Jump to content

Ерата на momo vs. Ерата на meleto?

Анкета  

19 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

@LuydmilGenov Моля смени заглавието на Ерата на Ваня разбира се Великова, и мисля че анкета в тоя случай е излишна, но ако се налага, нека да са следните опции 

Да
Яша бейби
Гърмеж да става
БЛИЗАЛКА
Давай до таш**к 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Не аз съм за психиатрия, а ти си некадърен психиатър. Казах каквото казах.

peter-griffin-peter.gif 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Ми добрите психиатри са и добри психолози, а теб много ти куца в тази сфера, щом активно сайдваш с агресори. 

Имаме ли доказателства, че някой е агресор или само твоите лични възделения и перцепции?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Имаме ли доказателства, че някой е агресор или само твоите лични възделения и перцепции?

разследването тия доказателства дали са в стаята с нас ... е в разгара си. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз ти казах и в онази тема, CA е може би най-тежката психологическа атака, която може да бъде извършена на някого. Неговите действия се вписват в тази рамка. Психологическите атаки са форма на тормоз. Тормозът е форма на агресия. Това го прави агресор в контекста. Буквално имах PTSD микро епизоди от това.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

И най-вече

преди 11 минути, Fast каза:

Аз ти казах и в онази тема, CA е може би най-тежката психологическа атака, която може да бъде извършена на някого. Неговите действия се вписват в тази рамка. Психологическите атаки са форма на тормоз. Тормозът е форма на агресия. Това го прави агресор в контекста. Буквално имах PTSD микро епизоди от това.

А аз имам постравматични макро епизоди от нестихващите ти спам, жаления, клевети и обвинения. Досадник!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

@DevilWish 
Ще може ли да
1. Слееш тези двете теми

2. Преместиш релевантните коментари от тук и изчистиш спама, за да си остане само дискусия за форума? Не смятам че идеята е толкова лоша да обсъждаме ери. Всеки си има любим период.

Мерси предварително.

Сподели в други сайтове

Точно авторът почна с нерелевантните коментари.

предлагам да отворите една тема за жалейките на Фаст и да си пише там за каквото и когато пожелае. Излишен спам/срам. Набухайте му и старите коментари там.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

А аз имам постравматични макро епизоди от нестихващите ти спам, жаления, клевети и обвинения. Досадник!

Добре, досаден съм,, развалихме си отношенията, но продължавам да си говоря с теб нормално както виждаш. Ако беше той, досега да те е накъсал на парченца, фигуративно. Ти и да не признаваш, вътрешно знаеш това, и затова не смееш да пророниш една критична дума. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Добре, досаден съм,, развалихме си отношенията, но продължавам да си говоря с теб нормално както виждаш. Ако беше той, досега да те е накъсал на парченца, фигуративно. Ти и да не признаваш, вътрешно знаеш това, и затова не смееш да пророниш една критична дума. 

Лельо, мноо си проста, ма, мразя та и ма е страх да си призная. Моля та, набий ма 😍

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Fast каза:

@DevilWish 
Ще може ли да
1. Слееш тези двете теми

2. Преместиш релевантните коментари от тук и изчистиш спама, за да си остане само дискусия за форума? Не смятам че идеята е толкова лоша да обсъждаме ери. Всеки си има любим период.

Мерси предварително.

Това са две коренно различни теми. По-добре изберете коя тема да остане и да се преместят коментарите, но аз не виждам нещо съществено.... Нека и другите колеги си кажат думата @Stela @pechenko @Willy

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DevilWish каза:

Това са две коренно различни теми. По-добре изберете коя тема да остане и да се преместят коментарите, но аз не виждам нещо съществено.... Нека и другите колеги си кажат думата @Stela @pechenko @Willy

То първо беше сатиристична тема. После се писаха сериозни постове. Ако се слеят двете ще бъде добре. Или селективно да се прехвърлят сериозните постове, но да остане цялото съдържание.

Според мен всички теми с "Апел" трябва да са към главната тема, щото винаги е била микс между хумор и сериозно. Няма нужда да бъдат отделни.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Fast каза:

То първо беше сатиристична тема. После се писаха сериозни постове. Ако се слеят двете ще бъде добре. Или селективно да се прехвърлят сериозните постове, но да остане цялото съдържание.

Според мен всички теми с "Апел" трябва да са към главната тема, щото винаги е била микс между хумор и сериозно. Няма нужда да бъдат отделни.

Сега ще ги слея...... коментарите са с цел хумор, нека останат щом като @LuydmilGenov не е казал нищо за тях.... Просто ще ви слея темите

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Сега ще ги слея...... коментарите са с цел хумор, нека останат щом като @LuydmilGenov не е казал нищо за тях.... Просто ще ви слея темите

Мерси. Само заглавието да оправиш. :D
Сори че те занимавам.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Мерси. Само заглавието да оправиш. :D
Сори че те занимавам.

Мога ли да оставя само Апел, защото едната тема е хумористична, а другата ...... 
Намерих друго решение...
Иначе и аз го помислих за Ерата на ТОТО :D :D :D 
Гласувам си за ерата на Мелето и точка по въпроса, чуек !!

meleto [и менящи се никове] (2019-) - мелето президент! Никакви Тото-та! 6 от 69 !

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Любима ми ерата преди настъпването на 2006-та, тя що не е включена????

На мен форума на Планета преди да забранят плюенето срещу певици.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...