Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Винаги съм бил повече Пайнер ориентиран и знам само синглите на останалите. Нищо де, сега я открих и ще има да я слушам на рипийт идните дни.

Що за чалгар се ти зовеш!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Свекървище, Големите рога, Не безпокойте, дуетите с Джордан, Мили мой, ангел мой;

С Джордан - От моята уста и Купих ти сърце ❤️❤️❤️  Свекървище задължително! ❤️❤️❤️ 

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Флоп фен съм си.

Споко и аз Ара не ги следях особено. Но да благодарим на Алисия и "Стига, обич моя", че разбрах за фен тв и това беше първата ми любима тяхна песен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Точно дойдох да напиша, че видях, че моята идолка планира концерт. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Mr. Greshen каза:

Манол и да направи концерт, песните от Ара няма да бъдат включени в официалното излъчване и ще е тъпо…

Може да се разбере с Оцко и Кости 😈

лидерски писания!

IMG_0009.png

IMG_0007.png

IMG_0006.png

IMG_0010.png

IMG_0008.png

IMG_0004.png

IMG_0005.png

IMG_0011.png

IMG_0003.png

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

1 likes, 0 comments - merindjei_bg on April 19, 2025: "Младата и талантлива фолк-певица Daisy покори сърцата на публиката с...

Дейзи ще подгрява Емануелция в Арената 😍 @Emanuela.Carey

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Интересно е как стои въпроса с песните на Емануела от Ара. Може би е купила правата доде Касъмови спят. Дано не се ограничи само с пайнерските си песни

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, borisslav1 каза:

Тази песен като излезе не ми хареса особено, прекалено различна ми беше, но след това не съм я спирал!

Голяма зарибявка и секси спокоен хит!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Всички големи от поколението на Галена и Преслава /те двете + Емануела/, Азо, 100раро, Софа и Коцето с концерти в Арената, само ГИК и Деса не смеят да се престрашат, а години наред в тоя форум ни се втъпляваше, как с ГИК започва и свършва чалгата.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Българската Хариет Тъбман! Световните лидери трябва да се страхуват от нея!!!

Емануела - премиер. Луна - президент. Само те в комбина ще оправят България!

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Всички големи от поколението на Галена и Преслава /те двете + Емануела/, Азо, 100раро, Софа и Коцето с концерти в Арената, само ГИК и Деса не смеят да се престрашат, а години наред в тоя форум ни се втъпляваше, как с ГИК започва и свършва чалгата.

Изтърваха влака те.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ако Емануела направи наистина концерт ще е топ. ❤️

Даже като се замисля само нея мога да наредя до Преслава и Галена по хитовост.

Тя слаба година няма!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Глория буквално имаше три концерта миналата година, а Десислава ще прави фолклорно турне. Ивана и тя имаше някакъв концерт преди няколко години, единствено Камелия по някаква причина си виси само в дискотеките, въпреки че винаги е била може би най-ориентираната от всичките...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Глория буквално имаше три концерта миналата година, а Десислава ще прави фолклорно турне. Ивана и тя имаше някакъв концерт преди няколко години, само Камелия по някаква причина си виси само в дискотеките, въпреки че винаги е била може би най-ориентираната от всичвсите...

Глория прави в малки зали и открити театри концерти. Просто няма достатъчно публика за най-голямата зала в България.
Ивана имаше соло концерт през 2007-ма, който се трансформира в общ заради ниската продаваемост на билетите, после турне, което беше на празни площади.

Каквото и да направи Деса към днешна дата е бита карта. Явно и тя е на това мнение, щом ще започва да пее фолклор.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Глория прави в малки зали и открити театри концерти. Просто няма достатъчно публика за най-голямата зала в България.
Ивана имаше соло концерт през 2007-ма, който се трансформира в общ заради ниската продаваемост на билетите, после турне, което беше на празни площади.

Каквото и да направи Деса към днешна дата е бита карта. Явно и тя е на това мнение, щом ще започва да пее фолклор.

Гло имаше концерт във втората най-голяма зала + два летни театъра. Да не говорим, че през годините е имала няколко в НДК, когато тя беше най-голямата зала, другите през това време се задоволяваха само с масовките. На Иви концертът беше някакъв друг, преди няколко години в Пловдив, а онзи от 2007 и за мен беше шок, че не можа да го направи. За ДС пък винаги си е било ясно, че на дадена възраст ще избере фолклора, аз честно казано към днешна дата го предпочитам, отколкото да се мъчи да си пее евъргрийните и на голяма сцена, те така или иначе си остават.

Въпросните просто са по-бавни и тромави и затова не са още в Арената. Каквито бяха и останалите до скоро btw. Преди този спонтанен наплив за концерти (вероятно вдъхновен от схемата на попаджиите, за която Любо говореше в интервюто), и поколението на Преслава и Галена чака 7-8 години след първия опит на чалга певица в Арената (Софка 2017), за дългогодишните концерти на поп и естрадните там да не говорим.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Thecranfan каза:

Според мен въобще не прилича на "Toxic".

Това е Toxic (heterophobic version)

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , SG каза:

Глория буквално имаше три концерта миналата година, а Десислава ще прави фолклорно турне. Ивана и тя имаше някакъв концерт преди няколко години, единствено Камелия по някаква причина си виси само в дискотеките, въпреки че винаги е била може би най-ориентираната от всичките...

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

преди 9 часа , SG каза:

Гло имаше концерт във втората най-голяма зала + два летни театъра. Да не говорим, че през годините е имала няколко в НДК, когато тя беше най-голямата зала, другите през това време се задоволяваха само с масовките. На Иви концертът беше някакъв друг, преди няколко години в Пловдив, а онзи от 2007 и за мен беше шок, че не можа да го направи. За ДС пък винаги си е било ясно, че на дадена възраст ще избере фолклора, аз честно казано към днешна дата го предпочитам, отколкото да се мъчи да си пее евъргрийните и на голяма сцена, те така или иначе си остават.

Въпросните просто са по-бавни и тромави и затова не са още в Арената. Каквито бяха и останалите до скоро btw. Преди този спонтанен наплив за концерти (вероятно вдъхновен от схемата на попаджиите, за която Любо говореше в интервюто), и поколението на Преслава и Галена чака 7-8 години след първия опит на чалга певица в Арената (Софка 2017), за дългогодишните концерти на поп и естрадните там да не говорим.

Никой не помни тия концерти. Помнят се Софа, Стругаро и Преса, дори и Криско.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , FolkEmpire каза:

Кой огладнял за SMS-и :D :D :D :

image.png.99bfef78cfbc7574e1badefc1d49b7d8.png

Вчера е имало нова гювендия :D

image.png.1ed62b090158f2629818a194bdcfb81c.png

Когато стария гном е по-женствен от тая нова гювендия, чист мъж в рокла, дори не се е нагримиргал като драг кралицата която не е! 

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , asylum каза:

Шок олдум, как не я знаеш! Аз още помня наизуст целия припев.

И аз не бях запознат с напъните на Маноля преди "Нищо мъжко", различно от заниманията и на магистралата. 

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

1 likes, 0 comments - merindjei_bg on April 19, 2025: "Младата и талантлива фолк-певица Daisy покори сърцата на публиката с...

Дейзи ще подгрява Емануелция в Арената 😍 @Emanuela.Carey

По-добре старата Дейзи да направи концерт в Арената и Маноля да подгрява! 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , SG каза:

Деса пак я спрягаме само в бъдеще време, ще прави албум, ще прави фолклорно турне, ще прави два маратона баница със сирене, като само последното съм 100% сигурен че ще се осъществи, нека и е сладко. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...