Jump to content

Емилия и Галин - Любов на Кг

Препоръчани коментари

Мелодията ми е супер позната от някъде, може би някоя песен на Меди. На първо слушане не ми хареса особено.

Edit: Звучи ми точно като Пистолет

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Мелодията ми е супер позната от някъде, може би някоя песен на Меди. На първо слушане не ми хареса особено.

Edit: Звучи ми точно като Пистолет

Никакъв Меди и "Пистолет", 1:1 с "Като за финал"

Песента е много хубава, но за мен това си е втора версия на тази песен. Иначе и текста...... и видеото е супер. Гласът на Емилия..... върнаха ни към любимото ретро с тази песен, но не одобрявам това, че са взели такъв хит от Преслава.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Абсолютно прилича на "Като за финал". А очаквах нещо много яко и модерно. Видеото вади хубава картинка и е заснето добре, но е тъпо и безсмислено.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pacho каза:

Абсолютно прилича на "Като за финал". А очаквах нещо много яко и модерно. Видеото вади хубава картинка и е заснето добре, но е тъпо и безсмислено.

+1

Сподели в други сайтове

Една с една няма римуваща се дума, един просто наблъскан текст. И двамата са ми доста неприятни, Галин вече не знам кого лъже всеки път с купени гледания, лайкове🥱

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Опитали са се да направят нещо грабващо,но всичко изглежда недоизмислено. Доста слабо сравнено с Алкохол и Ела хабиби. Флоп

Ликувай, че две от най-противните ти чалгатреси се издъниха!

Сподели в други сайтове

До синьо ме целувай? Сериозно ли?

А защо очаквате от Гъбата да извади нещо уау? След като при него има само неща като от Тему/Али Експрес :D След поредния му флп може спокойно да си слага край на кариерата преди да е завършил албума.

image.png.5a27a65626f6d8b7f407271f82dbb9f8.png

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

На мен пък много ми хареса. Повече ми допада от предишните им дуети. И двамата звучат страхотно, а текста е интересен. Клипа и концепцията като цяло са много добри и идейни, носят послание за което се вижда, че са се постарали. Доста хора биха се разпознали според мен. Има шанс да стане хит точно заради тематиката. Отсвира зарибява.

Сподели в други сайтове

Дори хейтър като мен не може да отрече, че Емилия е изпълнителна - получи наградата от почистващата фирма и още в следващия клип демонстрира как чевръсто забърсва пода.:1000(33):

Доста идеен проект с концепция, браво! Песента е много хубава, макар отсвирът наистина да прилича на "Като за финал". В самите куплет и припев не открих прилика с Пресовата песен.

Сподели в други сайтове

image.png.a6689589d49217086302a7c6603dc4b8.png

явно джобът на двете маманки е отънял и тоя път са скипнали пазаруването.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...