Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Соня ще остане в историята като първата и последна певица теглила кредит за песен от Кости. .

Наистина ли? Тази е луда...

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

Наистина ли? Тази е луда...

Екстра Нина си продаде апартамента за един албум, 9-ят елемент мисля, и после като отиде в Съни, една камара заеми за клипове, песни и нереализиран албум каза, че е теглила. 

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, FolkEmpire каза:

Соня Германска при КХ КХ храчка Влог

Ако не е бил мъжът й нямаше да я знаем Сончето. Познавал Динев и той я вкарал в чалга средите.

Храчката пак се изказва неподготвен вика. че клипа на В сряда се нае-и, бил нискобюджетен. Соня му вика как 6 снимачни дни?!? И тоя ааа извинявай хъхъхъ :D 

водещият след всеки епизод все по-дебел става, не му остава много време да гръмне като плондер

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

водещият след всеки епизод все по-дебел става, не му остава много време да гръмне като плондер

Сигурно каквото изкара и го изплюсква за бургери и пастички дебелия му пендел ... :D И вика годините се покачвали :D Това да не са ти градуси :D Годините летят се казва храчкаджия дебел :D 

А яркостта на видеото е толкова силна, че мога да ослепея след гледането му.

Май пендела Гошко - Глория би се справил най-добре от всички педалкастъри :d

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Екстра Нина си продаде апартамента за един албум, 9-ят елемент мисля, и после като отиде в Съни, една камара заеми за клипове, песни и нереализиран албум каза, че е теглила. 

Тъжна история.... показва как в шоубизнеса може да си бил пълен отличник години наред и накрая...

Сподели в други сайтове

не мога да ги изтрая, за фъфлещия е ясно,но Соня говори като Роси Кирилова на системи

освен В сряда се приготви и Правена съм за ръцете ти имаме и този хит

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Just_Me каза:

Отварачката и Азисчо са на участие на Тони Стораро 😅

20250424_231825_40.jpg

Марчела обаче изглежда добре. Едно време ѝ бяха големи джуките, а сега са нормални в сравнение с другите. 
И в тяло също си е топ.

Баба Васка няма да я коментираме, отпрала по-голяма цицa от Отварачката.

Сподели в други сайтове

Защо не съм я засичал щерка й по новините на Нова - Рая Ваташка :D :D :D

С визия на баба Яга клошарка.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

@xroflx9, мило, знаеш ли че мъжът от клипа го играе доминантен и ми беше писал в нашето приложение,но ми идва твърде слабичък!!!

Кое е нашето приложение мило?Ако говориш за Grindr там не съм влизала от 17 годишна

Сподели в други сайтове

Тази песен, която е правена като демо за Яница (заслушайте се във вокалите в началото - надявам се все някога да изникне нейната версия) е била тренд в ТикТок за малко, ако се съди по коментарите, и въпреки това гледанията са зле (под 2млн) 

Мисля че от тогава не е виждала хит.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Тази песен, която е правена като демо за Яница (заслушайте се във вокалите в началото - надявам се все някога да изникне нейната версия) е била тренд в ТикТок за малко, ако се съди по коментарите, и въпреки това гледанията са зле (под 2млн) 

Аз тогава чат пат още си пусках Планета и тая песен я въртяха през 10 минути. Тогава звученето на Оцко беше омръзнало вече и за съжаление въпреки всичкото налагане не се забеляза. Трябваше да я пусне след Правена съм за ръцете ти,а не тази тъпотия

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Fast каза:

"Яни-ЯнииииЦъЪъъ оф аф афф" Мда, мангала вие на умряло по нея.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Fast каза:

Кризата през 2008-2009 май.

Мхм, тогава свърши договора им с Гранд и вече нямаха на разположение сръбски кавъри. 

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Fast каза:

Кризата през 2008-2009 май.

Не е така. Емилия още през 2005 си избира сама "Целувай ме" и "За мен забрави". Камелия пък през 2002 сама си избира "Залеза и зората", а предната година "Къде си ти". Отиваш при композитор, казваш му каква песен искаш, прави ти. Тая практика Митко Димитров да казва кой коя песен ще пее я имаше някъде до към 2000-ната, но не важеше за всички. По-късно тази практика продължи с Ивана, на която се даваха силни кавъри, след като водолейката стана номер 1 в страната.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Just_Me каза:

При Галена поканата беше билборд, аа Емануела се нарича "колаж" 😃 Ох, този много го харесвах и много го ползваха за видеоклипове 🫠 Беше от "Максимус" и замина за Русия, после не знам какво стана с него.

Това с микрофона е относно интервю в Плаза 😁 

В кои клипове участва? Нямам спомен да съм го виждал преди

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Не е така. Емилия още през 2005 си избира сама "Целувай ме" и "За мен забрави". Камелия пък през 2002 сама си избира "Залеза и зората", а предната година "Къде си ти". Отиваш при композитор, казваш му каква песен искаш, прави ти. Тая практика Митко Димитров да казва кой коя песен ще пее я имаше някъде до към 2000-ната, но не важеше за всички. По-късно тази практика продължи с Ивана, на която се даваха силни кавъри, след като водолейката стана номер 1 в страната.

Той не говори за това, а кога са ги изпратили сами да си търсят композитори и кавъри. До определен период е било каквото стигне до фирмата и това е. Пайнера има навика да пуска самотека, когато нещата вървят надолу. Видя се и с Ковид.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Fast каза:

Той не говори за това, а кога са ги изпратили сами да си търсят композитори и кавъри. До определен период е било каквото стигне до фирмата и това е. Пайнера има навика да пуска самотека, когато нещата вървят надолу. Видя се и с Ковид.

И Касъмови са същите. Изцедиха Оцко за мижави пари и се самопогребаха. Рядко изпълнители са уреждали продукцията си преди 2008. Ивана си работеше с Мариета по нейни идеи, но кавърите ги пазаряха от фирмата. И неслучайно са коментирали, че най-хубавите са ги давали на... 

След това почна ерата на авторските песни и всичко се уеднакви. Та така и до днес.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...