Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Деса пак я спрягаме само в бъдеще време, ще прави албум, ще прави фолклорно турне, ще прави два маратона баница със сирене, като само последното съм 100% сигурен че ще се осъществи, нека и е сладко. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Никой не помни тия концерти. Помнят се Софа, Стругаро и Преса, дори и Криско.

Имало ли ги е концертите - имало ги е...

преди 1 час, Lelqtian каза:

Деса пак я спрягаме само в бъдеще време, ще прави албум, ще прави фолклорно турне, ще прави два маратона баница със сирене, като само последното съм 100% сигурен че ще се осъществи, нека и е сладко. 

Същото важи и за половината други, които обсъждаме за концерти. От втората генерация проведен, препълнен и станал вайръл концерт към момента сме виждали само от Преслава. Но да, и на мен ми е омръзнало за Десс да говорим само в някакво такова несигурно време, затова да обявява датите вече.

Сподели в други сайтове

Не че нещо, ама всеки ден ще избера да отида на концерт на Емануела, преди на Софка и Азис, пък колкото и да са пеещи.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Willy каза:

Не че нещо, ама всеки ден ще избера да отида на концерт на Емануела, преди на Софка и Азис, пък колкото и да са пеещи.

Концерт Манолов ще е събитието на годината! Сто про и Теди Ломска ще е там ❤️

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Концерт Манолов ще е събитието на годината! Сто про и Теди Ломска ще е там ❤️

ТОЗИ ХИТ 💜

Сподели в други сайтове

не сте готови за този conversation, но имаме нужда и от соло концерт на Теди:

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Не всички имат учестта да създадат айконик хит с Теди А:

Буквално единствения флоп на Теди и всички знаем в кого е вината. 😂🫴💏

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Ние на концерта на Теди-

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Буквално единствения флоп на Теди и всички знаем в кого е вината. 😂🫴💏

Вината е на тъпите дребсита, които нямат никакъв вкус за изкуство! Буквално най-добрата песен и на двамата!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, AysheYaneva каза:

Вината е на тъпите дребсита, които нямат никакъв вкус за изкуство! Буквално най-добрата песен и на двамата!!!

Ок, Кити!
4flche.jpg

Сподели в други сайтове

Аз, когато Теди А. забие на концерта си - "Белег на съдбата", баладата посветена на починалия ѝ приятел, знаейки, че тва е края на целомъдрената ѝ ера и началато на тоталното ѝ разк*рвяне:
tenor.gif

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз зачетках темата преди няколко месеца! Ще взриви!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Мистър секс

Белег на съдбата

любовен апогей

кис ми, бейби

Пълна програма

кво става тука

дай ми свобода

Мноо ми е луд

чалга пеперудки

за най-красивата принцеса

няя проблем

топ

от София до Банско

корабът-майка

подгряващи звездички

най боли ме

автогол

нова магистрала

давай на диджея

температура

цак-цак

ало, ало

гонка

центрофуга

дърпай я

365

амг истерия

снайпера

чалга

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Изкарах мегаяко отново във Велико Търново, защото аз миналата година пак бях там по същото време , на същото място благодарение по покана на Миро. Чувствах се отново толкова специална- толкова грижи и внимание към мен. Разходки из града, коктейли в бара- едно младо момче ми носеше коктейлите и храната- уникално вкусна салата капрезе и брускети с крема сирене и прошуто. Много вкусно беше всичко. Те ме помнят оттам от миналата година. :PЗапознах се с още приятели на Миро. 

Имах отново най-яката стая с джакузи, стъклена баня, много голямо високо легло, , на което се качваш като стълбичка. Запознах се този път с шефа на заведението- едно младо 30-годишно готино момче- всеки път ми правеше комплименти, даже се снимахме и следваме. С такъв шеф с мерак бих работила. В Търново беше лято за разлика от Бургас. В клуба беше фул, имахме запазени места, Коце ме поздрави. Беше много готин в бели дрехи, когато пристигна на бара преди участието. Не го бях виждала 4 месеца. 

Изобщо изкарах си за пореден път много добре с Коце. 

Веднага като се прибрах от Търново, Ники ме посрещна на гарата и ме взе, закара ме до нас, оставих си багажа някои неща и пак го взех и тръгнахме за Приморско със стая до морето. И такъв студ беше в Бургас за разлика от Търново. И 2 дена в Приморско с Ники . И днес се прибрахме. 

От четвъртък до днес, мегаяко беше. :P

Само готини мъже при мен бяха. :P

А кой е Миро?

Ако не беше Коцко щеше ли да отидеш във ВТ?

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Sunlight каза:

Изкарах мегаяко отново във Велико Търново, защото аз миналата година пак бях там по същото време , на същото място благодарение по покана на Миро. Чувствах се отново толкова специална- толкова грижи и внимание към мен. Разходки из града, коктейли в бара- едно младо момче ми носеше коктейлите и храната- уникално вкусна салата капрезе и брускети с крема сирене и прошуто. Много вкусно беше всичко. Те ме помнят оттам от миналата година. :PЗапознах се с още приятели на Миро. 

Имах отново най-яката стая с джакузи, стъклена баня, много голямо високо легло, , на което се качваш като стълбичка. Запознах се този път с шефа на заведението- едно младо 30-годишно готино момче- всеки път ми правеше комплименти, даже се снимахме и следваме. С такъв шеф с мерак бих работила. В Търново беше лято за разлика от Бургас. В клуба беше фул, имахме запазени места, Коце ме поздрави. Беше много готин в бели дрехи, когато пристигна на бара преди участието. Не го бях виждала 4 месеца. 

Веднага като се прибрах от Търново, Ники ме посрещна на гарата и ме взе, закара ме до нас, оставих си багажа някои неща и пак го взех и тръгнахме за Приморско със стая до морето. И такъв студ беше в Бургас за разлика от Търново. И 2 дена в Приморско с Ники . И днес се прибрахме. 

Мъжемелачка! Почвай работа в Търново, с мерак!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:

Никой не помни тия концерти. Помнят се Софа, Стругаро и Преса, дори и Криско.

Гло ще ти оправи паметта. Тя има специални шЪмари И за това.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

мила, срещу теб да бягам не мога да те стигна по мъже!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...