Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Щото сега всички на ГАлен не направиха дуети, триота, квартети, групи и тн. Или пък в Мегастар и Даймънд. Навремето Токича искаше да си ги събере двечките. Макар че на мен не ми бяха автентични. Хубава песен, но не седят добре заедно. Никога не сме приемали двете за дърта и млада. Буквално Гуци имаше вид на милфка още в началото. Слава богу на Герганафен, който хвърляше на космоса всевъзможни молитви да се запази Гуци и тя до 2020 беше в идеална милфска форма, сякаш я бяха мумифицирали. Е, като гледах снимки, явно Ковид и археологията са я вкарали в четвъртата десетилетка и вече пасва идеално на лидълска касиерка.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, LuydmilGenov каза:

Абе, не се ли задават някакви премиери. Вече е почти май месец.

Премиери само в онлифенса на @Emanuela.Carey 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

мегахит Райна!!!

IMG_4004.jpeg

Тая ненормалница всеки ден копае дъното... Е'ати токсичното  и комплескирано същество. Като се сетя, че съм я харесвал като тийн ми иде да си набия един як шамар.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Тая ненормалница всеки ден копае дъното... Е'ати токсичното  и комплескирано същество. Като се сетя, че съм я харесвал като тийн ми иде да си набия един як шамар.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Jake каза:

набий си и нещо друго,мило

мен ме кефи,че не им мълчи на чичаците и тьотките

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Jake каза:

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

набий си и нещо друго,мило

мен ме кефи,че не им мълчи на чичаците и тьотките

А защо е нужно да пада на нивото им? По тия страници е пълно с откачалки, не отива на известно име като нея да обижда толкова грозно.... От 100 коментара, ако има един негативен, тя ще отговори само на него. За съжаление откакто Райна загуби майка си и напредна с годините се е озлобила тотално. Не е същия човек, което до някъде е разбираемо. Тя гони 50, а се държи като на 13.... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

А защо е нужно да пада на нивото им? По тия страници е пълно с откачалки, не отива на известно име като нея да обижда толкова грозно.... От 100 коментара, ако има един негативен, тя ще отговори само на него. За съжаление откакто Райна загуби майка си и напредна с годините се е озлобила тотално. Не е същия човек, което до някъде е разбираемо. Тя гони 50, а се държи като на 13.... 

Понякога колкото и да се опитваш да избегнеш отговора.... е трудно. По-емоционална е.

Сподели в други сайтове

Чудя се защо "Твоя бях" и "За теб, любов" не бяха включени във втория албум на Гери ...Вярно е, че дуетът с Анелия беше в албума на Анелия, но все пак... 

Ремиксът на"Гасна по теб" също можеше да бъде включен в албума на Гери.

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

Чудя се защо "Твоя бях" и "За теб, любов" не бяха включени във втория албум на Гери ...Вярно е, че дуетът с Анелия беше в албума на Анелия, но все пак... 

Ремиксът на"Гасна по теб" също можеше да бъде включен в албума на Гери.

Защото в компилацията "Планета Прима" май имаше няколко песни които бяха специално за нея като "Твоя бях", "Край" на Мария и още няколко мисля.
"За теб, любов" е в "Не поглеждай назад" на Анелия. А "Гасна по теб" това се води като оригинална версия уж, а другата е album version или нещо такова. Виж, че даже и на видеото не пише, че е ремикс както например "Грешен сън" на Вероника. Гергана някъде беше казала май, че е ремикс версията, то реално никъде я няма. Даже в компилация е включена версията от албума.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Тоя дует беше доста странен за мен. Съчетанието на уж сериозната и много талантлива Анелия с бездарното барби Гергана създава един голям контраст. За мене Гера беше засенчена.

Анка вие, а Гуци мяука като малко русо коте. Животинска идилийка 😍 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Какво мислите за този проект? Тук за първи път е по бельо в клип и си търка шал в оная работа.

Her biggest hit ❤️

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Защото в компилацията "Планета Прима" май имаше няколко песни които бяха специално за нея като "Твоя бях", "Край" на Мария и още няколко мисля.
"За теб, любов" е в "Не поглеждай назад" на Анелия. А "Гасна по теб" това се води като оригинална версия уж, а другата е album version или нещо такова. Виж, че даже и на видеото не пише, че е ремикс както например "Грешен сън" на Вероника. Гергана някъде беше казала май, че е ремикс версията, то реално никъде я няма. Даже в компилация е включена версията от албума.

Аааааа и Не знаеш на Анка пак не беше включена в албум... ахаааааааа

Това със специалните за турнето песнички е готина идея

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

Аааааа и Не знаеш на Анка пак не беше включена в албум... ахаааааааа

Това със специалните за турнето песнички е готина идея

И на Емилия - "Забрави". Може би е било някаква стратегия на Токича? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

И на Емилия - "Забрави". Може би е било някаква стратегия на Токича? 

Май през 2004 Емуто не е било Токичово?

WWW.DISCOGS.COM

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

WWW.DISCOGS.COM

Не се сещам. Мислих си, че от "Ангел в нощта" е имала негови песни....Малина също е била към Про мюзик, но явно, че е имала различна стратегия и е гледала почти всички песни да имат клип. 
"Самотна стая" и "Мисли за мен" мисля, че са изцяло Токичови до "С теб да бъдем пак"

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Не се сещам. Мислих си, че от "Ангел в нощта" е имала негови песни....Малина също е била към Про мюзик, но явно, че е имала различна стратегия и е гледала почти всички песни да имат клип. 
"Самотна стая" и "Мисли за мен" мисля, че са изцяло Токичови до "С теб да бъдем пак"

SHOP.EMILIAONLINE.BG

CD Емилия - "Ангел в нощта" (2003) Цената на доставката/куриерската услуга е ...

Хммм ..за Ангел в нощта е изтормозила някакэв си Димитър Петров

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:
SHOP.EMILIAONLINE.BG

CD Емилия - "Ангел в нощта" (2003) Цената на доставката/куриерската услуга е ...

Този май работеше също с Димана за дебютния албум. 😮 Не знам прави ли още песни..... Май и Преслава има от него песни. Значи от "Самотна стая" и "Ела ме вземи" работи с Токича.... но им се е получило добре.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Karma93 каза:
SHOP.EMILIAONLINE.BG

Страхотен албум и песни, само авторска  музика.... Димитър Петров правеше много добри неща. 

Емилия спря да работи с Токича под натиска на феновете които много я критикуваха, че песните на Токича са бози и еднакви и нямат нищо общо със старите и песни. Факт, тя имаше хубави балади с него. но другите песни бяха страхотни бози и определено без него беше по-добре. 

Уникални песни на 20+ години

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Karma93 каза:

WWW.DISCOGS.COM

Гергана с първа песен в компилация, дори преди Глори, през 2004-та ICONIC ❤️ 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...