Emanuela.Carey Публикувано на вчера в 14:59 Report Share Публикувано на вчера в 14:59 Музика и текст: Венцислав Благоев / Ventsislav Blagoev " VeN10" Аранжимент: Павел Казаков / Pavel Kazakov 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 15:02 Author Report Share Публикувано вчера в 15:02 Мелодията ми е супер позната от някъде, може би някоя песен на Меди. На първо слушане не ми хареса особено. Edit: Звучи ми точно като Пистолет Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано вчера в 15:05 Report Share Публикувано вчера в 15:05 Мега тъпата песен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 15:06 Report Share Публикувано вчера в 15:06 След Преслава НЕ върви! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 15:07 Report Share Публикувано вчера в 15:07 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Мелодията ми е супер позната от някъде, може би някоя песен на Меди. На първо слушане не ми хареса особено. Edit: Звучи ми точно като Пистолет Никакъв Меди и "Пистолет", 1:1 с "Като за финал" Песента е много хубава, но за мен това си е втора версия на тази песен. Иначе и текста...... и видеото е супер. Гласът на Емилия..... върнаха ни към любимото ретро с тази песен, но не одобрявам това, че са взели такъв хит от Преслава. 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано вчера в 15:20 Report Share Публикувано вчера в 15:20 Абсолютно прилича на "Като за финал". А очаквах нещо много яко и модерно. Видеото вади хубава картинка и е заснето добре, но е тъпо и безсмислено. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано вчера в 15:25 Report Share Публикувано вчера в 15:25 преди 4 минути, pacho каза: Абсолютно прилича на "Като за финал". А очаквах нещо много яко и модерно. Видеото вади хубава картинка и е заснето добре, но е тъпо и безсмислено. +1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано вчера в 15:25 Report Share Публикувано вчера в 15:25 Галин и прости пенички на КГ....💤 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 15:31 Author Report Share Публикувано вчера в 15:31 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: След Преслава НЕ върви! Зрителите от Индия и Тайван ще са на друго мнение! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 16:21 Report Share Публикувано вчера в 16:21 Само заради духовия отсвир ви прилича на Като за финал. Иначе няма нищо общо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано вчера в 16:39 Report Share Публикувано вчера в 16:39 Една с една няма римуваща се дума, един просто наблъскан текст. И двамата са ми доста неприятни, Галин вече не знам кого лъже всеки път с купени гледания, лайкове🥱 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 16:55 Report Share Публикувано вчера в 16:55 Опитали са се да направят нещо грабващо,но всичко изглежда недоизмислено. Доста слабо сравнено с Алкохол и Ела хабиби. Флоп 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 16:56 Report Share Публикувано вчера в 16:56 преди 1 минута, xroflx9 каза: Опитали са се да направят нещо грабващо,но всичко изглежда недоизмислено. Доста слабо сравнено с Алкохол и Ела хабиби. Флоп Ликувай, че две от най-противните ти чалгатреси се издъниха! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано вчера в 17:38 Report Share Публикувано вчера в 17:38 До синьо ме целувай? Сериозно ли? А защо очаквате от Гъбата да извади нещо уау? След като при него има само неща като от Тему/Али Експрес След поредния му флп може спокойно да си слага край на кариерата преди да е завършил албума. 2 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано вчера в 18:17 Report Share Публикувано вчера в 18:17 Както винаги тук по default се хейти по песни на Галин и Емилия. Песента е готина, а видеото е доста интересно. Няма нищо общо с "Като за финал". 💀 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 18:45 Report Share Публикувано вчера в 18:45 много магазинерска песен изпуснали са само кренвиршите да споменат 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Една от най-неритмичните и хаотични песни, които съм чувал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа 1:1 с “Като за финал”. Да бяха изсвирили нещо друго с тези тромпети. Иначе клипът е интересен, но идеята някак недоразвита. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа На мен пък много ми хареса. Повече ми допада от предишните им дуети. И двамата звучат страхотно, а текста е интересен. Клипа и концепцията като цяло са много добри и идейни, носят послание за което се вижда, че са се постарали. Доста хора биха се разпознали според мен. Има шанс да стане хит точно заради тематиката. Отсвира зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа Дори хейтър като мен не може да отрече, че Емилия е изпълнителна - получи наградата от почистващата фирма и още в следващия клип демонстрира как чевръсто забърсва пода. Доста идеен проект с концепция, браво! Песента е много хубава, макар отсвирът наистина да прилича на "Като за финал". В самите куплет и припев не открих прилика с Пресовата песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа Песента е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа Много хубава песен и клип,даже е с доста ретро звучене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа явно джобът на двете маманки е отънял и тоя път са скипнали пазаруването. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Флоп… след Прес не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Предният им дует стартира с близо 500К, тоя за 20 часа няма и 92К 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.