Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

И на мен ще ми паднат зъбите като съм в публиката и чуя ХОЙЛЯЛЯ ХОЙЛЯЛЯ ЛЯЙЛЯЛЯ

Аз ще съм ейтака направо:
birthday-old-lady.gif

Сподели в други сайтове

Емануела 2026 година май прави 20 години откакто пусна "Нищо мъжко", това е втората й песен. Преди нея има една балада като Еми - "Само за мен" от дебютния албум за която май и тя вече не се сеща? Тя обаче е от 2004 година. Ако броим от "Нищо мъжко" са си 20.

Поздравления, че се е решила! Има доста хитове, които може да изпее!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DevilWish каза:

Един албум в Пайнер с 
И на всички като теб
Много съм добра
Гледай да не бъркаш
В друг живот
Не го прави
Нека да е тайно с Галин
В твоите очи  с Галена
Ангелите плачат - с Джордан
Вторник беше
И това ще преживея
Отново се родих
+ втория дует с Джордан, Имаш ме, песента с Фики и Започваме на чисто + "Поискай от мен" която е била готова още тогава- 16 песни..... това си е цял албум. Никаква стратегия няма в нея от край време, като не броим сега това с Фолклорния албум, защото хората май още купуват такива.

Реално тя като се върна в Пайнер албуми почти не се издаваха вече, а задвижването в това отношение стана чак миналата година, когато Галена и Преслава решиха да се засилят. Десс за жалост от край време чака да види накъде духа вятърът, та да се пробва и тя, затова и сумати народ я изпревари в Арената, а реално тя концерта си за голяма зала го е измислила от едни близо 15 години. Поне по отношение на фолклора ми се струва, че ще поднесе нещо, с което индивидуалността й ще изпъкне и ще си е струвало чакането. Иначе за мен към днешна дата народните албуми се продават най-много в Бг, просто защото предимно по-зрелите хора въобще купуват албуми.

По отношение концерта на Маноли да кажа, че мен лично тази идея ми идва по-интересна, отколкото Софка, Константин, Стораро, дори Преслава и Галена. Нейния стил в двучасово събитие на голяма сцена ще е нещо доста необичайно, което ако се оформи добре може да разбие някои норми...

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Емануела 2026 година май прави 20 години откакто пусна "Нищо мъжко", това е втората й песен. Преди нея има една балада като Еми - "Само за мен" от дебютния албум за която май и тя вече не се сеща? Тя обаче е от 2004 година. Ако броим от "Нищо мъжко" са си 20.

Поздравления, че се е решила! Има доста хитове, които може да изпее!

Как от "Орфей мюзик" е мигрирала в Ара и защо в Орфей има само 1 песен? @Emanuela.Carey

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Как от "Орфей мюзик" е мигрирала в Ара и защо в Орфей има само 1 песен? @Emanuela.Carey

В едно интервю беше казвала, че преди да я вземат в Ара си е била купила сама няколко песни. Може би Орфей просто са и били издател.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Mr. Greshen каза:

@Emanuela.Carey

Манол с концерт догодина в Арената

преди 1 час, Bunn каза:

Eмануела ще има концерт в “Арената” през 2026

@Emanuela.Carey

Прибирам се в България! Резко! СпецЯлно! Лично и категорично! 

преди 50 минути, Emanuela.Carey каза:

В едно интервю беше казвала, че преди да я вземат в Ара си е била купила сама няколко песни. Може би Орфей просто са и били издател.

Тогава всички самопродуциращи се разпространяваха с Орфей.

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

@asylum мнение за това балсамико за ушите?

Бетовен и Моцарт пасти да ядат! Фики да преправи!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ара Мюзик са затрили толкова много песни през годините, само защото Касъмов си мислеше че има по-добър вкус от всички други.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Ара Мюзик са затрили толкова много песни през годините, само защото Касъмов си мислеше че има по-добър вкус от всички други.

Тази "Стига пък ти" за първи път я слушам и веднага ми се наби в главата, потенциален хит, дето Касъмови са го опропастили.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тази се въртеше по радиата, май имаше и тв версия по Фен Тв

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

И Пайнера беше така

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Тази "Стига пък ти" за първи път я слушам и веднага ми се наби в главата, потенциален хит, дето Касъмови са го опропастили.

Шок олдум, как не я знаеш! Аз още помня наизуст целия припев.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

на концерта искам задължително да забие този мъжемразки химн!

Слушах денонощно още преди клипът да излезе. Той още повече ме впечатли. Манол: жената-котка!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

Шок олдум, как не я знаеш! Аз още помня наизуст целия припев.

Винаги съм бил повече Пайнер ориентиран и знам само синглите на останалите. Нищо де, сега я открих и ще има да я слушам на рипийт идните дни.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

на концерта искам задължително да забие този мъжемразки химн!

+ Късам ти нервите, Да си плащал, Запознай я с мен, Досещаш се сам, Всичко се връща, Отзад мини, Мили мой, ангел мой
+ Нотариално заверен, Без чувства, Сменяй ме, Направо в коша, Подводница
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!! ❤️❤️❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

+ Късам ти нервите, Да си плащал, Запознай я с мен, Досещаш се сам, Всичко се връща, Отзад мини, Мили мой, ангел мой
+ Нотариално заверен, Без чувства, Сменяй ме, Направо в коша, Подводница
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!! ❤️❤️❤️ 

Свекървище, Големите рога, Не безпокойте, дуетите с Джордан, Мили мой, ангел мой;

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...