Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Пуснала ли е другите зали, или все още само Бургас? 

За другите зали (за всичките й концерти, де) предпочитам да си затварям удобно очите и като единствения останал Десов тук да се подготвям за момента, когато турнето ще бъде отменено и дори аз няма да влизам във форума от срам.:bn:

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DarkChild каза:

Аз пък мислех, че ще е във формата на самозадоволител.

ако е с големината и формата на члена на Галин едвали ще задоволи някого. :( 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SG каза:

За другите зали (за всичките й концерти, де) предпочитам да си затварям удобно очите и като единствения останал Десов тук да се подготвям за момента, когато турнето ще бъде отменено и дори аз няма да влизам във форума от срам.:bn:

Пуснала ги е, но не и в сайта - грабо - който рекламира. В ticket.bg ги има всичките, а eventim дори не подозират за такива мероприятия, въпреки че и тях ги е метнала в кюпа ... 

Накрая няма да ги продаде от чиста глупост, не поради евентуален мижав интерес ... 

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Sunlight каза:

Аз го поръчах вече. Жалко чак след 10 юни ще се праща. 

Той сигурно ще качи песните в канала си? Може би в четвъртък?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

ако е с големината и формата на члена на Галин едвали ще задоволи някого. :( 

с големината и формата на члена, който най-добре е задоволил Доня Галина. То и затова албум излиза чак сега, 20+ години рисърч. 

Сподели в други сайтове

Според мен има много малко времево пространство между концертите и обявяването и ако не започне бясно да промотира навсякъде, за да могат хората да разберат, ще си проиграе сама шанса за успех. 

Като я знаем каква е мързелива, реклама ще е мижава.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

с големината и формата на члена, който най-добре е задоволил Доня Галина. То и затова албум излиза чак сега, 20+ години рисърч. 

демек с големината на
image.png.9eb9b547f830065ba93c74d22b518317.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Алфа рисърч добива ново значение.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

рядкост е да видиш мами с колежка, а и никога не съм виждал с Вероника да са били близки.

дует сръбски кавър хит 2004 Вероника и Райна!!!!

IMG_4028 3.jpeg

Не говори добре за Райние да се снима с (други) откачалки.

преди 1 час, Willy каза:

Мале Играй какъв бесен прием има, a само с 5М в yt.

VM.TIKTOK.COM

5 млн да не са малко? Супер са си в днешно време. Според мен първият милион на почти всички песни е купен, а оттам насетне се развиват сами.

преди 37 минути, Lelqtian каза:

Ясно с кой сфинкс ще прави Гюр ... още един дует. Кучеядката също е била в Египет. 

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

Оо, значи и прасето Люси е там и са снимали нещо.

преди 20 минути, Lelqtian каза:

Пуснала ги е, но не и в сайта - грабо - който рекламира. В ticket.bg ги има всичките, а eventim дори не подозират за такива мероприятия, въпреки че и тях ги е метнала в кюпа ... 

Накрая няма да ги продаде от чиста глупост, не поради евентуален мижав интерес ... 

После ще каже, че са я измамили, както с телевизията.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Lelqtian каза:

Има ги всичките в Грабо, и в Eventim също. Друг е въпроса, че рекламата при ДС представлява само разни хаотични постове по социални мрежи, а на нея зрялата публика й е най-вече пред телевизора. Концепцията наистина както винаги куца, а не е като този път да не се е постарала в подготовката. Тя наистина си мислеше, че след десетилетия лъжи за фолклорен албум и концерт, накрая ще пусне една такава песен с клип и хората мигом ще скочат да й напълнят цяло турне.

Сподели в други сайтове

Посещаемостта ще е по-печална от тази на турнето на Ванча, което бе на площади и с безплатен вход, ако Деса не си мръдне д-то да промотира истински. Не става само с постове в социалните мрежи, трябва да обиколи кабеларките, да има плакати в съответните градове и т.н.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SG каза:

Има ги всичките в Грабо, и в Eventim също. Друг е въпроса, че рекламата при ДС представлява само разни хаотични постове по социални мрежи, а на нея зрялата публика й е най-вече пред телевизора. Концепцията наистина както винаги куца, а не е като този път да не се е постарала в подготовката. Тя наистина си мислеше, че след десетилетия лъжи за фолклорен албум и концерт, накрая ще пусне една такава песен с клип и хората мигом ще скочат да й напълнят цяло турне.

В грабо другите дата се виждат, само ако цъкнеш на банера. Средностатистическия посетител като нищо няма да ги намери. Това включва и мен, а аз се имам за малко по-напред от средностатистическия посетител ;)

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Този в Бургас още има само 70 продадени. 😂😂😂

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

Посещаемостта ще е по-печална от тази на турнето на Ванча, което бе на площади и с безплатен вход, ако Деса не си мръдне д-то да промотира истински. Не става само с постове в социалните мрежи, трябва да обиколи кабеларките, да има плакати в съответните градове и т.н.

преди 22 минути, Lelqtian каза:

В грабо другите дата се виждат, само ако цъкнеш на банера. Средностатистическия посетител като нищо няма да ги намери. Това включва и мен, а аз се имам за малко по-напред от средностатистическия посетител ;)

Вярно си е това хаха. Като цяло не си е уредила адекватен exposure в никой от сайтовете. Според мен и по предаванията не възнамерява да обикаля, евентуално някой и друг плакат по градовете. Очаквала е явно да напълни 9 дати (с обща публика повече от Арената), и то с фолклорна музика само на база възхищението към нейните изпълнения по риалити предавания през годините.:bn:

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Този в Бургас още има само 70 продадени. 😂😂😂

Да промени турнето на общо със Секирата /майката на екс чалгаджийката Полина/ и мигом ще разпродаде всички дати:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Willy каза:

Мале Играй какъв бесен прием има, a само с 5М в yt.

@LuydmilGenov

VM.TIKTOK.COM

Песен с 1 дума припев... ако ще и 10к да има - пак щяха да я припяват. 

Сподели в други сайтове

Иначе съм доволен какво раздвижване с концерти и албуми има в жанра и съм склонен освен на Десс да си купя дори и албума на Галин (от който харесвам 2 от 4те песни). Като няма вече големи хитове, с изключение на дъна като Беба Кючек, поне да поддържат някаква по-стабилна основа чрез традиционни методи и стари постижения...

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Да промени турнето на общо със Секирата /майката на екс чалгаджийката Полина/ и мигом ще разпродаде всички дати:

Туй ней лий Вероника?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, asylum каза:

Туй ней лий Вероника?

Да ги включи и двете, ако си оскубят косите на сцената тъкмо ще е по-интересно от сякви песньовки. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...