Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Познавайки Райна - ако не я покани, още сигурно по време на първата песен ще се обади в полицията, подавайки сигнал за наличието на бомба в залата, за да може присъстващите да бъдат евакуирани и концертът да се провали!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

@Sunlight браво на теб за прекъсването на спекулациите около единственото интересно нещо около плейбек дефилето на Кокаин.🙄 Голяма услуга му правиш, като демонстрираш колко си осведомена и още от сега ни УВЕРЯВАШ, че Райна няма да присъства.

Аз нищо не съм казала. За концерта се знае още от негово участие,че ще има концерт. Просто дата още не се знаеше. За Райна е съмнително да е там.

Аз вече имам билет. Хубавите места много бързо свършват. Утре няма да има. 

Взела съм си най-скъпия билет. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sunlight каза:

Аз нищо не съм казала. За концерта се знае още от негово участие,че ще има концерт. Просто дата още не се знаеше. За Райна е съмнително да е там.

Аз вече имам билет. Хубавите места много бързо свършват. Утре няма да има. 

Ами кажи му да я покани, какво толкова. Не са заедно от 20 години. И двамата само могат да извлекат дивиденти. Не би те послушал де. 
Да си изкараш добре, Таничка. 

Сподели в други сайтове

Това беше среден хит, но като проект е едно от най - добрите неща на Галена. 

@Sunlight Туценце, ще се видим там. Аз ще се оглеждам за гранд дамата. То мястото на Туцето е във випа, ама айде. Решила си да си скромна, да не показваш връзките ти с Коцето и Борето. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, GSA каза:

Ами кажи му да я покани, какво толкова. Не са заедно от 20 години. И двамата само могат да извлекат дивиденти. Не би те послушал де. 
Да си изкараш добре, Таничка. 

Aз не мога нищо да му кажа. Той не обича да му казват какво да прави. Каквото си е решил, това ще е.

Мерси. Ама ще трябва да уредя да отсъствам от работа още отсега. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sunlight каза:

Aз не мога нищо да му кажа. Той не обича да му казват какво да прави. Каквото си е решил, това ще е.

Мерси. Ама ще трябва да уредя да отсъствам от работа още отсега. 

Taя песен е вдъхновена от теб бтв:

Казват, че така си режела мъжете. Ах, ти... ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

Taя песен е вдъхновена от теб бтв:

Казват, че така си режела мъжете. Ах, ти... ❤️ 

Аз връзка с Борето нямам. Той не ме привлича като мъж. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sunlight каза:

Аз връзка с Борето нямам. Той не ме привлича като мъж. 

Подкрепям те. Нали нещо ти се беше отварял, но ти го нареди. Аман от кретени. 

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, GSA каза:

Подкрепям те. Нали нещо ти се беше отварял, но ти го нареди. Аман от кретени. 

Кога? Я веднага аз да знам? Тоя с малката пишона се отварял, я да седи мирен!!!! 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Това беше среден хит, но като проект е едно от най - добрите неща на Галена. 

@Sunlight Туценце, ще се видим там. Аз ще се оглеждам за гранд дамата. То мястото на Туцето е във випа, ама айде. Решила си да си скромна, да не показваш връзките ти с Коцето и Борето. 

Ако трябва да бъдем честни - песента е голям джангър в лошият смисъл, има сумати накамарен текст вътре, не е запеваема. Но клипът е революция. Обожавам символизма вътре, естетиката, модата - всичко. Връх. Най-добрият ѝ клип за мен.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, WindWalkerMonk каза:

Кога? Я веднага аз да знам? Тоя с малката пишона се отварял, я да седи мирен!!!! 

Той задоволява само провинциални кметици с провиснали либеници. Не е на нивото на Туцето с патладжанената коса!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , FolkEmpire каза:

Знаех си аз, че Невена е решила да става като измамните врачки от ТВ ама... Тая измамница Ивелина Лютова щом я е поканила... Смятай колко е "духовна" :D Както си и мислех, жената решила да поеме преди някоя друга да я изпревари ролята на врачка в тубата и то измамна...

