Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Всеки сам си е виновен! И Глория, и особено Камелия, Деса, Ивана и сие. Особено тези трите олекнаха сега изключително много. Ето Галена, Преслава, Софа, Азис, Стругара направиха по една Арена. Глория айде, ще я сложим и нея, тя си е имала коцнерти в Русе, НДК, Стадиони. 

Как една Галена може да е актуална, как една Преслава може? Дори една Софа? Ами правят нещо по въпроса. Глория има един проблем - няма екип, дори да влага пари, хората с които работи нямат идеи и са аматьори. Другите, те знаят само да мрънкат. 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, FolkEmpire каза:

Преса и Хазарта в Брадъра :D

image.png.ba4e453d2290e1877c613ee2cdec917d.png

image.png.69e1c6649325cff6d166982a0bb59b21.png

с кво ги правите тея рисунки?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз нищо просто реших и аз да видя какво толкова им се кефят в нета :D 

image.png.1715b1459d26e73726c94b0b6e8c6915.png

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза:

ChatGPT :D В Shibil Style, Disney Style и квото ти хрумне.

Screenshot_122.png.77c98d24363bdfe82a66ea8af0612ce3.pngimage.png.52aba9ab444ede533b1cea68df028baf.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Всеки сам си е виновен! И Глория, и особено Камелия, Деса, Ивана и сие. Особено тези трите олекнаха сега изключително много. Ето Галена, Преслава, Софа, Азис, Стругара направиха по една Арена. Глория айде, ще я сложим и нея, тя си е имала коцнерти в Русе, НДК, Стадиони. 

Как една Галена може да е актуална, как една Преслава може? Дори една Софа? Ами правят нещо по въпроса. Глория има един проблем - няма екип, дори да влага пари, хората с които работи нямат идеи и са аматьори. Другите, те знаят само да мрънкат. 

Глория специално се е обградила с лизачи, които възхваляват това което прави и тя си мисли че е на ниво и дори не подозира че има пробрем. Според мен ако някой се усмели да и каже истината моментално го изхвърля от обкръжението си.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Говорим за вечен хит, който се знае от всички, който се пее след 10-15 години, все едно сега е излязъл, и който е разбил на общ концерт с прием. Кама има такива, Кала има такъв, Ивана има такива, Преслава има, Гюра - няма. 

Хайде да не преувеличаваме. "Вечен хит" с няколко клипчета от по 40-50 хиляди гледания. Най-много име един клип със малко над 100 х.

преди 51 минути, fearless` каза:

Глория специално се е обградила с лизачи, които възхваляват това което прави и тя си мисли че е на ниво и дори не подозира че има пробрем. Според мен ако някой се усмели да и каже истината моментално го изхвърля от обкръжението си.

Тя не приема чуждо мнение. Има нарцисизъм и аутизъм.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Говорим за вечен хит, който се знае от всички, който се пее след 10-15 години, все едно сега е излязъл, и който е разбил на общ концерт с прием. Кама има такива, Кала има такъв, Ивана има такива, Преслава има, Гюра - няма. 

И тя има, има песни дето ще закърпят положението. Дуета с Азис, Ледена кралица (пак благодарение на него), сигурно ще снесе още нещо ала. Намери си майстора. Не сме безгрешни например е по - голям хит от кажи речи 90% от чалга песните.

Но разбира се, тя няма да изпее тях. На общ концерт е много подходящо да забие там за феновете песента. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FolkEmpire каза:

image.png.39645b54928e0455a01224ffc90ab6c1.pngimage.png.e63a0bb7d96c5ecea528c2df490571c5.png

Подписа ми ли взе? Ах ти! Палавник! :D :D :D 
С коя програма ги правиш? Искам и аз! ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

И тя има, има песни дето ще закърпят положението. Дуета с Азис, Ледена кралица (пак благодарение на него), сигурно ще снесе още нещо ала. Намери си майстора. Не сме безгрешни например е по - голям хит от кажи речи 90% от чалга песните.

Но разбира се, тя няма да изпее тях. На общ концерт е много подходящо да забие там за феновете песента. 

Стига вече с това Не сме безгрешни, моля ви, че и без това я натриса на всяко участие. Може да е хит, ама аман. И без това, като захапе 3 песни, и не пуска. Същото важи и за "Циганско сърце", "Любовен дъжд" и Реката.

Вместо това не сме чули целите "Откраднат миг", "Не остарявай, мамо" и "Радост-тревога", които също са хитове. "Кръговрат" и "Сбогом, адиос" да не говорим - престъпление. "По навик" и "Златна клетка" и "Дива нощ" кога ги пее, кога не. Даже и с римейка на "Скъпи, купи ми нещо" се видя, че хората си искат и знаят старото. "Крепост" ми е втръснала, както и "Не заслужаваш", но вдига хората. Майстора също ще ги вдигне, ама не ги пее. Приятелката също много я знаят и пеят, но 1 път да смени с оригиналния аранжимент.

