Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

да ми забие един дебел, голям и венест...
original.JPG

Тя/той че има, има, ма голем - съдейки по комплексите й/му, едва ли.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

@DarkChild искам да изкажеш мнение за този музикален шедьовър:

Любимата му песен е!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Тя/той че има, има, ма голем - съдейки по комплексите й/му, едва ли.

Според наталната му карта е предан, умен и обича задълбочените разговори. Да се чудиш що се е фанал с наша Гюр. 

Сподели в други сайтове

GOSPODARI.COM

Ако си мислите, че само Валери Божинов може да направи легендарно интервю с култови реплики, то явно не сте гледали последното „интернационално“ изказване на Аз

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

Даже и това не е било пълно, много празни места има в публиката. Много ми е интересно как толкова се провалиха двете с Глория. Едната качила смешно фен видео в официалния си канал, другата нищо.

Концертът на Глория в Пловдив беше мега добър. Какви провали, кви 5 лв, присъствал ли си?

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DenFevgo каза:

Концертът на Глория в Пловдив беше мега добър. Какви провали, кви 5 лв, присъствал ли си?

Това Пловдив ли е на клипа?! 😃

Сподели в други сайтове

И след като изкарах повече от перфектно в Търново с нови хора и с Коце, днес се завръщам на работа. Трябва да се работи. Добре ми дойде тази Великденска почивка. Добре,  че бяха Миро и Коце хубаво да си почина. Имах нужда от такава почивка. 😊🥰😍

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Sunlight каза:

И след като изкарах повече от перфектно в Търново с нови хора и с Коце, днес се завръщам на работа. Трябва да се работи. Добре ми дойде тази Великденска почивка. Добре,  че бяха Миро и Коце хубаво да си почина. Имах нужда от такава почивка. 😊🥰😍

и на мен ми идва настроението след едно хубаво тряск🤪

Сподели в други сайтове

Дано кралица Прея най-накрая да се насочи към такъв модерен поп. Това е посоката. Топ.  БГ радио да се засрамят. 

WWW.BGRADIO.BG

"Нашите 10" е седмичната класация на БГ Радио за 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията. Нашите 10 наследява "Наши...

Цял топ 10 само с песни на Вирджиния. Досадници.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

И на тоя нещо му порасна работата. Пуснал лайв запис и мрънка под него, все едно е на живо.

Пее си върху студийния запис, не е лайв запис в стил Андреа, Ариа и тн :D 

Сподели в други сайтове

За мен пък точно тази песен е една от емблемите на Счети за първото десетилетие. Нежна, красива, естетична. 
Не виждам има силен припев, но пеенето и на куплетите не ми харесва.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

За мен пък точно тази песен е една от емблемите на Счети за първото десетилетие. Нежна, красива, естетична. 

И за мен тази е една от любимите песни на Счети. "За мен забрави" ми е фаворит от самотна стая. Най-любими обаче са ми "Моята половина", "Ти замина", "За мен забрави", "Смелите си имат всичко" и "Ще рискувам".... Много яки песни има в първото си десетилетие. Обожавам също "Ела ме вземи".

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

И за мен тази е една от любимите песни на Счети. "За мен забрави" ми е фаворит от самотна стая. Най-любими обаче са ми "Моята половина", "Ти замина", "За мен забрави", "Смелите си имат всичко" и "Ще рискувам".... Много яки песни има в първото си десетилетие. Обожавам също "Ела ме вземи".

Началото на второто съшо имам много любими, даже почти всички.

We found love преди Риана.

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Началото на второто съшо имам много любими, даже почти всички.

We found love преди Риана.

И аз съм така..... До "Акула" почти винаги са ми харесвали нейните песни.
Последните ми любими са "Специално за всяка" и "Калифорния". След "Акула" има предимно дуети и това много не ме кефи. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Willy каза:

Стринка ви Счета пак не пропусна да мрънка и ореве че не е получила награди.😭

Смешница, а така лижеше задника на Пайнера... Това е една от пайнерските които бяха най-бутане. През два месеца имаше нова песен и клип, албум всяка година. Беше на всяко едно турне и концерт. Нагла е. 

Райна прави много лощо впечатление в социалните мрежи, ако има 100 позитивни коментара и 1 хейт, тя запова да го обижда. Все повече прилича на Луна. 

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Willy каза:

Емблеми са ѝ и "Нежни устни", "Безумна любов", "Мечтата ми вземи". За моят вкус и тва е емблема:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...