Jump to content

Ерата на momo vs. Ерата на meleto?

Анкета  

19 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Почти 6 години от продажбата на форумът е време за равносметка: Как го предпочитате или предпочитахте по-добре: преди, по средата или след продажбата. Не обсъждайте толкова асоциираните администратори, а динамиката.

Сподели в други сайтове

:roll1:ква е тая тема? Ша припадна!
Първо помислих, че си сравнил ерата на Тото от Скандау....

Сподели в други сайтове

Мога да кажа само, че нещата тръгнаха на зле, когато Момо рязко спря да влиза, а Кондома стана активен. Не обвинявам в частност него, а културата, която наложи. позволила на Lelqtian да се превърне във фактор. Битката му срещу т.нар. "манипулатори" се превърна в битка против т.нар. "лицемери" . Спамът с "Шефката" се превърна в спам за Валя Великова. Кофти ксерокс. При meleto бе ъпдейтнат софтуера и ситуацията се поуспокои, но аз не се чувствах комфортно в кожата си като модератор - бях обект на кампании и системни нападки към които бях безсилен поради ограничената екзекутивна власт, а форума е като зациклил в 2019. Става скучно когато съвсем нищо не се променя. Затова гласувах Ерата на momo. Според мен 2017 беше последната "golden age" година.

преди 10 минути, Karma93 каза:

" "Тъмните времена" [админ имаше само на хартия] (2018-2019) " - Това ме заинтригува . Някаква свободия ли е било тогава?

Нямаш идея...

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Fast каза:

Мога да кажа само, че нещата тръгнаха на зле, когато Момо рязко спря да влиза, а Кондома стана активен. Не обвинявам в частност него, а културата, която наложи. позволила на Lelqtian да се превърне във фактор. Битката му срещу т.нар. "манипулатори" се превърна в битка против т.нар. "лицемери" . Спамът с "Шефката" се превърна в спам за Валя Великова. Кофти ксерокс. При meleto бе ъпдейтнат софтуера и ситуацията се поуспокои, но аз не се чувствах комфортно в кожата си като модератор, а форума е като зациклил в 2019. Става скучно когато съвсем нищо не се променя. Затова гласувах Ерата на momo. Според мен 2017 беше последната "golden age" година.

Нямаш идея...

Много пъти съм питал как да го отциклим? Какво да се промени?

Впрочем помня колко бяха разочаровани повечето, че съм ъпдейтнал софтуера :D 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, LuydmilGenov каза:

Много пъти съм питал как да го отциклим? Какво да се промени?

Да баннем @Fast вовеки.

Сподели в други сайтове

аз в началото (преди 1-2г) също не харесвах @Lelqtian ,защото не схващах хумора му, но в момента ми е в топ 100 след като се оправихме в един хотел в Ахтопол на 5.07.24!!!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Оф, аман - трета поредна тема срещу лелятиан. Тая логорея трябва да приключи! Ключ и бан!

Той е обсебен и наистина цели с всички средства да го злепостави и закопае в очите на хората. Сега си е пренасочил стратегията и срещу @LuydmilGenov. Това излиза от границите на нормалното!

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Karma93 каза:

" "Тъмните времена" [админ имаше само на хартия] (2018-2019) " - Това ме заинтригува . Някаква свободия ли е било тогава?

Тъмните времена когато момо не влизаше, и определени тогавашни модератори, да не им казвам името, ник с 4 букви, се възползваха от липсата на контрол и съвсем се самозабравиха в установяването на дикатура, реално заради това влизат шепа хора.

Поредната тема, заслужаваща

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

аз в началото (преди 1-2г) също не харесвах @Lelqtian ,защото не схващах хумора му, но в момента ми е в топ 100 след като се оправихме в един хотел в Ахтопол на 5.07.24!!!

Страх ме да питам от кого са заети останалите 99 позиции...

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Той е обсебен и наистина цели с всички средства да го злепостави и закопае в очите на хората. Сега си е пренасочил стратегията и срещу @LuydmilGenov. Това излиза от границите на нормалното!

То това не е било никога нормално, за да излиза сега или тепърва извън границите! Но нека, тъкмо и тук ще пусна всички песни на Ванчето :D 

Специален поздрав за @fengergana 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

преди 1 час , Fast каза:

Не обсъждайте толкова асоциираните администратори, а динамиката.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Харема почитатели на позиции от Кама Сутра с андибул морков, как кого?????

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Lelqtian каза:

То това не е било никога нормално, за да излиза сега или тепърва извън границите! Но нека, тъкмо и тук ще пусна всички песни на Ванчето :D 

Специален поздрав за @fengergana 

Май иска да усети твоя морков в себе си??

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

аз заемам първите 92 места, после са @Gerganafen @xroflx9 @-A. @GSA@Emanuela.Carey @Andrew Cunanan. но няма да кажа реда, защото ще настане война!!! но ако искате ми елате наведнъж!!!!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fengergana каза:

аз заемам първите 92 места, после са @Gerganafen @xroflx9 @-A. @GSA@Emanuela.Carey @Andrew Cunanan. но няма да кажа реда, защото ще настане война!!! но ако искате ми елате наведнъж!!!!

Аз не съм ли в топ 5 с всичките ми никове! :D БАН!

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза:

Той е обсебен и наистина цели с всички средства да го злепостави и закопае в очите на хората.

АЗ бях "злепоставен и закопан в очите на останалите" от въпросния. Три последователни години тиражираше врели некипели по мой адрес, което е изкривило репутацията ми достатъчно, че да имам най-слабия енгейжмънт за задържал се модератор, и потребител с над 10к коментара. Защо толкова яростно го защитаваш? Почвам да се чудя, да не би да намираш себе си в подобен род продължителни и разрушителни личности атаки? Масата останаха неутрални, поне формално, Не го защитиха. Не си на "правилната" страна на спора. Всеки ден, все повече ми падаш в очите. Не харесвам подлизурковци. 

Принципно не ме интересува дали някой ме подкрепя, но тези, които открито го защитават за мен са дъно.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, LuydmilGenov каза:

Аз не съм ли в топ 5 с всичките ми никове! :D БАН!

Малко му е! Нека да е поне БАНан, тия в БАН са сигурно мухлясали вече, нищо няма да успеят да свършат! 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, fengergana каза:

Адреса ми последен е леглото ти!!! 
много ясно,че аз съм на първо място😜

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

Моля се на иконите този вербален онанизъм да спре некой ден!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...