DevilWish Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 music: Nikolai Gurmanov lyrics: Nikolai Gurmanov arrangement: Nikola Tomov Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това две различни песни направени в едно ли са? 😭💀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 На първо слушане не мога да кажа, че ме е впечатлила. Приятна песен е, но Писмо и Нервите са по-добри. Томов също ми е от най-анти композиторите защото качеството на звука при него винаги куца. И тук имам чувството, че мастера много ще жужи. Като цяло според мен трябваше да пусне нещо по-разчупено за пролет/лято. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не ми харесва аранжимента. Можеше наистина да е балада, а не с тия духови шитни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Току що, Emanuela.Carey каза: На първо слушане не мога да кажа, че ме е впечатлила. Приятна песен е, но Писмо и Нервите са по-добри. Томов също ми е от най-анти композиторите защото качеството на звука при него винаги куца. И тук имам чувството, че мастера много ще жужи. Като цяло според мен трябваше да пусне нещо по-разчупено за пролет/лято. Не вярвам да стои само с тази песен и лятото.... Тя е за пролетта. И е подходяща за сезона, не е точно балада, а отново е драматична. Тук гласът на Преслава прави песента яка, но аз също предпочитам "С нервите съм зле", "Писмо" и "Не вдигай". Обаче ми е много позната от някъде? Сякаш съм слушал подобна песен...... даже се сещам и за на Алисия - "Беше ли ти яко" и още една-две подобни. Със сигурност Преслава може повече. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не е зле, но звукът не е окей, много съска и жужи. Не мога да преценя дали на Асенов или Томов аранжиментите са по-зле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 преди 1 минута, Bunn каза: Не е зле, но звукът не е окей, много съска и жужи. Не мога да преценя дали на Асенов или Томов аранжиментите са по-зле Категорично Томов. Бях учуден от изборът на аранжор. Тук сбърка и дано не повтаря грешката! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Малко мазничка са я направили,но и така ми харесва… този глас… невероятно красива е в клипа. 😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Хубава е, мамка й! Но този звук.. да пътува към Сливен за ревамп от Ганев! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 На листа бял, че ще ти липсвам азз... Най-хубавото тук е текста. Аранжимента е потрес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Става, ама нищо особено. Клипът малко като заснет с телефон изглежда заради избора на филтър. Някой вижда ли какво пише на монетата, която Преслава подмята в клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 11 минути, Karma93 каза: Става, ама нищо особено. Клипът малко като заснет с телефон изглежда заради избора на филтър. Някой вижда ли какво пише на монетата, която Преслава подмята в клипа? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Влюбена съм в тази песен... Аууууууууууууууууууууууу............ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Хубава е, още по-добра е от предните, но малко ми се струва, че прилича на някои от тях, говоря по-баладичните... може би е от изпяването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Пак удари хит, много яка песен❤️ 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Безлична ми е и аранжимента е много зле, мислех, че съм пуснал две песни заедно... Преслава в момента гърми с хитовете от албума, нямаше нужда от нова песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 И Преса с електрически глас Да я бяха пуснали без тоя гаден филтър върху гласа й. Цялата магия се разваля с тая гадна обработка на цялата песен. Все едно съм си пуснал FM радио през 90-те и едва се хваща Веселина и свисти гадно. Отсвира малко препраща към Писмо. Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Вярно са я комерсиализирани доста и не е точно баладата, която очаквахме, но все пак много хубава песен отново. Текст, изпяване, клип - всичко е на ниво. Куплетите са страхотни. Припевът ми е познат отнякъде, но все още не мога да се сетя откъде. Като цяло качествен проект отново, браво на Прес! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Страхотна песен. И клипът е хубав, личи си, че не е снимала с Люси. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Top и е песента! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Качество от-до. Текст, изпяване, клип, визия - всичко е топ. Направо съм изненадан дори аз, жестока е ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Красива песен, браво - харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 4 часа , DanielPiliov каза: Пак удари хит, ❤️ Дааааа ❤️ пореден хит 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Харесва ми доста повече от предните песни. След "Улицата" не ми е въздействала така нейна песен. Да, има забележки в аранжимента, но изпяването и текста компенсират всичко. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Яка е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.