Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Лиди ще се подмазва на @asylum & @Lelqtian с кючек "Матурата":heart:

WWW.FACEBOOK.COM

На рождения си ден ще ви почерпя с част от новата си песен 🥳 За всички абитуриенти и за тези, които никога не спират да празнуват🥳 Да се престорим, че навършвам 18 и отивам на бал😂💁🏼‍♀️ И КОЙ...

“Стой не мърдай пуснала съм снайпера” версия 2

Нещо не ѝ отиват такива песни…

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FolkEmpire каза:

Тая лига Маринова минала през Софка с тоя поглед на бавноразвиваща и тоя Натаняхо и той толкова си може.

image.png.beabfc4e8146e3bc4785363e313d8cd0.png

Ужасна е. Софка на стероиди. Изобщо не е толкова хиперактивна. А обявиха й концерт, без да е ясна сцената. Явно проверяват дали ще е зала 3 на НДК или някоя таверна.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

Абе как може тези песни с ИИ да са толкова добри..,.Скоро очаквам да се правят само така. 

Как ще са толкова добри? Звучи като диария на някое 5 годишно... Трябва да си пусна Pro версията на Suno-то и да направя кавър на някоя песен с просташки текстове :D 

Иначе гласа на това AI е Кристиан Костов версия 2 :D 

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Пак ли реклама си правим на AI тъпнята? Дай някой лев на шефчето поне. Иначе имаш 10долара за AI-то :D

А? Това не го схванах.. :Д 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

А? Това не го схванах.. :Д 

Не ти прочетох мнението, видях само ютуб линка в началото, изтрих моето :D Сори

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Хит 2024! 🤎

Screenshot-20250427-232242-You-Tube.jpg

Хит, който звучи и в национален ефир, в едно от най-гледаните риалитита. И се оказа любима на Мартин и повечето участнички. А и не само тя 🥰

Сподели в други сайтове

Цветина с първи самостоятелен албум с 33 песни.

33 песни, любимото ми число 3, и много дълбока символика в тези цифри са повод, да кръстя първият си самостоятелен албум 33. Безкрайно съм щастлива, и благодаря на Бог, че точно това ще е името на албума. Надявам се всички, които обичате гласа ми и следите творчеството ми, слушайки го, да усещате цялата ми любов към вас и любовта ми към музиката събрана на едно място. Вярвам, че ще имам още албуми и тепърва много хитове, които ще пеем заедно. Благодаря на всеки един човек, който пее с мен на участията ми, който пее песните ми, когато не сме заедно, в колата, вкъщи, с приятели, във весели или тъжни моменти. Всеки път, в който слушате гласа ми, знайте, че ви изпращам най-прекрасната енергия на която съм способна и ви благодаря, защото вие ми давате смисъл да продължавам напред.
Всеки ден работя за този албум, все още няма да кажа коя е точната дата. Първите три песни вече чухте тази година - Обучен, Мръсна песен 2 и Страхливец, а съвсем скоро следват останалите….
Всяка песен е написана от мен, всяка песен е била част от душата ми и аз ви давам тази част…
image.png.13ebe206d00887f526164ae108ea75d0.png
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, DevilWish каза:

Цветина с първи самостоятелен албум с 33 песни.

33 песни, любимото ми число 3, и много дълбока символика в тези цифри са повод, да кръстя първият си самостоятелен албум 33. Безкрайно съм щастлива, и благодаря на Бог, че точно това ще е името на албума. Надявам се всички, които обичате гласа ми и следите творчеството ми, слушайки го, да усещате цялата ми любов към вас и любовта ми към музиката събрана на едно място. Вярвам, че ще имам още албуми и тепърва много хитове, които ще пеем заедно. Благодаря на всеки един човек, който пее с мен на участията ми, който пее песните ми, когато не сме заедно, в колата, вкъщи, с приятели, във весели или тъжни моменти. Всеки път, в който слушате гласа ми, знайте, че ви изпращам най-прекрасната енергия на която съм способна и ви благодаря, защото вие ми давате смисъл да продължавам напред.
Всеки ден работя за този албум, все още няма да кажа коя е точната дата. Първите три песни вече чухте тази година - Обучен, Мръсна песен 2 и Страхливец, а съвсем скоро следват останалите….
Всяка песен е написана от мен, всяка песен е била част от душата ми и аз ви давам тази част…
image.png.13ebe206d00887f526164ae108ea75d0.png

с нейното темпо 33-те песни ще ги чакаме 33 години

за 10 години има 2 хита

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, fengergana каза:

с нейното темпо 33-те песни ще ги чакаме 33 години

за 10 години има 2 хита

От тези 33 песни сигурно повечето са познати от дебюта до сега? :D 
За мен "Диамант" и "Нарцис" са най-добрите й песни. От тази година "Обучен" не е лоша, но не е нещо кой знае какво за нея.

