Emanuela.Carey Публикувано на Април 16 Report Share Публикувано на Април 16 Музика: Галин, Станислава Василева - Стаси / Galin, Stanislava Vasileva - Stassy Текст: Станислава Василева-Стаси, Галин / Stanislava Vasileva - Stassy, Galin Аранжимент: Павел Казаков / Pavel Kazakov Гост музикант: Сандрито / Sandrito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 Като мелодия ми харесва, но липсва нещо ударно в припева. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Оооооооо, тая е супер готина! Много яка мелодия - аранжимент, музика..... клипът отново е на ниво от Галин. Добре е. Може би това и "Звъня ти ало" до тук са най-добри. Просто текста е клише, но на мен ми харесва. Този път приятна изненада! Успех на тази песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Скучно, спрях я след първата минута... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Павел Казаков само едни и същи барабани ли използва 😭 всичко негово звучи напълно еднакво 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Кифлите яко ще си филмират на тази песен. Не е лоша. Тука специално докарва леко на палячо с маската Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 В гъзо ти 1 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 10 минути, asylum каза: В гъ.зо ти Има ли ехо? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 59 минути, asylum каза: В sъзо ти аз не бих влязъл там 🥰 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Яка музика, ама тоя как се дере все едно ще сере всеки път ед0но и също.... преди 2 часа , lucellent каза: Павел Казаков само едни и същи барабани ли използва 😭 всичко негово звучи напълно еднакво Събира пари за нови семпли 2 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: аз не бих влязъл там 🥰 Опасно е за здравето 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 За сега не е пуснал по-силна от "Звъня ти, ало". Иначе става, но няма да си я пусна повече. 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дори не си спомням коя е последната песен на Галин, която ми е било интересно да си пусна. Ебати бозите изпраска тоя месец. Язък, че е загубил пари като спря участията, за да направи тия посредствени песнички😬😬 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Като някво демо е, нищо особено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Песента не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 21:36 Report Share Публикувано Петък в 21:36 Доста добре се е получила. Харесва ми. Тя и "Звъня ти, ало" са топа от тези, които пусна към момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Събота в 00:08 Report Share Публикувано Събота в 00:08 Супер е. Не знам как някой може да я нарече посредствена. Хареса ми от първо слушаме, звучи като хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.