Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 16 минути, LuydmilGenov каза:

Соня Германска никога не е била в А група. Винаги е била в задните редици. Това че нацели 2-3 хита - Маслинката (която по-скоро будеше присмех), Правена съм и В сряда се приготви. И трите се знаят само от върли чалгари. Не знам откъде го вади това самочувствие.

Когато смяташ, че Гюр е първа лига, съвсем нормално да имаш такова самочувствие. 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Българската Уитни Хюстън

Глупости. Тя щяла да бъде оперна певица. Даже се замисляла какво ли е изпуснала :D 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

вселенски хит!

Но Соня имаше шанса след него да се нареди в топ изпълнителите, но с хипер малоумни песни като "Кой сега е номер 1" /във всеки случай не ти, миличка/ го изтърва. Яни също имаше 1 шанс, НО го капитализира успешно и няколко години тресеше дискотеките.

Соня ще остане в историята като първата и последна певица теглила кредит за песен от Кости. СМС-ите със Славена обаче са се запечатали като айконик момент за чалгата.

Не мисля че някога е имала шанс да е сред топ имената, но поне можеше да запази някакво по-високо ниво от това, което е сега. 
При нея проблема е, че в момента в който продуцентите спряха да избират песни на изпълнителите и ги оставиха да се оправят сами, си пролича как изобщо няма усет за нещата.

Изкара късмет с Оцковата вълна когато всички треторазрядни направиха някакви по-големи хитове за жълти стотинки.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Българската Уитни Хюстън

Бе, Уитни е малко черничка, тъй че Сончето е Уитни след изпиране с первол. 

Уитни никога не е била с кожа в цвят "кокаиново бяло", тя само приемаше субстанции през носа в тази разцветка.
whitney-drugs.gif

Сподели в други сайтове

Оле, а как се намръщи като водещият й каза, че В сряда се приготви е нискобюджетен клип мухахахахах

https://youtube.com/clip/UgkxPJOxSbHBISgx8X0uAtguscU1IpBsu8t6?si=YppIUTZn1RkhQRxo

Сподели в други сайтове

Много е зле тоя. Не му изглеждал скъп клипът, сякаш знае колко са били 1 -10-100 лв. преди 20 години, когато е вървял прав под масата.

Тубата е пълна с некадърници, които не осъзнават колко се излагат.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, pacho каза:

Много е зле тоя. Не му изглеждал скъп клипът, сякаш знае колко са били 1 -10-100 лв. преди 20 години, когато е вървял прав под масата.

Тубата е пълна с некадърници, които не осъзнават колко се излагат.

И на мен заснемането ми беше някакво евтинджос. Нали знаеш, че понякога може да са изсипани десетки хиляди и да евтинее. Та и със Сончевото творение е така. Иначе клипът е въздействащ, но не бих казал скъп.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, LuydmilGenov каза:

И на мен заснемането ми беше някакво евтинджос. Нали знаеш, че понякога може да са изсипани десетки хиляди и да евтинее. Та и със Сончевото творение е така. Иначе клипът е въздействащ, но не бих казал скъп.

Ми, виж примерно клиповете на Анелия от 2005-та и ще ти стане ясно.

Може да има кофти кадри, но си личи, че не е евтинджос.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Топ клип 2005-та, лъхащ на лукс, сеkс и пари!

Във форума на Планета се обсъждаше пъпката на гърба на статиста :D и колко е мазен. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Клип на хилядолетието

Към края на клипа Вероника трябваше да бутне от скалата Магда ала това меме
images?q=tbn:ANd9GcRG9gtchAbYbL01I5w2sEi

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, LuydmilGenov каза:

Във форума на Планета се обсъждаше пъпката на гърба на статиста :D и колко е мазен. 

Статистът е яко бичме! 

Мен ме кефи целият проект - лъха на провокация и скандал.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Проектът, който постави Галена в лигата на Глория и Ивана:

По логиката на Соня Германска, даже трябва да е Можеш ли! Все пак е номЕнирана за Дебют :D  Соня също така каза че получила Прогрес на 2013. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Статистът е яко бичме! 