Дори с Циганите вдигна хората в НДК 2015 заради аранжимента, но и нея не наложи. Тя ги прави, пее каквото пее и спира. То вярно, че не може всичко, ама тя си е наложила 3 песни, от които ни е писнало, а може да комбинира и редува - за разлика от други може да си го позволи. За мен прави генерални грешки с програмата си. И да не говорим и че често не съобразява повода и мястото и праска за щяло и нещяло "Йорговани" или "Кой уши байряка" и всичко в мен умира... А това "Обичай ме такава" и "Кралица", като ги чуех, също не ми вървяха да ги бута всеки път.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Подписа ми ли взе? Ах ти! Палавник! :D :D :D 
С коя програма ги правиш? Искам и аз! ❤️ 

ChatGPT, влизаш, качваш снимката и пишеш "Restyle image in Studio Ghibli style, keep all details", сменяш Studio Ghibli с нещо друго в което искаш да се превърнат :D

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FolkEmpire каза:

ChatGPT, влизаш, качваш снимката и пишеш "Restyle image in Studio Ghibli style, keep all details", сменяш Studio Ghibli с нещо друго в което искаш да се превърнат :D

Свалям го за лаптоп. Благодаря. А от къде я намери тая снимка на Глория? :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Да, за скъпи купи ми нещо можеше да се случат нещата, но тя я заряза. Иначе след Не сме безгрешни тя май е най познатата песен на хората около мен. Няма как да не пее "Не сме безгрешни" или "Ледена кралица". Стига, то не е дори до хитове. Последните години живна, но образа й си остава все така изхабен. Концептуално е зле, и то защото 2/3 от творчеството й е основно от Ф Л О П О В Е. Особено след 2007 е тотал щета повечето пъти, а когато е имала успешни песни "Ненаситна", там кво беше още и "Ячето" ги оставя да се забравят. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Свалям го за лаптоп. Благодаря. А от къде я намери тая снимка на Глория? :D 

Направих скрийншот на екрана като дадох на пауза точно там където казва това в клипа :D

Сподели в други сайтове

@adorable може да не се съгласяваш с @Andrew Cunanan., той ясно, че преувеличава за Глория, защото й се дразни, все пак й е фен, ама е прав. Помня един негов коментар право в десятката: беше нещо, че набила всички народни на концерта без най - големия си мегахит. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, WindWalkerMonk каза:

@adorable може да не се съгласяваш с @Andrew Cunanan., той ясно, че преувеличава за Глория, защото й се дразни, все пак й е фен, ама е прав. Помня един негов коментар право в десятката: беше нещо, че набила всички народни на концерта без най - големия си мегахит. 

Прав е за много неща, но хитове си има, просто не може да отличим 1 песен само. Питал съм хора, всеки посочва различна песен. Чувал съм и за "Ангел с дяволска душа", за "Феникс", за "Присъда", за "Илюзия", "Ако те няма", даже и от първия албум има. Ето, виж, даже не споменавам и горните. Сега, най-малките какво знаят и не знаят аз не знам - нали знаеш, че е важно обкръжение, среда. На Глория песните просто не вървят там, където се консумира и свири чалга. Не че не е имала такъв тип песни. Сложно е при нея. Репертоарът ѝ е нещо средно между фолк и и поп. Колко песни си чул на Любо Киров по баровете - ама е на, човекът пълни зали, продава албуми, жури е, без да гърми с гледания.

Чалгата ни научи на едни измислени от нас критерии за успех, дето като дръпнем щепсела - и край, няма ги. Ето, Преслава направи концерт - ясно се видя, че се помнят и стари песни, макар че и тя доста важни песни пропусна, да ти кажа, но като за първи път доста добре. Дано и Галена го направи като хората. Кама и Деса какво чакат?

Глория беше направила рокади тоя път, концертът имаше даже повече поп-рок звучене, нямаше ъндърграунд като предния с тромпети... но пак имаше някои излишни песни за сметка на други. И да го избаца тоя фолклор вече. Само "Белите манастири" и "Пуста хубост"/"Врано конче" и дотам. Цели китки по 15 минути, майна. И без спешъл гестс, ако може. Аман и от Дачева и Славеев и Азо. Филия Загоров да идва другия път и друго не ѝ требе. Даже и Кеба, Чеба и Чабата.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , adorable каза:

Глория надявам се да ѝ е ясно и да не си въобразява, че някой умира за песни като "Его".

Ако й беше ясно и не си го въобразяваше нямаше да ги прави. Такива са съветниците около нея. Със сигурност знае, че старите й песни са обичани, защото се вижда по концертите, но тя си харесва и песните като "Его" и си живее с мисълта, че са уникални. Предполагам, че в съзнанието й публиката е със сбъркан вкус, защото не ги приема подобаващо. 🤷‍♀️

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Коя е тая Гюри и защо трябва да има хит? 

преди 6 часа , DevilWish каза:

Хора, прекалявате. И Глория и Кали си имат своите пикови моменти и хитове..... 
Кали също имаше супер голям хит в Пайнер, един от най-големите за 2010..... може би след Палатката, Пия за тебе, Тихо ми пази, Влез и Неблагодарен.

феКали има своите моменти и хитове, просто няма себеоценка кога да си държи плювалника затворен. 

Гюр вероятно има своите моменти, но не виждам какво постиженията на един тракторист имат общо с тези в поп-фолка на адашката му. 

дори тоци има по-голям хит от цялата кариера на Гюр.

Но пък няма по-голяма чурка от Гюр ;) 

Сподели в други сайтове

NAMINA.BLOG.BG

PRESLAVA :: Глория е убийца

image.png.f61276965466be574620dc538ecfbaf6.png

Дърта циганка била проклела Гюр ... тоест тя самата преди транзишъна? 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...