Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 17 минути, WindWalkerMonk каза:

Очаквала е много голям хит, но флопна.  Гинето е гола вода вече, да не говорим, че и Алфите потънаха като Титаник. Не са много окси нещата. Лидка не получи медийното бумче от подгряването на Миле и Драгана, а последните изяви на прайдове донесоха само негативи. Симона и Десита вече сигурно и те не се сещат, че съществуват. Другите никога не са изгрявали за да говорим за нещо. 

Мило,нарочно ли плюеш любимките ми,за да ме провокираш да се влюбя в теб и да ми разбиеш сърцето?!?!

Откакто Маман спря да се бърка толкова в кариерата на Десита няма слаба песен. Буквално от 1-2 години няма нито един флоп. Сега че ме дразни,че Меди избра нея пред мен е друг въпрос!!!!

Симона държи един от миналогодишните топ хитове,а ти я изкара ниво Гюрга. Дуетът им с Ивайла си е сезонно хитче.

Обаче е вярно това че кариерата на Лидия забуксува нещо и пуска песни през половин година. Да не е решила да напуска Алфа?

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, FolkEmpire каза:

"С типичния си чар и сценично присъствие,"

Чакай, чакай, с какъв чар и присъствие? :D Така я представят все едно е Селена Гомез :D

Защо така обвиняваш Целена Говнез да имала чар или присъствие? 

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Талантливата млада изпълнителка Паола, която покори сърцата на феновете с хита "Най-якият клас", се завръща с нова енергична песен – "Големите и малките".

Сигнал ТОЧКА Бг вече пишат за нея и й лижат .... сухите пастички!

Сигналточкавеце да не я бъркат със щерка Пресова тая крадла на чужди заглавия? 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , fengergana каза:

покрай видеото с Евгени Минчев дето е пиян,сега го обвиняват и в педофилство,че зарибявал някакъв 17 годишен, ще кажа само че 2014 и Галин преспа с един познат, който беше на 16, а тогава той е бил на 23-24, което пак се води педофилство!!!!

Ох не мога да повярвам на самия себе си кого защитавам точно, или по какъв повод, но според родното законодателство, не е педофилство. Просто е гнусно и отвратително, и още повече ако става въпрос за Евгени Минчев. 

image.png.7393c4b846fd1061115c6e37a11d3024.png

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, xroflx9 каза:

Мило,нарочно ли плюеш любимките ми,за да ме провокираш да се влюбя в теб и да ми разбиеш сърцето?!?!

Откакто Маман спря да се бърка толкова в кариерата на Десита няма слаба песен. Буквално от 1-2 години няма нито един флоп. Сега че ме дразни,че Меди избра нея пред мен е друг въпрос!!!!

Симона държи един от миналогодишните топ хитове,а ти я изкара ниво Гюрга. Дуетът им с Ивайла си е сезонно хитче.

Обаче е вярно това че кариерата на Лидия забуксува нещо и пуска песни през половин година. Да не е решила да напуска Алфа?

Десита с Миамор разби. Това още се пуска. Дуета на Сима и Ивайла е хитче, но на тях им трябва нещо от рода на "Боже мой 2" за да са истинска сензация.

Иначе Десита верно, че е с Меди.Ще ги видим до кога. Тя маман нали я натискаше време оно да направи с Вояж, та да се набута. Същинска Цеца. 

А за сърцето, как ще ти го разбия, никога! 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , xroflx9 каза:

Това ми е може би в топ 5 Оцкови песни евър. Обожавам колко е евтино и пошло всичко в клипа!!!

a cultural RESET!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , fengergana каза:

като едната фирма е с приходи 11 милиона,другата с 36 милиона

бащата на Паола скоро ще е мой!!!

48e4tt.png

ти към малката натегачка Паола.

Сподели в други сайтове

Най накрая Прес е номер едно в набиращи на тубата. Не знам защо върви по-слабо за сега… по клипове от участия си личи,че хората се дерат и я пеят.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, BaGaBoNtIn каза:

Най накрая Прес е номер едно в набиращи на тубата. Не знам защо върви по-слабо за сега… по клипове от участия си личи,че хората се дерат и я пеят.

Ми щото ти я слушаш, ти си й ходеща урока. Бтв, тази дето пее тук има зарибявка, ама ми иде да й разбия муцуната как се смее:

Сподели в други сайтове

Искам това пеене от Деси СЛава отново. Настръхвам и определено ми харесва повече от това на Лейди Гага.  Деса в пика си можеше да бъде световна звезда,.....

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

Ми щото ти я слушаш, ти си й ходеща урока. Бтв, тази дето пее тук има зарибявка, ама ми иде да й разбия муцуната как се смее:

Разбрах те — ето една брутална и груба версия, без задръжки, в стил „улична чалга с шамари“:

Брезента, мушамата — сцепиха ги!

Като лимон те изцедиха, ма!

Като портокал те разсъблякоха!

Като кенефна хартия те смляха — хахахаха!

Храс-трас!

Храс-трас!

Скъсай го, разпори го, без капка жал!

Храс-трас! Храс-трас!

Скъсай го, размажи го, да се свърши!

