Jump to content

Селина - Мазохистка

Препоръчани коментари

Не го виждам като хит. Много провлачено и без никакъв заряд. Щом даже версията на Теа има толкова малко гледания, тук едва ли ще се наложи повече.

От дебюта насам, подбора на песните за Селина е доста слаб. Без голям хит бързо ще отмине като Ариа.

Сподели в други сайтове

Ми на Селина по ме кефи, нашата версия. Актуална тематика и аранжимент. Получила се. За сега като песни не ме е разочаровала, но Откачила си остава най, най.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

От дебюта насам, подбора на песните за Селина е доста слаб. Без голям хит бързо ще отмине като Ариа.

С Габриела беше същото, първите 2 песни топ, след това само бози, за Саби да не говорим. Просто Меди не става за продуцент.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, borisslav1 каза:

С Габриела беше същото, първите 2 песни топ, след това само бози, за Саби да не говорим. Просто Меди не става за продуцент.

Меди си е продуцент но така си нарежда нещата само той да изпъква с хитове.

Сподели в други сайтове

Много е безлична тая Селина. Още не мога да й запомня физиономията. Само по чекнежите мога да я разпозная. 

Песента е пълнеж. Да стане кючекчийка като Малина. Защо се мъчи със сериозни песни на фона на лековатия си имидж? 

Сподели в други сайтове

Аранжимента е 1:1 с тоя на Котка, само изпяването е различно :D Ганьо, Ганьо, къде бешe отиде, от топ композитор и ти се превърна в дъното.

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

На Теа много ме кефи и се радвам, че Селина я кавърдиса. Може да е всичко ама Сланинката пее. Също в ТикТок ми излезе, че една жена е намерила откъде Теа се е вдъхновила. И то стабилно е изкопирано, а не вярвам Теа да е купила правата от Пайнер. На Ванча песента не е лоша ама ми е много мудна, явно Теа вече си краде и от нашите песни и ги пише за авторски.

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , borisslav1 каза:

Последната песен на Габриела между другото се получи добре. Но ето че хората вече не се интересуват от нея, мина ѝ момента.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Just_Me каза:

На Теа мелодията звучи по-добре, на Селина е като недоизпипана, липсва нещо.

То много неща липсват, а други са в повече. Например и най-вече, пациент зеро Целина. 

Но поне едно хубаво нещо, тоя парцал официално обяви предполагаемите си фенове за мазохисти. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...