Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 24 минути, Emanuela.Carey каза:

Би било твърде невероятно да я покани, или пък Райна изобщо да отиде ако получи покана.

Мисля че последните пъти, в които взаимно са се споменавали не е било с хубаво.

Ами ще говоря с тях, но не обещавам. Иначе, моля те заеми се с Емануела да замени Райнето като вокал. Мога да тазчитам на теб нали?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Ами ще говоря с тях, но не обещавам. Иначе, моля те заеми се с Емануела да замени Райнето като вокал. Мога да тазчитам на теб нали?

Ако Ема не отиде за “Не Ме Заслужаваш” и “Още Те Обичам” ще е голяма загуба! Особено при положение, че и двете песни още се класират активно и се въртят в Тикток.

Но е по-вероятно да я пропусне за сметка на Софка, Преса, Десс и Алисия.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, WindWalkerMonk каза:

И аз, хайде заедно ❤️ 

Знаех за концерта, просто дата нямаше още и научавам днес докато съм на работа. На работа съм ги подлудила, всеки знае вече. 😃

Сподели в други сайтове

С тази дуетна култура поне всеки от топ и не толкова топ изпълнителите ще види арена дори и за една песен.

Дано Константин покани Райна. Без нея той едва ли щеше да види Пайнер и Биг Брадър.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , fengergana каза:

И това е любов е гръмнала в тикток!!!Има близо 2к клипа от миналия месец.

Убеден съм,че ще я покани, все пак мами е немалка част за успехите му тогава,но тя ще откаже защото ще реши че е над всички там!!!!!

6млн!!! ретро хит!!!

Ако не беше мами, Коцьо в момента нямаше да го има, забил в Орфей мюзик. 
Факт - мами е над всички там. Да се радват, ако ги удостои с присъствие и срути залата. 
Един микс от всичките им дуети ще е велик! 

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Фолк идолът Константин празнува своята 50-годишнина с мега събитие - първият си голям концерт в най-голямата зала у нас. Шоуто на хитовия певец ще бъде

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , adorable каза:

Драгана по принцип, ако пусне плейбек, то е само на много големи нейни концерти на 2-3 песни, където танцува. Което вече е спряла да прави така или иначе. Винаги е на живо и пее по 3 часа - нещо, което Цура не прави - идва за 1 час след 1 час закъснение преди това и си тръгва, а да не говорим, че в някои държави и градове не щат и да чуят за нея - да си пее там в предаването и това е. А с Брена мисля, че уточнихме защо е дистонирала Драгана - случва се и на най-добрите, не знам защо всеки път трябва да се обясняват тук някакви неща... или да се коментира кой имал или нямал хитове... Взима да става досадно. Дайте да признаем само Преслава и Галена и да се приключва.

Принципно го казвам, не се заяждам. Изпуснала Кали две тъпотии и ние пак почваме да броим хитовете на Глория. Има ги и точка. Да, не ги пее, но ги има. Снощи пак гледам, някъде пяла "Кой уши байряка", все едно сме 6-и или 24-и май и ми стана лошо, ама какво да я правим - такава е. Еди-коя си дистонирала - ами това е глас, случва се. Може ли да пее - може. Раздава ли се повече от престъпницата - раздава се. Миле - селянин, такъв, онакъв, не му харесвам песните, ама вдигна ли залата - вдигна я. Лидия такава-онакава, и нея не спряха да я коментират, но пя на живо, пя добре, танцува, раздаде се. Беше много притеснена - и какво, да я убием с камъни? Ти беше Дева, нали? Много сте осъдителни и критични и супер саркастични за щяло и нещяло, малко това качество го овладявай. Поне на теб ще ти го кажа, щото си имаме приказка отдавна и те уважавам - на други хора тук нищо няма да им обяснявам, щото пращят от хейт и не знам дали се усещат колко негативен направиха този форум. Тая била дебела, оная не знам си какво. Аман. Явно наистина няма какво да се коментира.

Да категоризираш някого като осъдителен и критичен точно ти, дето не пропускаш да оплюеш Цеца (на която останалите плескавици не могат да й се намажат на малкия пръст като хитове, продажби  и концерти) е леко нелепо. Ако болката ти е, че Гло не успя да стане българската Цеца въпреки мераците си, оная не е виновна. Брена,  Драгана с такъв концерт кога? За Глория няма да питам. 

https://youtu.be/HtW4x3VsxKY?si=1h_3L2mj7sFwKsr8

А, по повод квалификацията "престъпница" - едни от най-големите й успехи са 10, 15, 20 години след като Аркан го няма. Та преглътни я вече. Бях на последния й концерт в Арена - ми за разлика от Глория всичко беше тотално а живо,  без лайв записи:)

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Чакам официално потвърждение, че Ема ще е там и аз купувам билет!

