Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Jake каза:

Страхотен албум и песни, само авторска  музика.... Димитър Петров правеше много добри неща. 

Емилия спря да работи с Токича под натиска на феновете които много я критикуваха, че песните на Токича са бози и еднакви и нямат нищо общо със старите и песни. Факт, тя имаше хубави балади с него. но другите песни бяха страхотни бози и определено без него беше по-добре. 

Уникални песни на 20+ години

Точно го изслушах "Ангел в нощта". Фаворита ми:

Не знаех, че са я критикували заради този автор. И "Ти замина", "Легенда за любовта", "Познавам те" и "Няма да тъгувам" са се получили супер. + хита "Хайде на купона".
"Кой си", "Моля те", "Не оставяй сълзи" също са интересни песни. Аз в момента слушам "Ангел в нощта" и "Самотна стая".

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Точно го изслушах "Ангел в нощта". Фаворита ми:

Не знаех, че са я критикували заради този автор. И "Ти замина", "Легенда за любовта", "Познавам те" и "Няма да тъгувам" са се получили супер. + хита "Хайде на купона".
"Кой си", "Моля те", "Не оставяй сълзи" също са интересни песни. Аз в момента слушам "Ангел в нощта" и "Самотна стая".

Имах в предвид, че я критикуваха заради Токича. Хората искаха от стария стил...

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, DevilWish каза:

Не се сещам. Мислих си, че от "Ангел в нощта" е имала негови песни....Малина също е била към Про мюзик, но явно, че е имала различна стратегия и е гледала почти всички песни да имат клип. 
"Самотна стая" и "Мисли за мен" мисля, че са изцяло Токичови до "С теб да бъдем пак"

Музикалният продуцент на Емилия през 2003 и 2004 беше Димитър Петров, след това отиде при Токича за следващите 2 албума. Първата ѝ клипирана песен от него беше "в гората на мечтите вървяхме с тебе двама, но всичко с нас се промени...".

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Имах в предвид, че я критикуваха заради Токича. Хората искаха от стария стил...

Токича й направи много силни песни - Ела ме вземи, За мен забрави, Още мисля за теб, Целувай ме... включително и последната "С теб да бъдем пак" ми е слабост.

Поздрав ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Музикалният продуцент на Емилия през 2003 и 2004 беше Димитър Петров, след това отиде при Токича за следващите 2 албума. Първата ѝ клипирана песен от него беше "в гората на мечтите вървяхме с тебе двама, но всичко с нас се промени...".

Да, албума "Самотна стая". Тя "Целувай ме" по онова време си беше голям хит. След "За мен забрави" това е другата песен в този албум която харесвам. Иначе аз все си я свързвам с "Ела ме вземи".

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Токича й направи много силни песни - Ела ме вземи, За мен забрави, Още мисля за теб, Целувай ме... включително и последната "С теб да бъдем пак" ми е слабост.

Поздрав ❤️ 

Даа, аз съм му фен и имаше много хубави песни, но далеч от силните и преди това..  За баладите беше ок, но за бързите песни беше доста слаб към Емилия. 

Тази е много добра:

Сподели в други сайтове

Наkурвете се и си пуснете този хит, докато се чекнете в леглото само по чаршаф и парфюм "Армани":

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Даа, аз съм му фен и имаше много хубави песни, но далеч от силните и преди това..  За баладите беше ок, но за бързите песни беше доста слаб към Емилия. 

Тази е много добра:

А за тази какво мислиш? ❤️ 

Последната им песен. Лично на мен много ми харесва и песента и видеото. След Токичовия период най-любимата ми нейна беше "Ще рискувам" , "Отново не дойде" и "Изнервяш ме". Точно по това време се регистрирах във форума и бях с аватар на Емилия и "Ще рискувам" :D 

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Наkурвете се и си пуснете този хит, докато се чекнете в леглото само по чаршаф и парфюм "Армани":

Обожавам я! ❤️❤️❤️ Защо не я включи в албума? Голяма грешка!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Тук вече беше много зле с Токича и Емилия:

Това ѝ е точно четвъртата клипирана песен от Токича :D

една от най-тъпите ѝ песни евър

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

А за тази какво мислиш? ❤️ 

Последната им песен. Лично на мен много ми харесва и песента и видеото. След Токичовия период най-любимата ми нейна беше "Ще рискувам" , "Отново не дойде" и "Изнервяш ме". Точно по това време се регистрирах във форума и бях с аватар на Емилия и "Ще рискувам" :D 

евтин и посредствен кавър на 

токича е поразместил нотите пак

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

една от най-тъпите ѝ песни евър

Обаче е тази е много яка с това "уууоооо" 

Сподели в други сайтове

Така ли? Много е зле, някаква претоплена манджа от Анелия... Абе някак Емилия и Токича освен за балади, не си паснаха за нищо друго. На него силата му са в баладите, бързите песни грам го няма.... 

