Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Обаче Василка е пророчица, май месец изкарва песен със заглавие "Удряй ме" с участието на Коце Ламята в клипа, само 6 месеца по-късно същото това Коце го би на публично място.

Сподели в други сайтове

Феновете на Глория не могат да разберат, не е до хитове. Има певици дето нямат и хитовете на Глория, но са по - вървежни от нея. Глория държи "Не сме безгрешни", има още сумати песни дето се знаят. Но проблема е, че цялостната й концепция е сбъркана. Сега погледнах едно нейно клипче, ми първите 1.5 минути са за мен шок. Аз тези песни не знам кои са, но тя ги е пяла на участие, дето хората сигурно са се чудили какво се случва. Иначе е било пълно:
489458040_18403067233098108_298292571219

Тя има песни да пърсне: Не сме безгрешни, Златна клетка, 100% жена, Ледена кралица, Ячето, Феникс и т.н. Може 1 час да забавлява хората. 

https://fb.watch/yRdGfJFeP3/

Тук е смесила хитове с некви неизвестни песни и това малко... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

А някой ходил ли е на концертите на Софка? Мирише ли гадно публиката?

Миришат на Вирсачи, заразлика от Гюреви, миришещи на смегма, бяло течение и разпорен @нал. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Феновете на Глория не могат да разберат, не е до хитове. Има певици дето нямат и хитовете на Глория, но са по - вървежни от нея. Глория държи "Не сме безгрешни", има още сумати песни дето се знаят. Но проблема е, че цялостната й концепция е сбъркана. Сега погледнах едно нейно клипче, ми първите 1.5 минути са за мен шок. Аз тези песни не знам кои са, но тя ги е пяла на участие, дето хората сигурно са се чудили какво се случва. Иначе е било пълно:
489458040_18403067233098108_298292571219

Тя има песни да пърсне: Не сме безгрешни, Златна клетка, 100% жена, Ледена кралица, Ячето, Феникс и т.н. Може 1 час да забавлява хората. Но ето това е реалността:

https://fb.watch/yRdGfJFeP3/

Боже, толкова млади по външен вид хора, а по душа стринки на 75 години, слушащи демоде пенсионерската музика на Гюр. :( 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Боже, толкова млади по външен вид хора, а по душа стринки на 75 години, слушащи демоде пенсионерската музика на Гюр. :( 

Е Глория пълни последните години, виж, че и двата клуба са пълни (на снимката и на клипчето). Но както казах, няма концепция. Сега видях друго клипче дето е пяла и трите нови песни, пльс още 1/2 дето си знае само тя. Сега можеше само тая със Стораро да изпее от новите и да си спретне една програма от песни дето вдигат хората. Но както казах, нали клуба е пълен, другото няма значение явно. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Е Глория пълни последните години, виж, че и двата клуба са пълни (на снимката и на клипчето). Но както казах, няма концепция. Сега видях друго клипче дето е пяла и трите нови песни, пльс още 1/2 дето си знае само тя. Сега можеше само тая със Стораро да изпее от новите и да си спретне една програма от песни дето вдигат хората. Но както казах, нали клуба е пълен, другото няма значение явно. 

плащала е на хората, за да отидат да я слушат как квичи на плейбек.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

плащала е на хората, за да отидат да я слушат как квичи на плейбек.

Сега за това не можем да я обвиним, пее на живо. В това отношение определено се промени за добро. Като цяло Глория е вървежна в клубове и в механи, кариерата й е добре, но може и да е по - добре. Стига да си вземе екип който да й помогне. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Дори и мъжът в клипа е грозен. Имаше шанс за кариера с Жена од султана, но после кавърдиса Преси и сама се унищожи.

То пък щото тоя траверс е голяма красавица ;) Не може да стъпи на малкото втори номер копита дори на нашите си треторазредни шимейли Дончо, Дион, Лорен, а за сравнения с чичовците му Гюр и Гален и дума не може да става! 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Симончето за интервюто на Кали

Screenshot-20250408-221753-Facebook.jpg

Дион-музикант? Откога? Ние я познаваме само като кварталната шмъркалка. А Гален го е направила от уважение към старите хора а.к.а 5 вековната Гюрулту.

