Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 час , DevilWish каза:

Супер, но защо това пате? :D Тук прилича на мъж.... и е с къса коса.... пу :D Вместо патето бих добавил червило и хубава чанта, а може и някое дискче. :D Ужасна прическа! Това от "Дишай". Все едно не е Преслава, а Диона :D :D :D Истински шимейл на годината! 
Сега @Lelqtian ще е в еуфория от видяното! 

Как да съм в еуфория, щом ИИто ми взима матряла, съсипахте я тая държава! 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , FolkEmpire каза:

Помня, че беше я представила за авторска. Композиторът беше уведомен по фейсбук и иму магически се появи като автор. 😏

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , FolkEmpire каза:

Пфф тоя PS трябваше да е за Андреа ... Много е зле това AI :D Но другото поне стана. Малко на Яница ми заприлича :D 

image.png.ac37ce38e559a90f2302e38abd526f23.png

На предишната е Яница, тука е Алисия. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FolkEmpire каза:

Със снимката от Скоро. Логото на Планета тук е като кошер за пчели :D 

image.png.392a76fbacceb913ad14a24a1c3dd317.png

Добре е изкарало, ама не е Преса, а Йоана от Евровизия, само червената рокла липсва 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Песента трепач е пусната със специалната подкрепа на НОИ и ще звучи цяла година специално за наборките на Цветелина из пенсионерските клубове и други сбирки на третата възраст в страната. Бюджетна година е, разходите трябва да се свиват някак ... 

Малко знаят, че тази песен е била за Данчето Христова за Златният Орфей 1972г., но тя я била отказала, защото й се струвала демоде.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , FolkEmpire каза:

From female to male for 24 hours :D

image.png.6229291f31b79d99bc38d5b7c0e72cbd.png

Много миниатюрни млечни жлези, я, виж Фики каква ц*ца е отпрал. Има къде да пипнеш, къде да стиснеш и къде мляко да потече:
image.png.c61af72dca7cd2f78c7d4ebca4b428bc.png

И всичко е натурално, няма пластмасов костюм отгоре. Фики си е абсолютна крава ударничка.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Jake каза:

Той си остана с хит от "Те". "Има ли цветя". Има добри песни, но нищо общо с хитовете на Графа.  Попа винаги е била бутан много повече от медиите и рекламодателите. Вече ми писва от едни и също 5 имена, които са на по 50 години и повече. Изобщо не се лансират млади имена... Мария Илиева, Графа, Любо, Миро и Орлин Павлов, просто аман вече. Да, талантливи са, но ако искаме тая музика да се развива, трябеа да се продуцират млади таланти, а не некадърници като  Папи Ханс. 

И по радиостанциите също. Забравяш двете Дари, които ги въртят през песен по БГ радио.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Stela каза:

Димитър и Христо се представиха 300 пъти по-добре. Ако не й се беше паднало народно и като цяло песен на бг щеше да е гола вода. Друго не й се отдава. Чудя се и аз как зрителите избраха нея и да й се вдигат акциите. 

Наистина във ФБ има всенародно одобрение. Отврат. Още работи това да цивриш. Много важно ни беше да знаем, че е болна. Ако беше уверена в себе си - нямаше да го натъртват.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Lelqtian каза:

Как да съм в еуфория, щом ИИто ми взима матряла, съсипахте я тая държава! 

Краде ти идеите. Я бързо да му забием един шЪмар и да го пратим в илЯнци! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Харесвам много Любо Киров - като глас, творчество, публична личност, поведение и т.н. Изгледах интервюто му при Мондьо - изглежда много е набрал на някой (ака Графа), но не разбирам защо. Малко обаче го преекспонира.  Аз лично, който съм нищо и никой съм бил с покана на негов концерт, какво остава за хора близко до организатори, спонсори, екип и т.н. Така че да не се прави на ощипана госпожица. Всяка година си пълни залите, не виждам какво и с кого дели. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Willy каза:

Видяли ли сме Преслава и Рашия в една стая? 

С тази Барби - определено ДА! 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

И по радиостанциите също. Забравяш двете Дари, които ги въртят през песен по БГ радио.

Когато пръст има Саня Армутлиева става страшно......Адски агресивни са. Този Вениамин сега е към тях и за това така агресивно е бутан. Не мога да отрека обаче, че нейната фирма е единствената която прави качествени и модерни поп неща. Дори се чудя как песни на световно ниво, изобщо не стават хитове, вкуса на хората се измени тотално. Но да ти е процуент Армутлиева е ПЪЛЕН УЖАС. Това си е болен човек. За това и напускат...

Сподели в други сайтове

Да отбележим, че в последните години Саня има някаква интересна тактика, чрез която според мен 'обгръща' музикалната среда на България. Освен, че спря да зарязва изпълнителите си след 2-3 хита, започна да се протяга и към други вече наложени имена, а и към легенди. Налага младите по доста успешни начини, които ще си приличат в дългосрочен план. А ако са верни онези слухове, че има някакви отношения с Пайнер и не само, това може да е следващата стъпка.

Любо е доста прав в някои отношения. Към предната тема да добавя, че се присетих дали по някакъв начин той не се заяжда и с Миро, който още не е чак на тяхното концертно ниво с Графа, но се е засилил натам, а Саня май му е повелител и на него.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-4598.jpg

А ха ха ха ха ха !!! Обаче видимо като визия много я копира от самото начало, а псевдонима Галена и Малина. Никаква индивидуалност...... с изключение на грубия глас!

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SG каза:

Да отбележим, че в последните години Саня има някаква интересна тактика, чрез която според мен 'обгръща' музикалната среда на България. Освен, че спря да зарязва изпълнителите си след 2-3 хита, започна да се протяга и към други вече наложени имена, а и към легенди. Налага младите по доста успешни начини, които ще си приличат в дългосрочен план. А ако са верни онези слухове, че има някакви отношения с Пайнер и не само, това може да е следващата стъпка.

Любо е доста прав в някои отношения. Към предната тема да добавя, че се присетих дали по някакъв начин той не се заяжда и с Миро, който още не е чак на тяхното концертно ниво с Графа, но се е засилил натам, а Саня май му е повелител и на него.

Не мисля че си налага изпълнителите чак толкова успешно. С връзките които има и рекламите, които им правят дори са доста назад. Просто създава някаква илюзия.

В Спотифай имат толкова много платени реклами и плейлисти, а не могат да успеят да пробият дори Топ 50. При положение, че точно там би трябвало да им е таргет аудиторията.

Също целият ѝ лейбъл се състои от Nepo Babies, които не са се появили по особено органичен начин. На Дара цялата ѝ кариера стартира като подгласничка на Тита и Гери Никол, и с тяхното флопване изчезна и тя. Дори Кпоп хит и песен като Thunder не я избутаха напред. 
Екимова е една идея по-добре, но определено не е тийн сензация каквито са повечето поп звезди. Алма пък си е в десета глуха.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...