Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 56 минути, WindWalkerMonk каза:

Аз искам да чуя коментара на @DarkChild относно факта, че макар на върха Глория и Ивана, концерта 3 години Планета ТВ беше закрит от Индира Радич индивидуално след като изпя преди това две песни с Ивана. Индира беше тъкмо нашумяла певица, но сложи финал на концерт в който участваха всички големи: Кама, Вана, Глора, че дори мадам Рьони беше там.

Ето Ванча си тръгва и Инда слага финала на концерта :D 

Какво да коментирам? Cuckolding на стероиди. Още поколения трябва да се сменят, че да дойдат нещата на мястото си. Чалгата е проблем на обществото в най-различни аспекти вкл. този.

А тази Индира беше същински мъж. Топките й се люлееха под минижупа.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , FolkEmpire каза:

преди 9 часа , FolkEmpire каза:

image.png.3eacbf465da181b80d0ce83415acab6f.pngimage.png.22fd2f103494228a72f927d90fc7156c.pngimage.png.0a6d2e766b158934927bb2449c2160b3.png

image.png

аз припявайки си "Напипай го", "Умри" и "Жените след мен", докато мия чинии...

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Thecranfan каза:

Мисля, че Преслава има една гривна Powerbalance, а партньора й - по една на всяка ръка. Истински артефакт на тази простотия.

Това е доста скандален клип. Преслава е в прегръдките на ултра секси полугол мачо, целуват се през половината клип. Даже е като вързана с вериги в полуразрушена сграда, а на всичкото отгоре и прокле колежките с фразата "знам, че никоя никога няма да замени". Моментът със салфетката. Айконик клип за 2.50.

А песента е химн.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DarkChild каза:

Какво да коментирам? Cuckolding на стероиди. Още поколения трябва да се сменят, че да дойдат нещата на мястото си. Чалгата е проблем на обществото в най-различни аспекти вкл. този.

А тази Индира беше същински мъж. Топките й се люлееха под минижупа.

+1 
Индира е отвратителна и няма нищо женствено в нея. Радвам се, че нейната "музикална" ера безвъзратно приключи и тя се върна на село, за да използва талантите си по предназначение - да оре безспирно и да копа лехите със зеленчуци. Тая мощна физика трябва да влезе в употреба.

А Пайнер са отвратителни, при все, че в същата година направиха фурор с първото турне - да назначат да закрива някаква селянка, само защото била производителка на сръбски ущипци. Who cares?! Успешно си присвоиха цялото ѝ творчество и послед ѝ биха шута. 

По ирония на съдбата тя друг толкова хитов албум като Zmaj не извади, и след турнето с Ваня Калудова започна мощно да пропада, а малко по-късно и самата Ваня... за да освобят път на Преси. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Just_Me каза:

Новата песен на Селина е кавър на тази:

Новата? А не дебютна? Това не предполагали да има други песни? Квиченето, което не са чували вероятно дори роднините и, не би следвало да го броим за песни … 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Новата? А не дебютна? Това не предполагали да има други песни? Квиченето, което не са чували вероятно дори роднините и, не би следвало да го броим за песни … 

Нека, ако ша си отваря устата - само да пъшка. Без туй за нейната професия друго не се изисква.

Аман от проституеси с певчески напъни. Селино, напрай си една клизма и млъкни, ма'аму стара!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

IMG-4403.jpg
IMG-4402.jpg

Не знам за какво става въпрос...но логиката й е че ако копираш филм, няма да имаш проблеми. 

Авторското право е далеч по-всеобхватно. Просто не са ги погнали още.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, LuydmilGenov каза:

Не знам за какво става въпрос...но логиката й е че ако копираш филм, няма да имаш проблеми. 

Авторското право е далеч по-всеобхватно. Просто не са ги погнали още.

За това става на въпрос общо взето, макар че те половината алфа са копирали клиповете на Селена. 

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , WindWalkerMonk каза:

Аз искам да чуя коментара на @DarkChild относно факта, че макар на върха Глория и Ивана, концерта 3 години Планета ТВ беше закрит от Индира Радич индивидуално след като изпя преди това две песни с Ивана. Индира беше тъкмо нашумяла певица, но сложи финал на концерт в който участваха всички големи: Кама, Вана, Глора, че дори мадам Рьони беше там.

