Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Sunlight каза:

Това е твоето мнение. Като не ти харесва, не ходи. 

Предлагам @Fast да те добави на стената на срама че още харесваш Кокаинчо.😛

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Willy каза:

Предлагам @Fast да те добави на стената на срама че още харесваш Кокаинчо.😛

Аз си го обичам. ♥️

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

И тази

Харесва ми колко оригинален е този видеоклип:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Willy каза:

Даже и това не е било пълно, много празни места има в публиката. Много ми е интересно как толкова се провалиха двете с Глория. Едната качила смешно фен видео в официалния си канал, другата нищо.

Не к*рвеят достатъчно!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Нека чуят хората малко истинска музика

spacer.png

Кой ми делна мнението да го..

Това е музика:

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Рвни сега е фиданка. Къде ми я слагаш до този хипопотам?

Тя и Ваня е фиданка. Виж Деса и Андра

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Под този клип има сръбски коментар който пита дали това е Гергана която вече върви с истинските си имена😭

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Кой ми делна мнението да го..

Това е музика:

Липсва ми този стил песни на Ганев без отсвири, а само як бийт и вокали.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Липсва ми този стил песни на Ганев без отсвири, а само як бийт и вокали.

На мен също. Но масовия консуматор обича да кльопа мазни гадни гюбеци.

Последната такава песен в същия стил май е на жена му, за която впрочем е правил повече такива и са му най-добре звучащите. Обичам такива песни с много детайли в аранжимента, а не както вече прави с еднакъв ритъм и малко наслагани звуци. Преди сякаш се стараеше повече и старите му неща могат да се слушат повече време и винаги чуваш нещо ново вътре.

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, FolkEmpire каза:

На мен също. Но масовия консуматор обича да кльопа мазни гадни гюбеци.

Последната такава песен в същия стил май е на жена му, за която впрочем е правил повече такива и са му най-добре звучащите. Обичам такива песни с много детайли в аранжимента, а не както вече прави с еднакъв ритъм и малко наслагани звуци. Преди сякаш се стараеше повече и старите му неща могат да се слушат повече време и винаги чуваш нещо ново вътре.

Песента на Сиана можеше да стане хит от някое голямо име, но повечето от сегашната аудитория дори не знаят коя е

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Кво стана с Кошлука, изчегъртаха ли го от шефското място в БНТ за да изобщо спрягаме когото и да било за Евровизия? А преди това уонаби вече имаме готов гърмежен кандидат, много тъпо не я пратихме точно 69тото издание на конкурса! 

Топ коментар

image.png.0c2cc09442e6325c608bfcb4825ab8a3.png

Няма конкурс за шеф. Подозирам, че ще е лятото, ако не падне правителството. Не съм сигурен, че точно той не иска. Викиту и Интелиджънт се изявиха под неговото ръководство. Доколкото помня бяха поделили разходите. Явно няма маценати.

Така и не разбрах каква е връзката с коментираното и линка/видеото. Този път ще си затворя очите, следващият път ще се слагат точки за спам.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

помним ли този хит от края на лятото преди 15 години?

А този?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Причаква клиенти по ъглите

IMG-4781.jpg

@xroflx9 @fengergana колежка ли е?

Своднички сме й. Ще я пращаме да обслужва събратята на Меди в Германия,че откакто Меди почна да се показва полугол ми е палаво и го искам за мен!!!!

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Своднички сме й. Ще я пращаме да обслужва събратята на Меди в Германия,че откакто Меди почна да се показва полугол ми е палаво и го искам за мен!!!!

дрисня изобщо не може да се намаже и на малкия пръст на реалният шимейл - траяна.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

дрисня изобщо не може да се намаже и на малкия пръст на реалният шимейл - траяна.

„Транс Кралицата се Завръща: Легендата на Траяна“

В транс света на балканските нощи, където пайетите са по-важни от парите, а перуките имат повече обем от бюджета на театъра, една транс кралица беше повече от просто известна – тя беше мит. Името ѝ? Траяна. Транс икона. Транс легенда. Транс майка на всички транс кралици.

Но... изчезна. От една бална нощ през 2013-та – пуф, няма я! Никой не знаеше къде е – дали е в Миконос с богат гръцки корабен магнат, или просто си е взела заслужена почивка от драмата. Само едно беше ясно – Траяна беше аут ъф сайд, но никога аут ъф майнд.

Докато не се появиха... Доника и Диона.

Две млади, амбициозни, фрашкани с филъри и самочувствие транс девойки, които решиха, че е време за нова ера.

– „Траяна? Коя беше тя? Някаква от VHS ерата?“ – смееше се Доника, докато репетираше с ветрило в ръка.

– „Сорка, но короната вече е за модерните транс музи – не за динозаври в токчета.“ – добавяше Диона, позирайки с 14-то селфи за деня.

Те планираха голямо шоу – „Транс Възходът на Двойната Корона“. Всички говореха за това. Музика. Танци. Драма. Донъри в гримьорната. И точно когато публиката вече чакаше новите транс кралици да излязат и да обявят себе си за върховни...

Вратите се отвориха.

И вътре влезе тя.

ТРАЯНА.

На токчета по-високи от моралните стандарти на Донѝка. В пола, по-дълга от транс историята в региона. Грим като боен шлем. Поглед – като лазер от сапунен балон и ботокс.

– „Добър вечер, транс деца.“ – каза тя, без да вика, но всички я чуха.

Публиката млъкна. Доника преглътна. Диона почти изпусна спрея за блясък.

– „Чух, че тук се раздават корони на килограм. Е, дошла съм да си взема моето килце слава обратно.“

Тя мина покрай тях като буря в гей бар и се качи на сцената.

– „Аз съм Траяна. Транс съм от преди да е било модерно. Когато казвах 'тя', хората се объркваха. Когато казвах 'кралица', хората бягаха. А сега? Сега вие си мислите, че с 10 рийла и малко контур сте заслужили короната?“ – тя повдигна вежда. „Мило, моят транс дух създаде тази сцена.“

Доника се опита да каже нещо, но Траяна я спря с един поглед.

– „Ти можеш да си транс старлетка. Но аз съм транс цунами.“

Диона шепнеше: „Това е транс траур за нас...“

И така, под бурните аплодисменти и писъци от фенове, Траяна застана в центъра на сцената, разпери ръце като Исус в пайети и каза:

– „Аз не идвам да се боря за короната. Аз идвам да ви напомня, че съм транс кралица по рождение. А вие? Вие още сте в транс основно училище.“

И залата експлодира.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

?

Screenshot-20250421-195358-Facebook.jpg

"Великден" се пише "Велик ден". НЕГРАМОТНИЦА!

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

"Великден" се пише "Велик ден". НЕГРАМОТНИЦА!

Била е сънена, жената! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Кът ти забий един шЪмар!

да ми забие един дебел, голям и венест...
original.JPG

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...