Сподели в други сайтове

евтин и посредствен кавър на 

токича е поразместил нотите пак

Взаимствал е, но не знам изобщо това коментирано ли е?
Иначе при Азис казаха, че Емилия първа е била с Коко Динев, още преди Анелия :D Така, че.... по-скоро да си е върнала мъжлето?

Сподели в други сайтове

Така ли? Много е зле, някаква претоплена манджа от Анелия... Абе някак Емилия и Токича освен за балади, не си паснаха за нищо друго. На него силата му са в баладите, бързите песни грам го няма.... 

При Емилия до някъде, но при Гергана......

Най-добрите му песни за мен остават "Всичко води към теб" и "Последна вечер". ❤️ За мен са фаворити.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Обаче е тази е много яка с това "уууоооо" 

тогава трябваше това да снима, беше готов хит, а не бозата "Изгори ме с устни".

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

При Емилия до някъде, но при Гергана......

Най-добрите му песни за мен остават "Всичко води към теб" и "Последна вечер". ❤️ За мен са фаворити.

Тази да... но като цяло и при Гергана и Анелия също куцаха бързите песни и се опитваше накрая да направи някаква чалга и не се получаваше. Анелия "Вятър в косите ти", Ема "Изгори ме с устни" и такива бози... 

Сподели в други сайтове

тогава трябваше това да снима беше готов хит, а не бозата "Изгори ме с устни".

Да, съгласен съм! И песента много се хареса. Тогава "Изгори ме с устни" беше актуална и сигурно Токича е решил да заложат за нея. Даже си спомням, че още нямах компютър, но я бяха пуснали в една компилация "Когато съмне" като нова..... Клипът май излиза по-късно? Като чух "Мисли за мен"..... не мога да кажа, че някоя песен много ми се е откроявала от новите, харесаха ми "Писмата ти", "Изпий до дъно" и "Само сега", но любимата ми остана тази:

Да не кажа, че ми е поне в топ 5 на Емилия! ❤️ А тя има много добра дискография в годините!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

тогава трябваше това да снима, беше готов хит, а не бозата "Изгори ме с устни".

Не знам какво си мислиха с онези песни, в които се повтаря един куплет до безкрай...

Сподели в други сайтове

удри, како! Това много мяза на това

токича сам от себе си ли е крал? By the way ударните и баса са 1:1, но песента на Анелия, колкото и голяма боза да е, е по-добра.

Сподели в други сайтове

Тази да... но като цяло и при Гергана и Анелия също куцаха бързите песни и се опитваше накрая да направи някаква чалга и не се получаваше. Анелия "Вятър в косите ти", Ема "Изгори ме с устни" и такива бози... 

А при Гергана "В този град" приликата с песента на Анелия "Отивам си, защото те обичам" 1:1. И двете песни не ми харесаха. "Вятър в косите ти" ми допадна, но "Пепел от рози" е доста по-слаб от предните 3 албума на Анелия.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Да, съгласен съм! И песента много се хареса. Тогава "Изгори ме с устни" беше актуална и сигурно Токича е решил да заложат за нея. Даже си спомням, че още нямах компютър, но я бяха пуснали в една компилация "Когато съмне" като нова..... Клипът май излиза по-късно? Като чух "Мисли за мен"..... не мога да кажа, че някоя песен много ми се е откроявала от новите, харесаха ми "Писмата ти", "Изпий до дъно" и "Само сега", но любимата ми остана тази:

Да не кажа, че ми е поне в топ 5 на Емилия! ❤️ А тя има много добра дискография в годините!

Върховна песен!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Не знам какво си мислиха с онези песни, в които се повтаря един куплет до безкрай...

Тая песен е "Как предаде любовта" с друг текст.... Токича правеше по 30 песни на година...това е безумие!  Тази може би е на Пламен Стойчев, но пак Токича ги правеше май... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Върховна песен!

Да. И песен и клип ❤️ Емилия тук изглежда чудесно.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...