Ето Ванча си тръгва и Инда слага финала на концерта :D 

Нямам сърце била ли е out по това време? Все едно закрива Магда.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, AysheYaneva каза:

@SG и Деса с концерт евентуално?

spacer.png

Като се има предвид каква вълна от концерти се отприщи, може би наистина ще направи догодина за 30 години на сцена, да не остане по-назад. Тя попринцип имаше идея още 2025 да издаде фолклорния албум и да направи концерти с ансамбли по летните театри, но да идеята за толкова много събития от певица с името Деси Слава звучи съмнително.

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Emanuela.Carey каза:

Гледам клипове от концерта на Драгана и Миле в София - ами то е било почти изцяло на плейбек. Особено песните на Миле.

После тук твърдите, че сърбите били светлинни години пред нас в музикалния бизнес.

Миле имаше песни на плейбек... Драгана не - само общата им песен с Миле и другите от Южни ветар, но аз бях в залата, знам я какво и как пее и се чу ясно, че си е на живо, даже си беше в супер форма гласът, на "Опросто що ти сметам" във височините така я изпя, че хората само заради това аплодираха. При Миле имаши плейбеци, да.

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза:

Нямаше ли наскоро изтекло клипче как Драгойка пее на лайв записи ала Андреа. А на общия концерт с Лепа май пя фалшиво (такива бяха отзивите, аз не съм гледал). Така че съвсем в реда на нещата, че сега е на плейбек.

Драгана по принцип, ако пусне плейбек, то е само на много големи нейни концерти на 2-3 песни, където танцува. Което вече е спряла да прави така или иначе. Винаги е на живо и пее по 3 часа - нещо, което Цура не прави - идва за 1 час след 1 час закъснение преди това и си тръгва, а да не говорим, че в някои държави и градове не щат и да чуят за нея - да си пее там в предаването и това е. А с Брена мисля, че уточнихме защо е дистонирала Драгана - случва се и на най-добрите, не знам защо всеки път трябва да се обясняват тук някакви неща... или да се коментира кой имал или нямал хитове... Взима да става досадно. Дайте да признаем само Преслава и Галена и да се приключва.

Принципно го казвам, не се заяждам. Изпуснала Кали две тъпотии и ние пак почваме да броим хитовете на Глория. Има ги и точка. Да, не ги пее, но ги има. Снощи пак гледам, някъде пяла "Кой уши байряка", все едно сме 6-и или 24-и май и ми стана лошо, ама какво да я правим - такава е. Еди-коя си дистонирала - ами това е глас, случва се. Може ли да пее - може. Раздава ли се повече от престъпницата - раздава се. Миле - селянин, такъв, онакъв, не му харесвам песните, ама вдигна ли залата - вдигна я. Лидия такава-онакава, и нея не спряха да я коментират, но пя на живо, пя добре, танцува, раздаде се. Беше много притеснена - и какво, да я убием с камъни? Ти беше Дева, нали? Много сте осъдителни и критични и супер саркастични за щяло и нещяло, малко това качество го овладявай. Поне на теб ще ти го кажа, щото си имаме приказка отдавна и те уважавам - на други хора тук нищо няма да им обяснявам, щото пращят от хейт и не знам дали се усещат колко негативен направиха този форум. Тая била дебела, оная не знам си какво. Аман. Явно наистина няма какво да се коментира.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Нямам сърце била ли е out по това време? Все едно закрива Магда.

Да, беше. 

Аз също имах песни на плейбек, но сега за тия цени толкова. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , AysheYaneva каза:

И това е любов е гръмнала в тикток!!!Има близо 2к клипа от миналия месец.

Убеден съм,че ще я покани, все пак мами е немалка част за успехите му тогава,но тя ще откаже защото ще реши че е над всички там!!!!!

6млн!!! ретро хит!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

И това е любов е гръмнала в тикток!!!Има близо 2к клипа от миналия месец.

Убеден съм,че ще я покани, все пак мами е немалка част за успехите му тогава,но тя ще откаже защото ще реши че е над всички там!!!!!

6млн!!! ретро хит!!!

Би било твърде невероятно да я покани, или пък Райна изобщо да отиде ако получи покана.

Мисля че последните пъти, в които взаимно са се споменавали не е било с хубаво.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...