IMG-4425.jpg

Всичкуте му колеги ще са там. За Райна не знам. 

В сиво местата продадените ли са? 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Би било твърде невероятно да я покани, или пък Райна изобщо да отиде ако получи покана.

Мисля че последните пъти, в които взаимно са се споменавали не е било с хубаво.

последно 2019та й беше коментирал снимка в инстаграм,той и си я следва още. В смисъл,че е след вип брадър,където тя го коментираше.

"Очаквайте мега преживяване, изненадващи гости "

изненада на вечерта - ХИТ: РАЙНА!!!

бих я питала,ама ще ми каже '' гръмни се, пиклив урод'' и ще ме блокира!!!🤪

Сподели в други сайтове

преди 1 час, HIStory каза:

Да категоризираш някого като осъдителен и критичен точно ти, дето не пропускаш да оплюеш Цеца (на която останалите плескавици не могат да й се намажат на малкия пръст като хитове, продажби  и концерти) е леко нелепо. Ако болката ти е, че Гло не успя да стане българската Цеца въпреки мераците си, оная не е виновна. Брена,  Драгана с такъв концерт кога? За Глория няма да питам. 

https://youtu.be/HtW4x3VsxKY?si=1h_3L2mj7sFwKsr8

А, по повод квалификацията "престъпница" - едни от най-големите й успехи са 10, 15, 20 години след като Аркан го няма. Та преглътни я вече. Бях на последния й концерт в Арена - ми за разлика от Глория всичко беше тотално а живо,  без лайв записи:)

Тя и Гюрга беше с престъпник, но удобно се забравя тоя факт.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , fengergana каза:

И това е любов е гръмнала в тикток!!!Има близо 2к клипа от миналия месец.

Убеден съм,че ще я покани, все пак мами е немалка част за успехите му тогава,но тя ще откаже защото ще реши че е над всички там!!!!!

6млн!!! ретро хит!!!

Сефте чувам, че са имали дуети. Райна дебютира с Нежна полиция, а Коцьо - с А-у (дано покани Пеню да играе на сцената).

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Тя и Гюрга беше с престъпник, но удобно се забравя тоя факт.

Какво престъпление е извършила Глория, освен участието ѝ в Мюзик Айдъл?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Какво престъпление е извършила Глория, освен участието ѝ в Мюзик Айдъл?

Коя Глория? Атанасова ли?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Последната участничка от епизода с Анелия и Емануела дето казва че е родила на 15 години и Анелия: "това е най-хубавата любов и сестра ми е от 15 годишна с мъжа си" 💀

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Сефте чувам, че са имали дуети. Райна дебютира с Нежна полиция, а Коцьо - с А-у (дано покани Пеню да играе на сцената).

Тежка диагноза, И това е любов, Ние знаем как, Ти си ми всичко. Най-яките дуети и до днес. 

Сподели в други сайтове

За Райна би било ОГРОМЕН плюс и реклама ако приеме да участва в концерта на Кокаин. Дано успее да си преглътне егото, да разграничи личния от професионалния живот и да разбере, че това ще е просто пореден работен ангажимент, където да се изяви на голяма сцена и да припомни стари свои хитове. Райна и Коце отново един до друг би било ФУРОР.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

За Райна би било ОГРОМЕН плюс и реклама ако приеме да участва в концерта на Кокаин. Дано успее да си преглътне егото, да разграничи личния от професионалния живот и да разбере, че това ще е просто пореден работен ангажимент, където да се изяви на голяма сцена и да припомни стари свои хитове. Райна и Коце отново един до друг би било ФУРОР.

тя преди ходеше от време на време на ретро в плаза, но откакто отказва на дискотеки и спряха да я канят

Сподели в други сайтове

Току що, Gerganafen каза:

Въпроса е че Райна последното десетилетие не държи на всяка цена да е известна. 
Иначе нямаше да се е отцепила така от всички нейни колеги, с които са тръгнали заедно.

За нея явно е напълно достатъчно да има участия, за да пътува. И фолклора е на първо място.

Чак с последните си чалга проекти прави някакви експерименти за масови комерси, но преди това си работеше усърдно само с Биолчев който не е вадил хит от години.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Въпроса е че Райна последното десетилетие не държи на всяка цена да е известна. 
Иначе нямаше да се е отцепила така от всички нейни колеги, с които са тръгнали заедно.

За нея явно е напълно достатъчно да има участия, за да пътува. И фолклора е на първо място.

Чак с последните си чалга проекти прави някакви експерименти за масови комерси, но преди това си работеше усърдно само с Биолчев който не е вадил хит от години.

даже повече от десетилетие

дано някой пендел я покани на ютуб интервю или прасето Алпер

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Gerganafen каза:

Дано да ги изпее с жена си. За ужас на старите моми Таня и Кита.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...