Ако го искаш още по-изкривен — с псувни, обръщения като „мари“ или „ма“, или дори с по-еротичен подтон — мога да го направя още по-шокиращо,дай ми знак.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Jake каза:

Между другото и Емануела напоследък има проблем с правенето на хитове като преди. Интересно, че тя все още е в Пайнер и песните са продуцирани от тях.

Ами тя откакто е в Пайнер пее една и съща песен в 153 варианта.

И преди това тематиката й беше същата, но в Ара поне правеше различни като звучене неща.

Това за мен е най-еднообразната изпълнителка. Конкуренция в това й е само Баница.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

И преди това тематиката й беше същата, но в Ара поне правеше различни като звучене неща.

Това за мен е най-еднообразната изпълнителка. Конкуренция в това й е само Баница.

Е, Маноля пусна по-различна песен за нея преди месец-два. А тая Баница отдавна е бита карта. Тя никога не е ставала за нищо. Добре, че беше Оцко. Вижда се, че без него е скръб.

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Jake каза:

Между другото и Емануела напоследък има проблем с правенето на хитове като преди. Интересно, че тя все още е в Пайнер и песните са продуцирани от тях.

Просто композиторите вече трудно вадят авторски хитове. Почти всички големи хитове в чалгата последните години са кавъри, а Емануела рядко прави такива.

2016-2018 беше пика на Ганев и той правеше авторски хитове на конвейр.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DarkChild каза:

Но пък изгради нейн стил и веднага крещи "стил Емануела", то това е най-трудното реално.  Алфите като правят песни в един стил и изобщо не можеш да различиш коя, коя е... Всички ми звучат еднакво.

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Но пък изгради нейн стил и веднага крещи "стил Емануела", то това е най-трудното реално.  Алфите като правят песни в един стил и изобщо не можеш да различиш коя, коя е... Всички ми звучат еднакво.

При повечето изпълнители има зацикляне, не е само при Емануела и Яница. Но композиторите и текстописците също са зациклили. 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Bunn каза:

При повечето изпълнители има зацикляне, не е само при Емануела и Яница. Но композиторите и текстописците също са зациклили. 

Което е неизбежно с тази хипер продукция. Изненадва ме че изобщо им идват някакви идеи за мелодии и текстове.

Едно време всички критикуваха Оцко, че не отказва на никой, а сега и те са същите.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Което е неизбежно с тази хипер продукция. Изненадва ме че изобщо им идват някакви идеи за мелодии и текстове.

Едно време всички критикуваха Оцко, че не отказва на никой, а сега и те са същите.

Хипер какво? 

Никога не са правили по-малко песни. Преди ковид бълваха здраво. Всички топ имена се изреждаха с 4-5 песни годишно. Сега колко от тях са топ имена и колко пускат песни?

Алфите пускат 1-2 неща на месец, Мегастар също. Даймънд пък не знам дали връзват и по 2 проекта на изпълнител годишно.

Това че някакви дебютанти бълват - въобще не е реалната картинка в чалгата.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, LuydmilGenov каза:

Хипер какво? 

Никога не са правили по-малко песни. Преди ковид бълваха здраво. Всички топ имена се изреждаха с 4-5 песни годишно. Сега колко от тях са топ имена и колко пускат песни?

Алфите пускат 1-2 неща на месец, Мегастар също. Даймънд пък не знам дали връзват и по 2 проекта на изпълнител годишно.

Не е така, последните 2 години няма много продукция, но до 2023 си имаше бая. Но да, сега наистина не излизат много нови песни от големите имена.

Сподели в други сайтове

След премиерата на този клип акциите на Адидас се утрояват! Пума се молят Гергана да ги избере за следващото си видео!

А за да не изпадат ексетшъните на Гергана по време на танца със стола, се е наложило те да бъдат прикрепени за косата й с фиби от корабна стомана.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

преди 2 часа , LuydmilGenov каза:

Хипер какво? 

Всъщност е точно обратното. В силните години на поп фолка се пускаха цели албуми с до 16 песни. Почти всяка от големите имаше албум всяка година плюс сингли извън него. Въпреки това всяка имаше свои стил и разнообразие. НО тогава имаше продуценти и компании в които работеха композитори, песните са били евтини.  Сега освен, че няма продуценти, всеки си плаща отделно, а добрите са много малко и работят на парче.  С кавърите също вече не е толкова евтино. Преди Пайнер и Ара си имаха купени песни и изпълнителите си избираха.. Представете си сега да направиш албум с 16 нови песни.....ами ти не можеш изобщо да ги избиеш.  Само Галена успя да го направи защото е богаташка и болна амбиция. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , LuydmilGenov каза:

Е, Маноля пусна по-различна песен за нея преди месец-два. А тая Баница отдавна е бита карта. Тя никога не е ставала за нищо. Добре, че беше Оцко. Вижда се, че без него е скръб.

Само дето най-големия хит на Яница не е от Оцко,а от Ганев. Като се дръпне чертата сигурно има еднакъв брой хитове и от Оцко,и от Ганев. Яница изгуби позиции защото твърде дълго бълваше копия на Въртележката и свали нивото на текстовете си.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...