Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 час, Lelqtian каза:

Така като си почнал с дезинформацията, още малко ще кажеш че еклеРени и Деса също имат дует :) 

Тя Деса все едни дуети прави и се изпарява като пръдня - нито ги споменава, нито по клипове се явява...

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

Зависи колко е хонирарът. Тя може и 100 участия да има за 2 лв.

За пеене хонорара повече от 20 кинта ресто няма как да е, но ги избива с други занимания. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Гальо каза:

Селина е на 7К.

Защо говорите глупости? Най-актуалното ново име в жанра, с най-популярните изяви в медиите и тикток, винаги пълни😃Вие я изкарахте, че си къса г-за от участия за 200 лева. 

На тия участия г**за и го късат сас сигурност, а 200 лв звучи дори много, дано поне и поемат разходите по шиенето после в Пирогов. 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DarkChild каза:

Как така "дори"? Галена е точно изпълнителка тип Селина. Разликата е в скъпите й клипове и парцалки.

Гален беше изпълнителка тип Селина. Вече не е, нали вече се пише в графата изпълнител. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:

Поклонник на сърбежите и мостове на Балканите си 🤣

Нещо си се объркал. Подкрепям Рени в начинанията ѝ и дотам. Почти не отразявам сръбската музика. Слушам определени песни, дори не толкова често. А като изпълнители мога да кажа, че харесвам май само 2-3 имена. Иначе езика си ми е приятен де. Но си слушам нашите си кавъри.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Emanuela.Carey каза:

Яница - “БАШмайсторката” - 8 април

IMG-4293.jpg

Тези секси еротични текстове имам чувството, че отдавна не вървят и не са на мода. Яница е забила малко в 2015 като пееше с лампиона между краката.  Затова и хит май от тогава не е виждала, освен "Въртележката"🫠

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Not too much on Mother Theresa!

Е това е хитовия период когато и аз бях фен, но над 10 години едно и също не върви вече. След 2017 е дъно с 2-3 изключения.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Гальо каза:

Тези секси еротични текстове имам чувството, че отдавна не вървят и не са на мода. Яница е забила малко в 2015 като пееше с лампиона между краката.  Затова и хит май от тогава не е виждала, освен "Въртележката"🫠

Глупости,това беше един от първите Тик ток трендове 

+ Купидон,която беше сезонен хит

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Just_Me каза:

Ох, кой го казва :D 
image.png.2f0c5d2dfdc26cc1c709c5e1112796d2.png

Емилия, Камелия, Кали, Галин, Азис, Роксана...това са най-лицемерните изпълнители в фолка. Плюят, сменят мнения по 10 пъти, въртят се на където духа вятъра итн...

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Willy каза:

Емилия, Камелия, Кали, Галин, Азис, Роксана...това са най-лицемерните изпълнители в фолка. Плюят, сменят мнения по 10 пъти, въртят се на където духа вятъра итн...

За Емилия не съм усетил, но за дригите, да. Камелия е на първо място, после Кали. Аз дори веднъж спорих с Камелия в Инстаграм на лично съобщение, казах и че е лицемерно след това което наговори за Преслава, да я хвали...Тя каза, че никога, нищо не била казвала против нея.... Смях в залата.  Азис също се конкурира за първото място, тоя човек е с раздвоение на личността. Лъжа адски много.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Runevski каза:

Нещо си се объркал. Подкрепям Рени в начинанията ѝ и дотам. Почти не отразявам сръбската музика. Слушам определени песни, дори не толкова често. А като изпълнители мога да кажа, че харесвам май само 2-3 имена. Иначе езика си ми е приятен де. Но си слушам нашите си кавъри.

На мен пък езикът им ми е противен. И гадните гърлени гласове.

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Willy каза:

И Андра като започне да защитава липсата си на продукция с това, че сегашните изпълнители били залагали на количество, вместо качество “като нея”. При положение че точно тя въведе модела да се пуска нова песен всеки месец и да се залага главно на клипове.

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

И Андра като започне да защитава липсата си на продукция с това, че сегашните изпълнители били залагали на количество, вместо качество “като нея”. При положение че точно тя въведе модела да се пуска нова песен всеки месец и да се залага главно на клипове.

О, да..тя е другата шизофреничка. 

Паднах в последнот интервю на Кама е което тя се оплаква от пошлостта в чалгата.... Това е страшно лицемерие. 

Права е само за едно...Не може да отидеш със синбеци на колеги, да ги запишеш в студио и да ходиш по участия....Пълен абсурд. Канихме Тита на едно събитие....дойде "изпя" стари чалга хитове на плейбек и си замина... Пълно дърво.Дори не пожела репетиция, тя идвала и директо почвала... 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Just_Me каза:

Ох, кой го казва :D 
image.png.2f0c5d2dfdc26cc1c709c5e1112796d2.png

Пита я с кой не си направила дует, а би искала и тя вика Галена и Преслава.

Къде се бута сред звездите... то, дори.. една Снежина ще й откаже, ако я попита за дует, дето е от нейното време.

Май ми се стори, че леко подигравателно взе да обсъжда Алисия и бенда й.

Вика, че с Глория си пиели кафето и виното, ама май преди случката с Тотко. :D 

Това беше най-скучното проведено интервю на Мивка бейбе, не можа да каже едно изречение, щото леля ви Галя видя пространство и искаше да си каже всичко.

Сподели в други сайтове

Доста напрягаща е тая Кали ... то излишни подробности, то чудо... Хубаво е, че е благодарна на толкова хора, ама да си запази тия локуми за някакви мемоари или нещо подобно... 

Певиците ще пеят на плейбек докато публиката толерира плейбека... и аз да съм, и аз ще правя по 20 участия на плейбек на месец срещу 8к хонорар. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

О, да..тя е другата шизофреничка. 

Паднах в последнот интервю на Кама е което тя се оплаква от пошлостта в чалгата.... Това е страшно лицемерие. 

Права е само за едно...Не може да отидеш със синбеци на колеги, да ги запишеш в студио и да ходиш по участия....Пълен абсурд. Канихме Тита на едно събитие....дойде "изпя" стари чалга хитове на плейбек и си замина... Пълно дърво.Дори не пожела репетиция, тя идвала и директо почвала... 

ти ли си това до Тута😇

Сподели в други сайтове

преди 1 час , pacho каза:

Пита я с кой не си направила дует, а би искала и тя вика Галена и Преслава.

Къде се бута сред звездите... то, дори.. една Снежина ще й откаже, ако я попита за дует, дето е от нейното време.

Май ми се стори, че леко подигравателно взе да обсъжда Алисия и бенда й.

Вика, че с Глория си пиели кафето и виното, ама май преди случката с Тотко. :D 

Това беше най-скучното проведено интервю на Мивка бейбе, не можа да каже едно изречение, щото леля ви Галя видя пространство и искаше да си каже всичко.

Гюра фенс от психологична гледна точка сте супер интересни, нека да не забравяме, че миналата година практиката ми бе в клиника по психиатрия, плюете по Кали постоянно, направо я изравнявате със земята, но не пропускате всяко нейно интервю. Чак секунда по секунда правите разбор тук на казаното от нея. Като на казаното за Гюра отдавате най-голяма чест.

Личи си кой е звездата и кой на кой прай пиар. Ся, ако не беше Кала, нямаше да знаем, че Гюра си припява по време на орането на нивити. Аз лично знаех само, че е трактористка и екс мутреса.

Кала напрай по-добър имидж мейкинг на Гюра от Пайнер за 30 години. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...