Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Да пусне "Гореща следа" във фоклорен вариант. Чакаме този мастодонт в ремиксиран вариант с кавал:

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, DevilWish каза:
19 м  · 
Скъпи приятели,
С голямо удоволствие ви споделям, че премиерата на най-новия ми музикален видеоклип — “България в душата ми” ще се състои тази неделя - 20.04.2025, навръх Великден, от 16:00 в моя официален youtube канал.
Тази песен дава заглавие и на първото ми национално турне с любими фолклорни песни... нямам търпение да обявя датите и градовете, в които ще се видим! Защо фолклор? Защото това е стилът музика, с който съм закърмена и стартирала кариерата си преди почти 30 години и истински извира от душата ми! Защото все повече млади хора слушат и обичат българските народни песни. Защото това е нашата музика, това е България! 🤍💚❤️
image.png.ef1f90f74fb4c137ee6efebb6de4f362.png

Цветята върху тиквата й ли са? Същинска Шакира!

преди 12 минути, DevilWish каза:

Напротив! Тук е хитър ход! Точно около Великден и Гергьовден да се пусне фолклорна песен и фолклорен албум е добра стратегия. Въпроса е да пусне и нещо поп-фолк след това.
Сега и Преслава да пусне другите две фолклорни песни с Ивелина Колева, най-добрия момент.

Богиня Юни ги превари!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Цветята върху тиквата й ли са? Същинска Шакира!

Богиня Юни ги превари!

Юнито кога ще пуска нова поп-фолк песен? Без нея жанра хит не е видял цели 4 месеца! :( 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Willy каза:

Ама само с фолклорни песни ли ще е това турне. 💀

Тя от край време го тийзва. Реално на нея най-много й се пее фолклор и още в силните си чалга години беше обявила, че на даден етап ще се насочи натам.

преди 21 минути, DevilWish каза:

Явно - да :D 

Тя нямаше ли да пуска и поп-фолк албум? Каква "Гореща следа" с няколко кючека? 

Шегувам се за Гореща следа. :D Но Десс обича да си противоречи и както 20 години си го хейти този съвсем нелош албум, не бих се изненадал да реши да отбележи подобаващо точно неговите 2 десетилетки.

И поп-фолк албум ще има, с не особено дискотечни песни. Там вероятно ще е кавърът на Зелено, който още се чудя за какво й е.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Тя от край време го тийзва. Реално на нея най-много й се пее фолклор и още в силните си чалга години беше обявила, че на даден етап ще се насочи натам.

Шегувам се за Гореща следа. :D Но Десс обича да си противоречи и както 20 години си го хейти този съвсем нелош албум, не бих се изненадал да реши да отбележи подобаващо точно неговите 2 десетилетки.

И поп-фолк албум ще има, с не особено дискотечни песни. Там вероятно ще е кавърът на Зелено, който още се чудя за какво й е.

При толкова хитове от минали години до "Токсичен" включително, тя с кавър на чужд хит. Глупава стратегия. Все едно на Преслава - "От утре" и на Галена "Докторе" са им най-големите хитове в албумите... Точно авторските им песни са емблематични в албумите им - "Улицата" и "Беден в сърцето" , следователно "Ти не си за мен" и "Феноменален".

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, DevilWish каза:
19 м  · 
Скъпи приятели,
С голямо удоволствие ви споделям, че премиерата на най-новия ми музикален видеоклип — “България в душата ми” ще се състои тази неделя - 20.04.2025, навръх Великден, от 16:00 в моя официален youtube канал.
Тази песен дава заглавие и на първото ми национално турне с любими фолклорни песни... нямам търпение да обявя датите и градовете, в които ще се видим! Защо фолклор? Защото това е стилът музика, с който съм закърмена и стартирала кариерата си преди почти 30 години и истински извира от душата ми! Защото все повече млади хора слушат и обичат българските народни песни. Защото това е нашата музика, това е България! 🤍💚❤️

Това не е ли татарска булчинска носия с руски кокошник на главата. Нищо народно и българско не виждам

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, DevilWish каза:

Напротив! Тук е хитър ход! Точно около Великден и Гергьовден да се пусне фолклорна песен и фолклорен албум е добра стратегия. Въпроса е да пусне и нещо поп-фолк след това.
Сега и Преслава да пусне другите две фолклорни песни с Ивелина Колева, най-добрия момент.