Не е лошо да й зададеш въпрос в Инстаграм или някъде другаде относно това. 
Иначе аз съм попадал на канала на Еви...... между другото там , където се оригна ми беше много смешно.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Не е лошо да й зададеш въпрос в Инстаграм или някъде другаде относно това. 
Иначе аз съм попадал на канала на Еви...... между другото там , където се оригна ми беше много с мешно.

Тази Евелина беше в онова измамното предаване Шесто чувство , където зад "въображаем телефон" по който уж звънят "поставени лица" (зрители) от студиото на микрофон с ефект "все едно говори някой от телефон", и няколко човека се представяха за други 10 личности, си мамеха зрителите, и на телефона си звъняха и им говореха извън ефир с искане за големи суми за измислени ритуали и заплашвайки, ако не пратят парите, че ще им се случи лошото, което се е задавало. Имаше и една друга дебелана която я даваха в Господарите, как измамила някаква жена с болна майка с пари и онази се държаше изключителн нагло. Май беше маг Сара.

Тук господарите ги разкриха:

Таке, че Евелинчето беше в играта с измамата с тези, която между другото още си върви, защото тия си плащат да им излъчват записите. Имах съмнения за Невена и вече наистина се оказаха вярни и ми пада в очите.

Но има много глупави хора, които им вярват на такива и няма да се оправят нещата.

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, FolkEmpire каза:

Тази Евелина беше в онова измамното предаване Шесто чувство , където зад "въображаем телефон" по който уж звънят "поставени лица" (зрители) от студиото на микрофон с ефект "все едно говори някой от телефон", и няколко човека се представяха за други 10 личности, си мамеха зрителите, и на телефона си звъняха и им говореха извън ефир с искане за големи суми за измислени ритуали и заплашвайки, ако не пратят парите, че ще им се случи лошото, което се е задавало.

Таке, че Евелинчето беше в играта с измамата с тези, която между другото още си върви, защото тия си плащат да им излъчват записите. Имах съмнения за Невена и вече наистина се оказаха вярни и ми пада в очите.

Но има много глупави хора, които им вярват на такива и няма да се оправят нещата.

Тя Невена никога не се е определяла като някаква врачка, феномен или нещо подобно. Казва това, което тя вижда и мисли. Тя главно е певица. Даже много често говори за един филм "Наш дом", който мен все още ме мързи да изгледам....
Според мен тя застава с името си и този подкаст е помежду другото, нейната гледна точка и неща, за които много от хората се притесняват да говорят по един или друг начин. 
Относно тази жена, не мога нищо да кажа...... накрая ми беше доста смешно като гледах, но като цяло епизода се получи интересен. 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Тя Невена никога не се е определяла като някаква врачка, феномен или нещо подобно. Казва това, което тя вижда и мисли. Тя главно е певица. Даже много често говори за един филм "Наш дом", който мен все още ме мързи да изгледам....
Според мен тя застава с името си и този подкаст е помежду другото, нейната гледна точка и неща, за които много от хората се притесняват да говорят по един или друг начин. 
Относно тази жена, не мога нищо да кажа...... накрая ми беше доста смешно като гледах, но като цяло епизода се получи интересен. 

Гледам й на Невена клиповете. В началото беше интересно, после почна да става много фанатично. Тя постоянно говори като със заповеди към гостите си: "Ама защо така си мисли?" "Ти нали знаеш, че можеш!", "В теб е проблема". Типично по врачански, налучква нещата, които казва за някой. Като кажат: Не, тоест няма такова нещо. Тя настоятелно: "Абе виждам нещо ама е друго". Това го правят тези измамните врачки. Иначе на нея не й трябват такива клиенти, защото просто получава достатъчно от това, което прави. Нищо чудно да е в някоя такава секта на врачките-асоциация която да й плащга да ги прави тия видеа за промивка на мозъци. 

