Jump to content

Преслава - Беше ли ти хубаво?

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Брутална е!

Как върви според теб с гледанията? Доста положителни коментари. 
Забравих да допълня, че и на мен видеото ми хареса. По принцип не харесвам черно-бели видеа, но изглежда добре и харесвам такъв тип имиджови видеа от нея. Получило се е! Исками се на такъв тип песен да измисли някакъв анимационен клип например..... с интересен тип анимация. Алисия имаше на времето нещо интересно със "Съблечи ме". Специално, за балада ще е супер яко или изцяло аниме.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Доста добре й вървят гледанията, над 200К за по-малко от 24 часа си е постижение предвид спадналия интерес към жанра в последно време. Само ако аранжиментът беше на друг композитор... Гурманов се е справил много добре с музиката и текста.

Сподели в други сайтове

Много е готина,песента и клипът е много красив, особено сцените на стълбите и леглото са ТОП. Песента много ми напомня на "Жените след мен" даже на места ми е като нея,особено в припева

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , DevilWish каза:

Как върви според теб с гледанията?

Очаквах поне 400К на ден 1 :( дано има longevity.

Сподели в други сайтове

Николай Гурманов трябва да спре да пише текстове,и да си прави там клипчетата - музиката ми е позната,да не е някой кавър тая песен?

и като се има на предвид че в момента идва лято,какви са тези забили и филмарски песни?

Сподели в други сайтове

Сутринта, с една приятелка, си говорихме, че търсила песента на Преслава и намерила еврейска песен с подобна мелодия и текст почти едно към едно с тази, само че на Иврит, но не е обърнала внимание как се казва. 

Сподели в други сайтове

От 8.04.2025 г. от 4:34, BULGARIANXTRASH каза:

Николай Гурманов трябва да спре да пише текстове,и да си прави там клипчетата

Барем и за клипчета да ставаше. Като видя, че го има в някой скеч на "Светът на Ванката" и директно го пропускам. Трагедия е

Сподели в други сайтове

От 7.04.2025 г. от 21:34, BULGARIANXTRASH каза:

Николай Гурманов трябва да спре да пише текстове,и да си прави там клипчетата - музиката ми е позната,да не е някой кавър тая песен?

и като се има на предвид че в момента идва лято,какви са тези забили и филмарски песни?

Много си е хубав текстът дори.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Just_Me каза:

Барем и за клипчета да ставаше. Като видя, че го има в някой скеч на "Светът на Ванката" и директно го пропускам. Трагедия е

Става за клипчета,ама за други даже и там много,много май не става

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...