Сподели в други сайтове

WWW.PLOVDIV24.BG

Плювните и обидите, които си размениха дори навръх Великден фолк-кралиците Глория и Кали нямат нищо ...

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дион-музикант? Откога? Ние я познаваме само като кварталната шмъркалка. А Гален го е направила от уважение към старите хора а.к.а 5 вековната Гюрулту.

Е Симон Заглоров им казва колеги на Дион и Гален, не знам каква му е професията на момчето на Гюр, но явно не смята нито себе си, нито тия двамата за музиканти ;) 

Сподели в други сайтове

Кали мрази Глория, както казах и преди поради няколко причини. По същата причина и другите от това поколение я мразят. Глория е била на върха и хитовете й са тресяли държавата. Но дори към днешна дата Глория е голяма певица. Прави концерти, пее за голям хонорар (за чалга стандартите, ако вкараме хонорарите на Васил Найденов, Лили и т.н. НЕ), има актуални песни чат пат и е канена на събития. 

Кали взе от брадъра никакви пари, докато Глория и Ивана още навремето получиха покана за по 100 бона. Глория си остава голяма легенда за поп - фолк музиката, и е била най - голямата звезда до 2004 и една от най - големите към днешна дата. Прави големи концерти, сега ще напълни и арената, може със зор, но ще гонаправи скоро, това трябва да е ясно. 

Тя е видяла всичко - дуети, хитове, върхове, турнета, самостоятелни концерти. Другите тънат в забвение. И не на последно място, Глория има уважението на цялата индустрия. Има уважението на Галена, Преслава, Азис, Стораро, Слави, Софа и т.н. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, WindWalkerMonk каза:

Кали мрази Глория, както казах и преди поради няколко причини. По същата причина и другите от това поколение я мразят. Глория е била на върха и хитовете й са тресяли държавата. Но дори към днешна дата Глория е голяма певица. Прави концерти, пее за голям хонорар (за чалга стандартите, ако вкараме хонорарите на Васил Найденов, Лили и т.н. НЕ), има актуални песни чат пат и е канена на събития. 

Кали взе от брадъра никакви пари, докато Глория и Ивана още навремето получиха покана за по 100 бона. Глория си остава голяма легенда за поп - фолк музиката, и е била най - голямата звезда до 2004 и една от най - големите към днешна дата. Прави големи концерти, сега ще напълни и арената, може със зор, но ще гонаправи скоро, това трябва да е ясно. 

Тя е видяла всичко - дуети, хитове, върхове, турнета, самостоятелни концерти. Другите тънат в забвение. И не на последно място, Глория има уважението на цялата индустрия. Има уважението на Галена, Преслава, Азис, Стораро, Слави, Софа и т.н. 

Коментирай - Роксана не поканила ФеКали на купона по случай новата си къща. 🤣 завижда дори на Потната!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Кали обича да сипе огън и жупел

- На онази промоция на Галена в онзи кино салон на албума Аз беше казала, че преди години й била хрумнала същата идея... Ми да го беше направила тя тогава.

-Беше говорила против Кати все едно не знаем, че Кати не може да пее. Но Кати все още има повече хитове от Кали и тиражи, за които Кали може да мечтае

-Беше казала, че в махалата на Софи имало още десет ромки, които пеят като нея, но Софи е намерила начин да успее... все едно талантът на Софи не е нищо особено...

-Когато беше в Ара говореше как само в Ара всички певици са можели да пеят...

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Коментирай - Роксана не поканила ФеКали на купона по случай новата си къща. 🤣 завижда дори на Потната!

Кали няма добра репутация в средите, не защото е "лошата" уста на поп - фолка, а защото е двулична. Веднъж ще каже, че си най - добрия, на върха, а следващия момент ще ти коментира сополите, дамските превръзки, че не може да пееш и т.н. Сашо Роман същата работа - краде, плье, на Камелия хита бил с него, ало? Азис и Глория нямали хитове? Ало? А той къде е? Кой хит на Сашо Роман е по - голям от "Не сме безгрешни" или на Кали? Нормално е да не я покани. 

