Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 22 минути, xroflx9 каза:

Само дето най-големия хит на Яница не е от Оцко,а от Ганев. Като се дръпне чертата сигурно има еднакъв брой хитове и от Оцко,и от Ганев. Яница изгуби позиции защото твърде дълго бълваше копия на Въртележката и свали нивото на текстовете си.

Мисля че проблема при Яница е по-скоро базиран на това, че не успя да се наложи като публичен образ. Не е все едно другите вадят чак толкова по-различни проекти от нея. Копия на Въртележката, Зоопарк, Да Гори в Любов и тн си се въртяха от всякъде.

Яница просто се появи от някъде с имиджа на мъжемелачка, но няма някаква база зад този образ и публиката трудно може да я свърже с нещо. Следователно и не можа да събере някаква голяма фен база, която непременно да се интересува от нея.
Ако се замислиш почти всички топ имена имат някакви компромати зад себе си, дори Янева която си пази личния живот в тайна шуми за това, че е свързана с Пеевски.

А Яница във всяко интервю е една тиха, обрана, миличка - нищо общо с това за което се представя. Дори не е участвала в някое риалити, за да има култови моменти прикачени към нея.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Мисля че проблема при Яница е по-скоро базиран на това, че не успя да се наложи като публичен образ. Не е все едно другите вадят чак толкова по-различни проекти от нея. Копия на Въртележката, Зоопарк, Да Гори в Любов и тн си се въртяха от всякъде.

Яница просто се появи от някъде с имиджа на мъжемелачка, но няма някаква база зад този образ и публиката трудно може да я свърже с нещо. Следователно и не можа да събере някаква голяма фен база, която непременно да се интересува от нея.
Ако се замислиш почти всички топ имена имат някакви компромати зад себе си, дори Янева която си пази личния живот в тайна шуми за това, че е свързана с Пеевски.

А Яница във всяко интервю е една тиха, обрана, миличка - нищо общо с това за което се представя. Дори не е участвала в някое риалити, за да има култови моменти прикачени към нея.

Абсолютно. С Лорена стана точно същото. Появиха се с интересен имидж на мъжемелачки, в онзи период това вървеше много. Но след няколко години "колелото се завъртя", а те не можаха да се адаптират. Един артист трябва да е различен, не може едно и също. А и не можаха да натрупат стабилна фен база, която да се интересува от тях.

При Лорена отливът започна да се усеща още през 2018, Яница тогава пусна "Въртележката", набара голям хит, но и до сега се опитва да го повтори, а са минали 6 години, вместо да разнообрази...

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , FikLena каза:

Разбрах те — ето една брутална и груба версия, без задръжки, в стил „улична чалга с шамари“:

Брезента, мушамата — сцепиха ги!

Като лимон те изцедиха, ма!

Като портокал те разсъблякоха!

Като кенефна хартия те смляха — хахахаха!

Храс-трас!

Храс-трас!

Скъсай го, разпори го, без капка жал!

Храс-трас! Храс-трас!

Скъсай го, размажи го, да се свърши!

Ако го искаш още по-изкривен — с псувни, обръщения като „мари“ или „ма“, или дори с по-еротичен подтон — мога да го направя още по-шокиращо,дай ми знак.

Татяна - Кенефна хартия, 2025

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DarkChild каза:

Ами тя откакто е в Пайнер пее една и съща песен в 153 варианта.

И преди това тематиката й беше същата, но в Ара поне правеше различни като звучене неща.

Това за мен е най-еднообразната изпълнителка. Конкуренция в това й е само Баница.

Аз лично не различавам песните на Алисия. Знам само "Палиш", "Имаме ли връзка" и дуета с Константин. Всичко друго ми е напълно едно и също. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Jake каза:

Искам това пеене от Деси СЛава отново. Настръхвам и определено ми харесва повече от това на Лейди Гага.  Деса в пика си можеше да бъде световна звезда,.....