Честно казано по отношение на фолклора добрият тайминг не е особено важен. Не знам народна песен от 21ви век да е гръмвала веднага (евентуално Бяла роза, но за нея не помня със сигурност). Важното е продуктът да е качествен, да привлича хората да си го пускат през годините и да се чувстват горди като българи.

преди 8 минути, DevilWish каза:

При толкова хитове от минали години до "Токсичен" включително, тя с кавър на чужд хит. Глупава стратегия. Все едно на Преслава - "От утре" и на Галена "Докторе" са им най-големите хитове в албумите... Точно авторските им песни са емблематични в албумите им - "Улицата" и "Беден в сърцето" , следователно "Ти не си за мен" и "Феноменален".

Чалга албумът ще е с изцяло нови песни, доколкото знам. Мисля, че откакто разбра, че ще става баба ДС реши да влезе малко в релси и да прави предимно музика, която й отива - затова и комерси като предните много не се вписват в концепцията. Ще е нещо vintage, струва ми е, затова и взима буквално vintage класики, вероятно с друг текст.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Olay каза:

Това не е ли татарска булчинска носия с руски кокошник на главата. Нищо народно и българско не виждам

Алжирска булка. После ще смени кокошника със сабя или свещник и ще развърти хоро-кючек.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Olay каза:

Абсолютно! :D И на мен ми е много забавна с тази кошница на главата.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Честно казано по отношение на фолклора добрият тайминг не е особено важен. Не знам народна песен от 21ви век да е гръмвала веднага (евентуално Бяла роза, но за нея не помня със сигурност). Важното е продуктът да е качествен, да привлича хората да си го пускат през годините и да се чувстват горди като българи.

Чалга албумът ще е с изцяло нови песни, доколкото знам. Мисля, че откакто разбра, че ще става баба ДС реши да влезе малко в релси и да прави предимно музика, която й отива - затова и комерси като предните много не се вписват в концепцията. Ще е нещо vintage, струва ми е, затова и взима буквално vintage класики, вероятно с друг текст.

Ама то пак си е в чалга стилистиката това което е решила да издава.
За мен последния й голям хит е "Токсичен", но и "Дилър на любов" ми е любима. С песните които са извън албуми какво мисли да прави? В "Пайнер" спокойно можеше да издаде един хубав албум с И на всички като теб, дуетите и другите песни които пусна.... Тогава още се купуваха.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:
19 м  · 
Скъпи приятели,

Пенсия! А преди какви мелодични и стойностни хитове правеше:

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, DarkChild каза:

Ковренските песни са довреме.

Време е за нов жанр - ковренски, ала целомъдрен фоклор. Юни го сътвори с този хит:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Пенсия! А преди какви мелодични и стойностни хитове правеше:

То това си е автентичен фолклор! Да га включи фалбума форигинално изпълнение!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Изтече слух, че Десислава е кавърдисала този хит за новият си фоклорен албум. Нямам търпение да чуя как тази песен звучи в нейно изпълнение и с автентичен фоклорен аранжимент:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SG каза:

O, не. Може само да си мечтае да изкара такава песен през 2025-та, откакто отиде в Пайнер втория път спря с различните песни, експериментите, попа и отличаващото я от масата и се впусна в бесния комерс:

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, DevilWish каза:

Ама то пак си е в чалга стилистиката това което е решила да издава.
За мен последния й голям хит е "Токсичен", но и "Дилър на любов" ми е любима. С песните които са извън албуми какво мисли да прави? В "Пайнер" спокойно можеше да издаде един хубав албум с И на всички като теб, дуетите и другите песни които пусна.... Тогава още се купуваха.

