️
 Давам идея - сложи й някаква статуетка - да остане доволна.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Написах waffle - вафла :D

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Написах waffle - вафла :D

Ама Андреа е с повече екстри, не е честно. Трябваше и пате да сложиш. На мен пък ми прилича на гофрета. :D 
А как ги правиш тия неща? Тия дни не съм се занимавал, но нямам търпение да видя кукли на любимите си Преслава, Глория, Анелия и Райна.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, FolkEmpire каза:

Screenshot_282.png

Онзи ден го накарах да ми пресъздаде една шарка, и го чаках сигурно 3-5 минути. Много бавно става на безплатния план.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Ама Андреа е с повече екстри, не е честно. Трябваше и пате да сложиш. На мен пък ми прилича на гофрета. :D 
А как ги правиш тия неща? Тия дни не съм се занимавал, но нямам търпение да видя кукли на любимите си Преслава, Глория, Анелия и Райна.

Чакай, че ChatGPT е много капризен и не иска да ми прави подобни снимки понеже били нарушавали правилата :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Чакай, че ChatGPT е много капризен и не иска да ми прави подобни снимки понеже били нарушавали правилата :D 

Очаквам я с нетърпение ❤️ Откога искам нейна кукла! Хайде, Мател да издадат! 

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Тука малко я направи на Преслава :D И ми махна Боровец от снимката...

image.png.6e5131bce856028ea7368d44164a58b1.png

Ооооо, яка е ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

Пфф тоя PS трябваше да е за Андреа ... Много е зле това AI :D Но другото поне стана. Малко на Яница ми заприлича :D 

image.png.ac37ce38e559a90f2302e38abd526f23.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Пфф тоя PS трябваше да е за Андреа ... Много е зле това AI :D Но другото поне стана

image.png.ac37ce38e559a90f2302e38abd526f23.png

Тук е още по-яка ❤️ Това вече си е Галена! И на първото е яка с гофретата. Трябваше да й се добавят различни перуки - руса, къса.... тя нали обича да си сменя косите :D 

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, DevilWish каза:

image.png.3208961ff79fc1aee0068cf3cff3ce26.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...