Никакъв шанс за световна кариера. За да си световна звезда единият глас (който за тукашната конкуренция е уау, но в глобален плане не е нищо особено, всяка втора негърка ще я изяде с парцалите) далеч не стига. Освен това е пълно дърво без грам артистичност. Виж й пустия поглед във В друг живот,  примерно. Пусни си Пинк, Адел, Агилера, даже Бритни и след това си пусни ДС. Разликата е от тук до Марс. Една Галена е в пъти по-артистична (макар и бездарна на живо).

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Мило,тя и Теди Александрова няма фен база,но вече повече от десетилетие почти няма година без голям хит. То всъщност кой има фен база в чалгата? Галена,Преслава,Гюрга,Емануела и толкова. 
Яница просто зае нишата оставена от Андреа,но усета й не стигна за повече от 3-4 години.Очаквам ако продължи с флоповете в чалгата до 10-15 години да се ребрандира във фолклорна певица.

Между другото сега се сетих че Яни има и немалко хитове от Пашев. Не знам защо във форума се изкарва че е била Оцков продукт.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Мило,тя и Теди Александрова няма фен база,но вече повече от десетилетие почти няма година без голям хит. То всъщност кой има фен база в чалгата? Галена,Преслава,Гюрга,Емануела и толкова. 
Яница просто зае нишата оставена от Андреа,но усета й не стигна за повече от 3-4 години.Очаквам ако продължи с флоповете в чалгата до 10-15 години да се ребрандира във фолклорна певица.

Между другото сега се сетих че Яни има и немалко хитове от Пашев. Не знам защо във форума се изкарва че е била Оцков продукт.

Тя пусна от Оцко "Всичко чуждо пожелаваш" и "Вземай задължитено", а от Пашев изкара "Грешната", която беше третата песен от "новият й период". След това пусна от Оцко "Върнах ти го" и пак пусна песен от Пашев - "В пет ми звънни". А от Ганев пусна чак 2018 - "Двойно влюбен" и "Въртележката".

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bunn каза:

Тя пусна от Оцко "Всичко чуждо пожелаваш" и "Вземай задължитено", а от Пашев изкара "Грешната", която беше третата песен от "новият й период". След това пусна от Оцко "Върнах ти го" и пак пусна песен от Пашев - "В пет ми звънни". А от Ганев пусна чак 2018 - "Двойно влюбен" и "Въртележката".

Да,имаше хитов период и с Пашев-Фуклата,Изкушение,Хубаво го запомни

Това беше първото й хитче от Оцко,после с Всичко чуждо.. гръмна

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Да,имаше хитов период и с Пашев-Фуклата,Изкушение,Хубаво го запомни

Че даже и това, което беше голям флоп след "Въртележката" :D

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Теди Александрова капитализира от това, че е различна и не е имала изявени подгласнички. Текстовете и винаги са били някакво меме от сорта на това, че като чуеш някаква страшна простотия в чалгата значи го е писала/изпяла Александрова.
Тя също изплува с това, че е скандална, интересна и хората могат да прикачат някаква характеристика зад лицето и. Също така не е разчитала на песни по калъп на другите.

Яница се опита да влезе в нишата на Галена, Преслава, Емануела, Янева и тн, където те я изместват в този аспект.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Bunn каза:

Че даже и това, което беше голям флоп след "Въртележката" :D

Да,беше флоп това,но ми е от любимите песни на Яни,защото с @Emanuela.Carey не правя любов,а само с3кс платен!!!!

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Да,беше флоп това,но ми е от любимите песни на Яни,защото с @Emanuela.Carey не правя любов,а само с3кс платен!!!!

Мислех, че само аз харесвам тази песен :D Колко ти плаща?

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Теди Александрова капитализира от това, че е различна и не е имала изявени подгласнички. Текстовете и винаги са били някакво меме от сорта на това, че като чуеш някаква страшна простотия в чалгата значи го е писала/изпяла Александрова.
Тя също изплува с това, че е скандална, интересна и хората могат да прикачат някаква характеристика зад лицето и. Също така не е разчитала на песни по калъп на другите.