За жалост последният й голям чалга хит вероятно ще си остане... Брутален.🤐 Но да речем, че и песента с Джордан е нещо като траен хит, доколкото в настоящото десетилетие има истински хитове.

Не мисля, че някога ще издаде песните от втория Пайнерски период, заради правата, а онези от преди това са вече твърде древни, че да се сеща за тях. Иначе един албум със супер парчета като "Не го прави", "В твоите очи", "В друг живот", "И това ще преживея", "Ангелите плачат" и нещо по-разюздано тип "И на всички като тебе" би бил ТОП.

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

O, не. Може само да си мечтае да изкара такава песен през 2025-та, откакто отиде в Пайнер втория път спря с различните песни, експериментите, попа и отличаващото я от масата и се впусна в бесния комерс:

В чалга албума щяло да има цяла 1 (ЕДНА!!!) поп песен. :D

Иначе Дес през 2005 беше още свежо секси момиче на 20+, към днешна дата такива сладки песнички биха й отивали също колкото чалга комерсите. Ако ще пее поп, трябва да е нещо умерено, тип Адел или Уитни Хюстън. Но ще минем и без други жанрове вече, щом е решила най-накрая да отдаде нужното внимание поне на най-ценният за българите - фолклора.❤️

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, SG каза:

За жалост последният й голям чалга хит вероятно ще си остане... Брутален.🤐 Но да речем, че и песента с Джордан е нещо като траен хит, доколкото в настоящото десетилетие има истински хитове.

Не мисля, че някога ще издаде песните от втория Пайнерски период, заради правата, а онези от преди това са вече твърде древни, че да се сеща за тях. Иначе един албум със супер парчета като "Не го прави", "В твоите очи", "В друг живот", "И това ще преживея", "Ангелите плачат" и нещо по-разюздано тип "И на всички като тебе" би бил ТОП.

В чалга албума щяло да има цяла 1 (ЕДНА!!!) поп песен. :D

Иначе Дес през 2005 беше още свежо секси момиче на 20+, към днешна дата такива сладки песнички биха й отивали също колкото чалга комерсите. Ако ще пее поп, трябва да е нещо умерено, тип Адел или Уитни Хюстън. Но ще минем и без други жанрове вече, щом е решила най-накрая да отдаде нужното внимание поне на най-ценният за българите - фолклора.❤️

Един албум в Пайнер с 
И на всички като теб
Много съм добра
Гледай да не бъркаш
В друг живот
Не го прави
Нека да е тайно с Галин
В твоите очи  с Галена
Ангелите плачат - с Джордан
Вторник беше
И това ще преживея
Отново се родих
+ втория дует с Джордан, Имаш ме, песента с Фики и Започваме на чисто + "Поискай от мен" която е била готова още тогава- 16 песни..... това си е цял албум. Никаква стратегия няма в нея от край време, като не броим сега това с Фолклорния албум, защото хората май още купуват такива.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bunn каза:

Eмануела ще има концерт в “Арената” през 2026

@Emanuela.Carey

Добре върви жанра от към концерти. Въпросът е, че тази година тръгва по-слабо от всякога. Само с един сезонен хит от Фики :D 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Mr. Greshen каза:

@Emanuela.Carey

Манол с концерт догодина в Арената

преди 2 минути, Bunn каза:

Eмануела ще има концерт в “Арената” през 2026

@Emanuela.Carey

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Добре върви жанра от към концерти. Въпросът е, че тази година тръгва по-слабо от всякога. Само с един сезонен хит от Фики :D 

Ще наваксат с концертна дейност! 😄

Сподели в други сайтове

Току що, Bunn каза:

Ще наваксат с концертна дейност! 😄

Ще се пеят стари хитове като няма какво. Поп-фолка се превръща в Естраден поп-фолк!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...