Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Гюрюлту какъв сладур е била преди 11 години без корекции, много сладки муцунки прави :D А Гала преди да заприлича на баба.

image.png.0a6841672048be6e817d424d39f26f6c.png

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FolkEmpire каза:

Гюрюлту какъв сладур е била преди 11 години без корекции, много сладки муцунки прави :D А Гала преди да заприлича на баба.

Тя тука, в апогея на комунизма - по Първа програма, още с Фильо, който е почти с коса!, а Симон Заглоров е все още сладко, пухкаво хлапе, при това от разпознаваемо женски пол, не прилича на себе си от корекции, преди 11 години нямала ... 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Тя тука, в апогея на комунизма - по Първа програма, още с Фильо, който е почти с коса!, а Симон Заглоров е все още сладко, пухкаво хлапе, при това от разпознаваемо женски пол, не прилича на себе си от корекции, преди 11 години нямала ... 

Гледал съм го това интервю сигурно 2-3 пъти през годините. Много тегаво става като Симона почне да плаче, като говори за майка си когато я е нямало ;(  Е ти пък се изхвърли, това е в ранните години на 21-ви век вече :D 2000 и някоя. Абе спрямо сега е доста по-добре изглеждаща в лице от сега Гюра. Сега е като спаружена херинга в лице :D 

Иначе след като си махна бретона или в скъсяването на косата и изрусяването почна да не ме кефи. В началото на кариерата й беше по секси.

artworks-000133757879-5krn0d-t240x240.jpg.bd8b4465295017a66c61199cf5c16da5.jpg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FolkEmpire каза:

Гледал съм го това интервю сигурно 2-3 пъти през годините. Много тегаво става като Симона почне да плаче, като говори за майка си когато я е нямало ;(  Е ти пък се изхвърли, това е в ранните години на 21-ви век вече :D 2000 и някоя. Абе спрямо сега е доста по-добре изглеждаща в лице от сега Гюра. Сега е като спаружена херинга в лице :D 

Иначе след като си махна бретона или в скъсяването на косата и изрусяването почна да не ме кефи. В началото на кариерата й беше по секси.

artworks-000133757879-5krn0d-t240x240.jpg.bd8b4465295017a66c61199cf5c16da5.jpg

Е сега, то пише било излъчено 2005та, но Кеворк е прескочил да пише колко десетилетко преди това го е снимал. Според мен записа ми е набор, по рано от 1985 няма как да е било ;) 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Е сега, то пише било излъчено 2005та, но Кеворк е прескочил да пише колко десетилетко преди това го е снимал. Според мен записа ми е набор, по рано от 1985 няма как да е било ;) 

Хайде сега, и аз съм го гледал на живо, не е толкова назад във времето :D Беше си баш около 2000 и някоя напред. Даже може да се види по клиповете, които пускат на Гюра. 85-та още е била ученичка сигурно. 94-та почва да пее про.

Сподели в други сайтове

Как не си мъртва още след толкова ножове :D Зомбиксана / Вампироксана. Трябва с колове в главата значи да убием тоя глиган.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, FolkEmpire каза:

Как не си мъртва още след толкова ножове :D Зомбиксана / Вампироксана. Трябва с колове в главата значи да убием тоя глиган.

Таз цял живот се прави или на жертва, или на наивна и добричка. А не е нито едното. Аман! 🙄

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Just_Me каза:

Таз цял живот се прави или на жертва, или на наивна и добричка. А не е нито едното. Аман! 🙄

Точно, играе го добра и жерта, но всъщност е зла и подла циганка.

Сподели в други сайтове

:D :D :D Гюрюлту харесва братя Мангалян :D

image.png.eff488ffe7c56f3d7ad73751016d0144.png

Ето и неизлъчвани кадри как е купонясвала с тях. Малко на Мария Илиева я докарал тъпия AI.

025e6aec-e4aa-4856-96aa-89a44b4011a3.png.df4a2296c14686392b76037c5dd3b0c6.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Делили делили ойтали бу сек-сек-сеksi
spacer.png

3:48 О да, о да, о да, о да, о да, о да....

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , FolkEmpire каза:

Хайде сега, и аз съм го гледал на живо, не е толкова назад във времето :D Беше си баш около 2000 и някоя напред. Даже може да се види по клиповете, които пускат на Гюра. 85-та още е била ученичка сигурно. 94-та почва да пее про.

интервюто е от 2005-та, защото казва, че най-новата ѝ песен "изповед била разбила дискотеките без още да е издадена на официален носител", а "Изповед" излиза февруари 2005.

Сподели в други сайтове

В това интервю беше приемлива. Още споменава леля Ванче, кака Софка и тн. В началото тръгна зле с политическото блещене, добре че спряха. Бяха като две блондинки.

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

15 likes, 1 comments - merindjei_bg on April 15, 2025: "Луна - Президент Луна е единствената фолк звезда и жена, която се е...

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, FolkEmpire каза:

Тая Невена вече и прослушвания ли прави :D :D :D

И това гадно педи как фалшиво пее... Леля АйванА 2

Обаче само педита гледаш :D Невена е скучна и новите й песни са с вкус на бабичка.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Lelqtian каза:

Симона е добро момиче, за съжаление винаги в сянката на майка си. Като повечето деца на известни хора. Глория е страшен командир и не понася мъже, направи живота на Симона същия. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, LuydmilGenov каза:

Обаче само педита гледаш :D Невена е скучна и новите й песни са с вкус на бабичка.

Натрапват се бе ...Няма оттърване от тях. Лелки в мъжка кожа! То нали това е женска професия и меките китки са се навъдили на мегдана :D 

Аз й гледам тия простотии и се смея на глупостите които бърбори. Постоянно ги надъхва всички, че са били еди си какви, можели, защо не си вярват. :D :D :D Малко като гуро за врачки :D

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Jake каза:

Симона е добро момиче, за съжаление винаги в сянката на майка си. Като повечето деца на известни хора. Глория е страшен командир и не понася мъже, направи живота на Симона същия. 

Каква ли празнота е имала Глоринда? Кеворкян е бил опасен. Хубаво ги е разкоствал. 

преди 27 минути, Karma93 каза:

@LuydmilGenov Коментирвай, че тази песен е по музика и аранжимент на Графа

Каква е тая тъпня? И защо я слушаш!??? 

Имаме нов фен на Графаааааа

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...