Яница се опита да влезе в нишата на Галена, Преслава, Емануела, Янева и тн, където те я изместват в този аспект.

Различна не бих казал. По-скоро най-успешно успя да комбинира чалга и звученето на засилващите се тогава попаджии. Също така малко или много даваше вайб и на Майли Сайръс,която тогава мачкаше с Wrecking ball и други хитове,беше скандална и провокативна и всички говореха за нея. Иначе Ломска си имаше копия и на нейни песни

Spoiler

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Различна не бих казал. По-скоро най-успешно успя да комбинира чалга и звученето на засилващите се тогава попаджии. Също така малко или много даваше вайб и на Майли Сайръс,която тогава мачкаше с Wrecking ball и други хитове,беше скандална и провокативна и всички говореха за нея. Иначе Ломска си имаше копия и на нейни песни

Свий скритото съдържание

Да, но запълни ниша, каквато нямаше в чалгата, независимо, че песните й си приличаха. 😃

Сподели в други сайтове

Теди си е работарка - пее, пише си песните... Дори и музиката й да не е по вкуса на всеки, талантът и качествата й са очевидни.

Освен това показа що за клоуни са  патриарха Стораро и ЗаСмях

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Всъщност е точно обратното. В силните години на поп фолка се пускаха цели албуми с до 16 песни. Почти всяка от големите имаше албум всяка година плюс сингли извън него. Въпреки това всяка имаше свои стил и разнообразие. НО тогава имаше продуценти и компании в които работеха композитори, песните са били евтини.  Сега освен, че няма продуценти, всеки си плаща отделно, а добрите са много малко и работят на парче.  С кавърите също вече не е толкова евтино. Преди Пайнер и Ара си имаха купени песни и изпълнителите си избираха.. Представете си сега да направиш албум с 16 нови песни.....ами ти не можеш изобщо да ги избиеш.  Само Галена успя да го направи защото е богаташка и болна амбиция. 

Кое  е обратното? Аз твърдя, че преди Ковид бълваха като луди. В днешни дни залагат на 3-4 песни на година.  Реално казваш същото. Може би не цитира правилно?

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Emanuela.Carey каза:

Опасявам се че никой друг композитор в чалгата няма да направи толкова интересни песни като Оцко

Хит Оцко! 

преди 19 часа , xroflx9 каза:

О майна лунна нощ е!!

И това беше супер

Spoiler

преди 19 часа , DevilWish каза:

Фикрет поне видя хитове, тук нещата са много неясни. 
Родителите да им спрат интернета, телефоните и музикалните канали..... защото положението е това.... Паола - детска поп-фолк певачка с купени гледания. Егати родителите !!!

На Фики първите песни баха тотални хитове, а той - сензация. По-скоро сега купува. Тогава всички пазаруваха повече от него.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Маман е занулена от Омега мюзик!!!

DE3-FDD08-B69-D-47-D0-94-D6-AF5566662629

Време е и за Емека Мюзик!

преди 46 минути, Bunn каза:

Мислех, че само аз харесвам тази песен :D Колко ти плаща?

Начи, дойдох да пльосна Яница, а вече сте я коментирали! Всички днес ми взимат темите и коментарите!

хит на десетилетието!

преди 26 минути, Karma93 каза:

Теди си е работарка - пее, пише си песните... Дори и музиката й да не е по вкуса на всеки, талантът и качествата й са очевидни.

Освен това показа що за клоуни са  патриарха Стораро и ЗаСмях

Теда е номер едно - над Преса и Галя от десет години насам!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Когато Ванеса размаза всичко живо с огромен хит, а Робов не се къпеше с дни за да запази едни и същи фейк татуировки за 3 клипа...

Сподели в други сайтове

От 14.04.2025 г. от 13:59, DarkChild каза:

Кристали излъгаха всички, че това е тяхна песен.

На Галош версията >>>>

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Willy каза:

Когато Ванеса размаза всичко живо с огромен хит, а Робов не се къпеше с дни за да запази едни и същи фейк татуировки за 3 клипа...

Една от най - любимите ми песни.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...