Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 2 часа , HIStory каза:

Никакъв шанс за световна кариера. За да си световна звезда единият глас (който за тукашната конкуренция е уау, но в глобален плане не е нищо особено, всяка втора негърка ще я изяде с парцалите) далеч не стига. Освен това е пълно дърво без грам артистичност. Виж й пустия поглед във В друг живот,  примерно. Пусни си Пинк, Адел, Агилера, даже Бритни и след това си пусни ДС. Разликата е от тук до Марс. Една Галена е в пъти по-артистична (макар и бездарна на живо).

Не съм съгласен. Деси Слава имаше много въздейсващ глас, особено в пика си когато пееше на живо, просто настръхваш и това е изцяло вроден талант.  Марая Кери и Адел са пълни дървета извън гласа си, те едва помръдват на сцена и зад тях стои ОГРОМЕН екип. Бритни пък беше изцяло маркетинг продукт, с нула певчески талант.  От българските изпълнители единствено тя имаше шанс за световна сцена от това което съм видял до момента.  Една Инна доби световна слава, а е далеч от талант...  И не говорим да бъде Адел, а просто да излезе извън границите на България.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Не съм съгласен. Деси Слава имаше много въздейсващ глас, особено в пика си когато пееше на живо, просто настръхваш и това е изцяло вроден талант.  Марая Кери и Адел са пълни дървета извън гласа си, те едва помръдват на сцена и зад тях стои ОГРОМЕН екип. Бритни пък беше изцяло маркетинг продукт, с нула певчески талант.  От българските изпълнители единствено тя имаше шанс за световна сцена от това което съм видял до момента.  Една Инна доби световна слава, а е далеч от талант... 

Настръхваш ти. Добра е, но нищо специално.  Виж Лара Фабиан как пее и пак не можа да пробие,  пък ти чакай на Десислава.

За таргета на Бритни начина, по който пее, е удар в десятката и кариерата й го доказа. Пусни си нейни лайфове като хлапе и ще я чуеш как пее наистина. 

Говорех за ар-ти-стич-ност, не за лупинги по сцената.

Голям проблем (освен посочените), е че чалгарките са тъпи.  Никаква музикална култура, никакъв речник,  никакво желание за развитие.  Колко от тях са музикално грамотни,  работили са по пеенето или сценичното си присъствие със специалисти? Нула или близо до нулата. Ма нали падат пачките по кръчмотеките,  за чий...

Сподели в други сайтове

На големите сцени гласът никога не е бил особен фактор. Трябва да имаш харизма, артистичност, присъствие и тн. В България има толкова пеещи хора и какво? Какво се случва с тези, дето печелят "Гласът на България" и са масово без нищо друго освен хубав глас - нищо. Един Азис, дето пее като звяр, щеше ли да се случи нещо с него, ако години не се правеше на жена и тн? Много са малко хората, които пробиват само с глас.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, HIStory каза:

Настръхваш ти. Добра е, но нищо специално.  Виж Лара Фабиан как пее и пак не можа да пробие,  пък ти чакай на Десислава.

За таргета на Бритни начина, по който пее, е удар в десятката и кариерата й го доказа. Пусни си нейни лайфове като хлапе и ще я чуеш как пее наистина. 

Говорех за ар-ти-стич-ност, не за лупинги по сцената.

Голям проблем (освен посочените), е че чалгарките са тъпи.  Никаква музикална култура, никакъв речник,  никакво желание за развитие.  Колко от тях са музикално грамотни,  работили са по пеенето или сценичното си присъствие със специалисти? Нула или близо до нулата. Ма нали падат пачките по кръчмотеките,  за чий...

Защо мислиш, че другите го имат? Бритни в момента е психично болна, а Бейби войса е решен от продуцентите защото реалмния и глас е супер безличен и не характерен.  Пяли са по кръчми защото са израстнали в такова време, без никакви възможости.. Деси Слава е била фоклорна певица и се учила от най-големите. Живяла е в огромна беднотия и проблемно семейство, това не е САЩ през 90-те... а комунистическа източна Европа. Марая е много надцененото име.. 

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

Моля, не обсъждайте Марая и Бритни, след като сте слушали само чалга през целия си живот:

Импактът на първата над музикалната индустрия е недостижим, а втората завинаги ще си остане най-добрият танцьор след Джанет и Майкъл и поп принцесата.

Нека да съм по-запознат. Марая Кери отдавна е загубила гласа си и последните турнета са изцяло на плейбек с предварително записани "лайфове", тя стои  като пън на сцената и си отваря устата. Разбира се, някога е била страхотен талант, но през цялата и кариера масово е на плейбек и дублирани вокали на високите места. Тя е предимно студио певица. За мен най-големия глас е Уитни и след това Селин Дион. 

Ето звука от микрофона:

https://www.youtube.com/watch?v=OKIY9tCaqU0

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Фън факт за Марая е, че 18 от 19-те ѝ номер 1 хита в Билборд са писани и продуцирани от нея. Фантастичен талант е!

Tega /\oMcka!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Целин Дилдон е тамошната Цуцолина - една скучна съсухрена бабичка от 20 годишна. Ужасна е. Има 1 хит - песента от Титаник. Толкоз.

Фън факт за Марая е, че 18 от 19-те ѝ номер 1 хита в Билборд са писани и продуцирани от нея. Фантастичен талант е! Докато Целин и Уитни 1 нота не са написали в живота си.

А 19тата и единствен истински хит на Мара различен от крисмаса е с автор Валентина Хасан! 

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, fengergana каза:

какво коментирате Бритни и Марая в тема за поп-фолк, а аз като коментирам мъжете си ми се махат коментарите

после админа ми пише защо не съм искала да ме тряска!!!!

Бритни все пак е от другия клас и има фючъринг с хитово хитова поп-фолк икона! 

Сподели в други сайтове

На нашия стол на инквизицията :D :D :D Какви предавания е имало преди години :D Обаче й е познала за загубите в личен план и в професионален брей брей.

Тая с тия астропростотии голяма тъпня беше :D 

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Lelqtian каза:

А 19тата и единствен истински хит на Мара различен от крисмаса е с автор Валентина Хасан! 

Валентина е mastermind. Смля и превърна в ушен червей хита without you. Дори самата Марая ѝ се изкефи:

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, fengergana каза:

това гърми в тикток, дано някоя го вземе

Като я слушах онзи ден си мислех как женската част е точно за Цветелина Янева

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Като са ѝ купували коментари не са избрали правилния език

IMG-4617.jpg
IMG-4618.jpg

Селина (галено от "селянка") - интернационална любимка!:heart:

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Като я слушах онзи ден си мислех как женската част е точно за Цветелина Янева

аз сякаш Андра,но щом е на Кости нищо чудно да е летния хит на Цвята

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

аз сякаш Андра,но щом е на Кости нищо чудно да е летния хит на Цвята

Не вярвам Анда да пусне кавър

Уж има нова песен от Кости и нова песен от Деян Костич на сръбски

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

Селина (галено от "селянка") - интернационална любимка!:heart:

Вече си имаме селянка Галена. Така де, вече е Гален, селянина от Смядово, но все пак позицията е заета! 

Вирусоносителката да се ориентира някъде другаде, че в жанра дори места за тоалетночистачки няма свободни! Може по примера на Катя Пери да се изтреля, но еднопосочно, в космоса! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...