Emanuela.Carey Публикувано на Април 11 Report Share Публикувано на Април 11 music: Tea Tairovic, Medi arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: Daniel Ganev lyrics: Anastasia Mavrodieva, Medi, Kostadin Milev Оригинал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Не го виждам като хит. Много провлачено и без никакъв заряд. Щом даже версията на Теа има толкова малко гледания, тук едва ли ще се наложи повече. От дебюта насам, подбора на песните за Селина е доста слаб. Без голям хит бързо ще отмине като Ариа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ми на Селина по ме кефи, нашата версия. Актуална тематика и аранжимент. Получила се. За сега като песни не ме е разочаровала, но Откачила си остава най, най. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Сланиката първо я копираше 1:1 Теа като поведение в клубове а сега пускат и евтин кавър песента на Теа. Не ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: От дебюта насам, подбора на песните за Селина е доста слаб. Без голям хит бързо ще отмине като Ариа. С Габриела беше същото, първите 2 песни топ, след това само бози, за Саби да не говорим. Просто Меди не става за продуцент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Оцет 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 6 минути, borisslav1 каза: С Габриела беше същото, първите 2 песни топ, след това само бози, за Саби да не говорим. Просто Меди не става за продуцент. Меди си е продуцент но така си нарежда нещата само той да изпъква с хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 На Селина е по-добре аудиото от на Теа. Но копието си е копие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много е безлична тая Селина. Още не мога да й запомня физиономията. Само по чекнежите мога да я разпозная. Песента е пълнеж. Да стане кючекчийка като Малина. Защо се мъчи със сериозни песни на фона на лековатия си имидж? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аранжимента е 1:1 с тоя на Котка, само изпяването е различно Ганьо, Ганьо, къде бешe отиде, от топ композитор и ти се превърна в дъното. 3 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 На Теа много ме кефи и се радвам, че Селина я кавърдиса. Може да е всичко ама Сланинката пее. Също в ТикТок ми излезе, че една жена е намерила откъде Теа се е вдъхновила. И то стабилно е изкопирано, а не вярвам Теа да е купила правата от Пайнер. На Ванча песента не е лоша ама ми е много мудна, явно Теа вече си краде и от нашите песни и ги пише за авторски. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 преди 17 часа , borisslav1 каза: С Габриела беше същото, първите 2 песни топ, след това само бози, за Саби да не говорим. Просто Меди не става за продуцент. Последната песен на Габриела между другото се получи добре. Но ето че хората вече не се интересуват от нея, мина ѝ момента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Абе тая доста грозна и май е мангуста. Като ви четох викам неква секси нова версия на Анда, а то некъв смачкан миндил. 1 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Теа да не се е вдъхновила за напевите от тук 2 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много добър проект. Но все пак сръбската музика е на светлинни години пред нашата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Как Руневски още не е е изпищял от къде е чопнат половината клип? 😁 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 4 часа , DenFevgo каза: Много добър проект. Но все пак сръбската музика е на светлинни години пред нашата. Светлинни години назад, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 19 часа , lucellent каза: Светлинни години назад, нали? Що коментираш неща, от които очевидно не разбираш? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 От 12.04.2025 г. от 17:23, HIStory каза: Как Руневски още не е е изпищял от къде е чопнат половината клип? 😁 Първо Магда се вдъхнови: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 На Тея ми е любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 На Теа мелодията звучи по-добре, на Селина е като недоизпипана, липсва нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 6 минути, Just_Me каза: На Теа мелодията звучи по-добре, на Селина е като недоизпипана, липсва нещо. То много неща липсват, а други са в повече. Например и най-вече, пациент зеро Целина. Но поне едно хубаво нещо, тоя парцал официално обяви предполагаемите си фенове за мазохисти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.