Мен ме кефи целият проект - лъха на провокация и скандал.

Навремето си беше голям хит. Но май не се запази в годините. Фразата е популярна, но по концерти е минавала вяло. 

Честно казано не помня как изглежда статистът точно, но пъпката я помня. Ваня се промушваше между лакътя му и пъпката.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

Клип от 2006та който е 100% далече от скъп, но изглежда. Тоест противоположното на Сонината Сряда, тя и да се е охарчила, не си личи ;) 

Точно това имах предвид. Тя, милата, си знае колко е дала, ама като не си личи бюджетът? Според мен заснемането е малко аматьорско. Кой го е снимал? Петков? Той не беше ли режисьор за бедните пайнерки. Макар че не съм си пускал срядата от 15 години, карам по спомени.

Тук баща й бил умрял. Като гледам и публиката е умряла (на най-големия й хит)

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Клип от 2006та който е 100% далече от скъп, но изглежда. Тоест противоположното на Сонината Сряда, тя и да се е охарчила, не си личи ;) 

Когато заседна в асансьор си пускам тая песен и започвам да се мятам като дива пастърва.

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, pacho каза:

Ми, виж примерно клиповете на Анелия от 2005-та и ще ти стане ясно.

Може да има кофти кадри, но си личи, че не е евтинджос.

Милинката, тук няма пари за истинско легло, съставено от рамка и дюшек, а само за надуваем матрак и спи на пода.

Сподели в други сайтове

Емилия, обаче, наистина е бясна селянка. Тука, вижте с каква коктеилна рокля се е докарала, където ѝ прозират гащите, не за първи път, и е боса... поне цървулките от село да си бе наденала.

Приемът е трагичен.

Сподели в други сайтове

На мен В сряда се приготви ми е една от най-любимите балади в жанра. Вярно,че в клипа има някои кофти кадри и че можеха да изберат статист с 2 вежди,а не една,но е достатъчно въздействащ,така че не разбирам какво значение има колко струва.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

мИвка от години се мазни на Галена, Преслава и Емануела да отидат в подкаста ѝ. 
За Галена също беше купила билборди миналата година и караше всичките ѝ известни приятели да ги репостват, но тя така и не отиде. Сега за Великден я беше предизвикала пак.

Но явно се е усетила защо не искат да ходят там и последните поскасти вече не говори толкова за сексуални теми. Преди това ѝ беше целият репертоар на подкаста.

Тя Ивка каза, че Галя й е гостувала още в началото, ма забравила да включи микрофона и не се чуло нищо от над час разговор 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Sunlight каза:

Да видим дали и Емануела ще се навие, че и тя има специална покана с билборд. 

При Галена поканата беше билборд, а поканата на Емануела се нарича "колаж" 😃 Не знам колко богат трябва да е човек, за да си позволи такова нещо върху истинската Триумфална Арка 😂

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.1f8108975b1fe72116e3fb7cdbd4c7ef.png

Видно от този стоп кадър Емилия много се е разхубавила, и каква женствена е станала...

Ох, този много го харесвах и много го ползваха за видеоклипове 🫠 Беше от "Максимус" и замина за Русия, после не знам какво стана с него.

преди 29 минути, asylum каза:

Тя Ивка каза, че Галя й е гостувала още в началото, ма забравила да включи микрофона и не се чуло нищо от над час разговор 🤣

Това с микрофона е относно интервю в Плаза 😁 

Сподели в други сайтове

Соня Германска при КХ КХ храчка Влог

Ако не е бил мъжът й нямаше да я знаем Сончето. Познавал Динев и той я вкарал в чалга средите.

Храчката пак се изказва неподготвен вика. че клипа на В сряда се нае-и, бил нискобюджетен. Соня му вика как 6 снимачни дни?!? И тоя ааа извинявай хъхъхъ :D 

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...