Този коментар е популярен. i810 Публикувано Април 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 5 Мен тази песен си ме връща към Преслава от началото на кариерата. Има звученето на този поп-фолк, който обичах да слушам всеки божи ден... Живеех с такъв тип песни, буквално денонощно... Нещо, с което не мога да се похваля в момента. Можеше видеото да не е черно-бяло, но нищо. Явно е търсен ефект. Но дори пеенето на Преслава ме връща към онези времена, в които песните бяха пропити с дълбок смисъл и съдържание. Само като си помисля, че съм плакала на тази музика... Затова харесах и "Писмо"... Това искам от изпълнителите, които го могат...Защото не всички имат таланта, за да го направят, но за Преслава това е постижимо с лекота. 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Брутална е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Брутална е! Как върви според теб с гледанията? Доста положителни коментари. Забравих да допълня, че и на мен видеото ми хареса. По принцип не харесвам черно-бели видеа, но изглежда добре и харесвам такъв тип имиджови видеа от нея. Получило се е! Исками се на такъв тип песен да измисли някакъв анимационен клип например..... с интересен тип анимация. Алисия имаше на времето нещо интересно със "Съблечи ме". Специално, за балада ще е супер яко или изцяло аниме. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Става,но не е нещо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не ми харесва аранжимента е тотал щета толкова обърка песен не бях чъвал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Доста добре й вървят гледанията, над 200К за по-малко от 24 часа си е постижение предвид спадналия интерес към жанра в последно време. Само ако аранжиментът беше на друг композитор... Гурманов се е справил много добре с музиката и текста. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Добро начало. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много е готина,песента и клипът е много красив, особено сцените на стълбите и леглото са ТОП. Песента много ми напомня на "Жените след мен" даже на места ми е като нея,особено в припева 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 9 часа , DevilWish каза: Как върви според теб с гледанията? Очаквах поне 400К на ден 1 дано има longevity. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Николай Гурманов трябва да спре да пише текстове,и да си прави там клипчетата - музиката ми е позната,да не е някой кавър тая песен? и като се има на предвид че в момента идва лято,какви са тези забили и филмарски песни? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Сутринта, с една приятелка, си говорихме, че търсила песента на Преслава и намерила еврейска песен с подобна мелодия и текст почти едно към едно с тази, само че на Иврит, но не е обърнала внимание как се казва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 От 8.04.2025 г. от 4:34, BULGARIANXTRASH каза: Николай Гурманов трябва да спре да пише текстове,и да си прави там клипчетата Барем и за клипчета да ставаше. Като видя, че го има в някой скеч на "Светът на Ванката" и директно го пропускам. Трагедия е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коментарите ме убиват 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 От 7.04.2025 г. от 21:34, BULGARIANXTRASH каза: Николай Гурманов трябва да спре да пише текстове,и да си прави там клипчетата - музиката ми е позната,да не е някой кавър тая песен? и като се има на предвид че в момента идва лято,какви са тези забили и филмарски песни? Много си е хубав текстът дори. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 6 часа , Just_Me каза: Барем и за клипчета да ставаше. Като видя, че го има в някой скеч на "Светът на Ванката" и директно го пропускам. Трагедия е Става за клипчета,ама за други даже и там много,много май не става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.