Сподели в други сайтове

Слушах интервюто на Соня Дойч. Ами то бисер след бисер.

1. Падала си по попмузиката, "то и си личи в песните ми" - за мен тя има един от най-кръчмарските тембри евър

2. Все се питам какви ли сцени щах да покорявам като оперна певица. Представи си оперна певица да изглежда така!

3. Соня Йончева ми е съученичка. Тя после е ходила на някакви специални обучения

Специалните обучения:

Завършва класическо пеене в консерваторията в Женева

4. Водещият: "В сряда се приготви не е особено високобюджетен клип"

Соня: "6 снимачни дни, каскадьор, актьор, снимахме в дома на моя приятелка. Как да не е?!"

5. Торонто - столицата на Канада

6. "Остаряваш прекрасно, годините не ти се отразяват", "Благодаря. Сигурно защото съм козирог"

Сподели в други сайтове

ZABULGARIA.EU

Християн Гущеров е преспал с цял куп фолк певици преди да се ожени за все още законната си жена – плеймейтката Светлана Василева. „Уикенд” се разрови в богатото минало на сина на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров и се натъкна на доста богатия му интимен списък. Милионерският наследник може да се конкурира единствено с […]

Любовното тефтерче на Гущеров: Първа е Алисия, после са Малина, Емилия, Теодора и още…

Сподели в други сайтове

@Sunlight мила, как си след мега скучния и неадекватен подкаст с нарконстантин?

27 години бил на върха, 2002-ра снимал фотосесия с мами, печелил 2 брадъра и в капките всеки лайф

ако човек не е запознат, ще повярва на всичко

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

27 години бил на върха, 2002-ра снимал фотосесия с мами, печелил 2 брадъра и в капките всеки лайф

ако човек не е запознат, ще повярва на всичко

Те много от тях ще пренапишат поп-фолк историята както им е удобно. Минат ли 10 години и си съчиняват каквото искат. Поне някои открито си мрънкат колко са ощетявани, а защо не кажат за сметка на кого и какви толкова заслуги имат в съответната година? В топ 3, топ 5, топ 10..... Мрънкалници. Вместо да са благодарни, че са имали късмета да попаднат в години в които почти всеки можеше да направи хит. 

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, fengergana каза:

Пуши цигарка след върховното удоволствие да го гледа у слуша.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

Хит 2024! 🤎

Screenshot-20250427-232242-You-Tube.jpg

Версията на Рашия е ХИТА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО:

Сподели в други сайтове

Туй не е ли един от Бившите на Райнуш, даже ѝ ко май ѝ бе партньор във Вип Денс?

Тотално е изплискал легена и изглежда покъртително чиченски. Райна му е изсмукала младостта.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

Не казвате, че маминка е открила нова дестинация - Египет. Дали няма да ни изненада с някоя ТВ версия отново?

Може да е дует с някой Сфинкс, предвид увлечението ѝ по увехтялото, миришещото на нафталин и демодето.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Слушах интервюто на Соня Дойч. Ами то бисер след бисер.

1. Падала си по попмузиката, "то и си личи в песните ми" - за мен тя има един от най-кръчмарските тембри евър

2. Все се питам какви ли сцени щах да покорявам като оперна певица. Представи си оперна певица да изглежда така!

3. Соня Йончева ми е съученичка. Тя после е ходила на някакви специални обучения

Специалните обучения:

Завършва класическо пеене в консерваторията в Женева

4. Водещият: "В сряда се приготви не е особено високобюджетен клип"

Соня: "6 снимачни дни, каскадьор, актьор, снимахме в дома на моя приятелка. Как да не е?!"

5. Торонто - столицата на Канада

6. "Остаряваш прекрасно, годините не ти се отразяват", "Благодаря. Сигурно защото съм козирог"

7. “Директно се наредих до топ имената - Глория, Ивана…”

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Може да е дует с някой Сфинкс, предвид увлечението ѝ по увехтялото, миришещото на нафталин и демодето.

Сфинксът е по-млад, свеж и по-добре миришещ от нея.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...