Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Току що, asylum каза:

Имаше го у вбокса доскоро… Станция Нова - двете водещи не знаеха как да реагират и ги оставиха да се разправят половин час. 🤣

Луна може да е всякаква, но поставя хората на мястото им 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

кои са тия "песни"? Считам, че си написал пенсии, но автокоректът автоматично е редактирал думата...

За песни може и да има, но за пенсии не мисля, че нещо е останало във времето. Не вярвам някой около нея да е работил за да взима пенсия, та тя ще е пионер за семейството в това отношение. Затова старателно плаща данъци. 

Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Трябва да пее за химията да изпее нещо. 

Трябва! В коментари под подкаста и стари клипове учениците я хвалят!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Зрителите станаха свидетели на непреднамерен диспут между двете певици, които познават фолка от зората му.

Ахааааааа.... оф .. Сигнал са си задръстили сайта с тия реклами... не може да се скролва като хората...

Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Bunn каза:

Кали е от хората, дето много приказват и "знаят", но, реално, не са нищо уау. Винаги на интервюта се обяснява, обяснява, обяснява, все едно тя е открила топлата вода, а дори в силният период на "Пайнер", тя отново не беше кой знае какво. 

А дето Глория нямала хитове - да, може да не е супер актуална каквито са Преслава и Галена, но поне има песни, които са останали във времето, а Кали има една единствена - "4, 4, 2". Като тук говоря за песни, които се знаят от хора, които не слушат масово чалга. Иначе много говори кой има хитове и кой няма.

Гюр какви точно пък пенсии има останали във времето? Че даже в множествено число, добре че е на две минути от околовръстното, и има студио у тях, та всички простотурващи простотутки записват у тях, иначе да е умряла и тя, и Симон Заглоров ако чакаха от НОИ. 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Karma93 каза:
SIGNAL.BG

Зрителите станаха свидетели на непреднамерен диспут между двете певици, които познават фолка от зората му.

Ахааааааа.... оф .. Сигнал са си задръстили сайта с тия реклами... не може да се скролва като хората...

Цитат

Кали: От продажбата на албуми в България? Най-големият тираж е 120 000 хиляди.

Луна: Ти беше на Илиянци в складовете ли? Или може би това са ти отчели на теб? Радвам се ако са ти отчели толкова.

Аха. Ето го разковничето. Гюр и феКали се знаят още от едно време, едната е била броячка на тиражите в складовете Илиянци, а другия е обикалял парцалките. Затова поредна петилетка не могат без да се джафкат. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Гюр какви точно пък пенсии има останали във времето? Че даже в множествено число, добре че е на две минути от околовръстното, и има студио у тях, та всички простотурващи простотутки записват у тях, иначе да е умряла и тя, и Симон Заглоров ако чакаха от НОИ. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Аха. Ето го разковничето. Гюр и феКали се знаят още от едно време, едната е била броячка на тиражите в складовете Илиянци, а другия е обикалял парцалките. Затова поредна петилетка не могат без да се джафкат. 

Луна: Да точно публиката е тази, защото аз не съм молила никой да купува албумите ми и да слуша песните ми.

Кали: Извинявай, но каква е най-голямата бройка, която си продала в България?

Луна: Над 300 000 имам тираж само на един албум.

Кали: Статистически може ли да го докажеш?

Луна: Мога и материално, ако това ти е проблем на теб.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Луна: Да точно публиката е тази, защото аз не съм молила никой да купува албумите ми и да слуша песните ми.

Помня го този скандал в "Отчаяни съпруги" за който сте споменали. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Панаири на Лили Ивановна.

Аз - Миглена Ангелова

Играй - Лили Вучкова

Панаири - Клошарката

@ 9:23

преди 1 час, DevilWish каза:

Помня го този скандал в "Отчаяни съпруги" за който сте споменали. 

Тогава Луна изтърси, че имала по две участия дневно години наред.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Аз ако бях Луна, на Кали щях да и го докажа точно най-вече материално. Но понеже не заслужава да си цапам ръцете точно с нея, ще платя на Гюр да и забие един шЪмар. Даже няколко ;)

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Lelqtian каза:

Аз ако бях Луна, на Кали щях да и го докажа точно най-вече материално. Но понеже не заслужава да си цапам ръцете точно с нея, ще платя на Гюр да и забие един шЪмар. Даже няколко ;)

И после да я прати право там:

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Отново се зарибих по този секси Андри хит, и обвинявам @Emanuela.Carey, който го постна с онази култова меме снимка на претенциозната Глория слушаща музика!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , WindWalkerMonk каза:

За песни може и да има, но за пенсии не мисля, че нещо е останало във времето. Не вярвам някой около нея да е работил за да взима пенсия, та тя ще е пионер за семейството в това отношение. Затова старателно плаща данъци. 

Фактс! Танчето ни Боева е първата чалга звезда с пенсия и единствена до момента. Гюр ще има да се реди на опашките на пенсионното осигуряване поне до 70 годишна поради липсата на стаж, ще се наложи да я пенсионират по възраст!

FAKTI.BG

Изпълнителката влезе във втория списък с награди за принос в изкуството на Министерство на културата

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Karma93 каза:

Луна може да е всякаква, но поставя хората на мястото им 

Луна е жестока тук! АЙКОНЯ!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...