За такива преживявания също може да има и физично обяснение. Като например патологии в мозъка и т.н. Знае се, че мозъка спира да функционира след повече от 7 минути без кислород. Няма как да ми обясняват, че като изпаднали в клинична смърт за кратко имали някакви паранормални преживявания. Това са проекции на мозъка-бори се да оцелее преди да умре. Тези фантазии за отвъдното и какво имало там са си просто оспокояване на разума, че след смъртта има нещо и ще продължиш да живееш вечно под различна форма-прераждания, на всеки му се иска, но няма аткъв филм.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, FolkEmpire каза:

Тази Евелина беше в онова измамното предаване Шесто чувство , където зад "въображаем телефон" по който уж звънят "поставени лица" (зрители) от студиото на микрофон с ефект "все едно говори някой от телефон", и няколко човека се представяха за други 10 личности, си мамеха зрителите, и на телефона си звъняха и им говореха извън ефир с искане за големи суми за измислени ритуали и заплашвайки, ако не пратят парите, че ще им се случи лошото, което се е задавало. Имаше и една друга дебелана която я даваха в Господарите, как измамила някаква жена с болна майка с пари и онази се държаше изключителн нагло. Май беше маг Сара.

Аз съм ходил при един от тях да ми гледа и ми позна с точност оценката от дипломната, преди да съм се явил на защита, така че съм живият пример, че не са измамници.

преди 17 минути, Karma93 каза:

Камелия на този промоция... е мууд

Тоя до нея ме сваляше преди години 🤢

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Гледам й на Невена клиповете. В началото беше интересно, после почна да става много фанатично. Тя постоянно говори като със заповеди към гостите си: "Ама защо така си мисли?" "Ти нали знаеш, че можеш!", "В теб е проблема". Типично по врачански, налучква нещата, които казва за някой. Като кажат: Не, тоест няма такова нещо. Тя настоятелно: "Абе виждам нещо ама е друго". Това го правят тези измамните врачки. Иначе на нея не й трябват такива клиенти, защото просто получава достатъчно от това, което прави. Нищо чудно да е в някоя такава секта на врачките-асоциация която да й плащга да ги прави тия видеа за промивка на мозъци. 

Може би, проблема при нея е, че тона й звучи "заповеднически" и така изглежда отстрани, но има хора които просто така говорят. Аз забелязвам, че е по-директна, но в повечето случаи към гостите си е добронамерена. Лично аз за някои от нещата я разбирам, защото наистина ги има тези неща за които говори..... но темата в поп-фолк скандали е дълга за това..... По принцип това което мога да кажа е, че човек трябва да вярва повече в себе си, а хората често имаме чувство за малоценност. И аз имам някои критики относно подкаста и това е понякога времетраенето, когато е по-продължително по 3 часа и повече.....  Не мисля, че й плащат. Тя рискуваше до някаква степен с този подкаст и нещата за които говори. Не всеки е готов да приеме различната гледна точка - дали ще е за живот, за отношения, раса или различен тип хора от това, което се възприема за морално и нормално...
Между другото Невена пее уникално и поп-фолк песни. Дано работи и над такъв тип песни.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Аз съм ходил при един от тях да ми гледа и ми позна с точност оценката от дипломната, преди да съм се явил на защита, така че съм живият пример, че не са измамници.

Ако са ти познали, до сега щяха да станат милионерки печелейки от Тото-то на всяко теглене. Стига глупости.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fearless` каза:

Според мен Константин ще е първия зрелищен провал в арената, не мисля, че има толкова хора които биха отишли особено при това изобилие от концерти. + изобщо не знам какво ще пее поне час и половина.

Бонус - ако крещи Йебане от сцената ще е пълен потрес.

Мистър Кинг, Йебане, Едвам ме нави + този целомъдрен хит:

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тоя до нея ме сваляше преди години 🤢

Аз по такива места не ходя... но разбира се, че навсякъде има и честни и измамни хора.....

Любима песееееееен ❤️ 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...