Кой хит на Сашо Роман се пуска повече от "белите манастири" по механите, нали за там говореше? Аз ходя редовно в механи. 

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, WindWalkerMonk каза:

Кали няма добра репутация в средите, не защото е "лошата" уста на поп - фолка, а защото е двулична. Веднъж ще каже, че си най - добрия, на върха, а следващия момент ще ти коментира сополите, дамските превръзки, че не може да пееш и т.н. Сашо Роман същата работа - краде, плье, на Камелия хита бил с него, ало? Азис и Глория нямали хитове? Ало? А той къде е? Кой хит на Сашо Роман е по - голям от "Не сме безгрешни" или на Кали? Нормално е да не я покани. 

Кой хит на Сашо Роман се пуска повече от "белите манастири" по механите, нали за там говореше? Аз ходя редовно в механи. 

Завижда и на някогашните тиражи и все още актуални хитове на Луна - бяха се скарали на живо в ефир по Нова, Луна я затапи тогава.

WWW.INSTAGRAM.COM

3 likes, 0 comments - merindjei_bg on April 8, 2025: "„Не знам дали е ген, но като цяло се ограничавам в храната. Случва се да се храня по 2-3 пъти в...

После я хвалеше на лайв в Брадъра и имаха концерт заедно в Арената, където Луна я засне като нейна фенка в коридора. Президентка!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Karma93 каза:

Кали обича да сипе огън и жупел

- На онази промоция на Галена в онзи кино салон на албума Аз беше казала, че преди години й била хрумнала същата идея... Ми да го беше направила тя тогава.

-Беше говорила против Кати все едно не знаем, че Кати не може да пее. Но Кати все още има повече хитове от Кали и тиражи, за които Кали може да мечтае

-Беше казала, че в махалата на Софи имало още десет ромки, които пеят като нея, но Софи е намерила начин да успее... все едно талантът на Софи не е нищо особено...

-Когато беше в Ара говореше как само в Ара всички певици са можели да пеят...

Кали е от хората, дето много приказват и "знаят", но, реално, не са нищо уау. Винаги на интервюта се обяснява, обяснява, обяснява, все едно тя е открила топлата вода, а дори в силният период на "Пайнер", тя отново не беше кой знае какво. 

А дето Глория нямала хитове - да, може да не е супер актуална каквито са Преслава и Галена, но поне има песни, които са останали във времето, а Кали има една единствена - "4, 4, 2". Като тук говоря за песни, които се знаят от хора, които не слушат масово чалга. Иначе много говори кой има хитове и кой няма.

Сподели в други сайтове

Гюр дали е поканил Кали на сюнет партито, по случай обрязването на Симон Заглорова?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bunn каза:

Кали е от хората, дето много приказват и "знаят", но, реално, не са нищо уау. Винаги на интервюта се обяснява, обяснява, обяснява, все едно тя е открила топлата вода, а дори в силният период на "Пайнер", тя отново не беше кой знае какво. 

А дето Глория нямала хитове - да, може да не е супер актуална каквито са Преслава и Галена, но поне има песни, които са останали във времето, а Кали има една единствена - "4, 4, 2". Като тук говоря за песни, които се знаят от хора, които не слушат масово чалга. Иначе много говори кой има хитове и кой няма.

кои са тия "песни"? Считам, че си написал пенсии, но автокоректът автоматично е редактирал думата...

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

Завижда и на някогашните тиражи и все още актуални хитове на Луна - бяха се скарали на живо в ефир по Нова, Луна я затапи тогава.

WWW.INSTAGRAM.COM

3 likes, 0 comments - merindjei_bg on April 8, 2025: "„Не знам дали е ген, но като цяло се ограничавам в храната. Случва се да се храня по 2-3 пъти в...

После я хвалеше на лайв в Брадъра и имаха концерт заедно в Арената, където Луна я засне като нейна фенка в коридора. Президентка!

аааа това затапване има ли го в тубата?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

аааа това затапване има ли го в тубата?

Имаше го у вбокса доскоро… Станция Нова - двете водещи не знаеха как да реагират и ги оставиха да се разправят половин час. 🤣

@WindWalkerMonk коментирай завръщащата се химична лидерка!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...