asylum Публикувано на Събота в 18:41 Report Share Публикувано на Събота в 18:41 Събитието на 2026 е ясно! Кои песни искате Емануела да изпее на концерта си в Арената? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 18:49 Report Share Публикувано Събота в 18:49 Нищо мъжко Аз Мили мой, ангел мой Да си плащал На повикване Запознай я с мен Късам ти нервите Нищо не знаеш Отзад мини Всичко се връща Големите рога Данък любов Досещай се сам Преди употреба... Питам те последно Крайна мярка От мойта уста С токчетата по сърцето Ром пом пом пом Таралежа Тръпката Кой видял-видял Не безпокойте Сменяй ме Съкровище Почти перфектен Не ме заслужаваш Виновна Без чувства Гледай ме на снимка Нотариално заверение Купих ти сърце Граници Направо в коша В чуждите легла Дърпай я Подводница Гето Към вратата Устните ти мръсни Втори дом Свекървище Окадар Мазаляк 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 18:52 Author Report Share Публикувано Събота в 18:52 Нищо мъжко Аз Мили мой, ангел мой Предавам се Да си плащал На повикване Запознай я с мен Късам ти нервите Нищо не знаеш Отзад мини Всичко се връща Големите рога Данък любов Досещай се сам Преди употреба... Питам те последно Крайна мярка От мойта уста С токчетата по сърцето Ром пом пом пом Таралежа Тръпката Кой видял-видял Не безпокойте Трий ме Гъзар бъди Съкровище Виновна Без чувства Аре, дърпай Я се успокой Вечно свързани Нотариално заверен Купих ти сърце Граници Бензин В чуждите легла Дърпай я Подводница Гето Към вратата Устните ти мръсни Втори дом Свекървище Окадар Мазаляк Сиромах Сините ти очи 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 18:55 Report Share Публикувано Събота в 18:55 Може да закрие концерта с 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 19:03 Report Share Публикувано Събота в 19:03 По възможност да не продаде достатъчно билети и да няма концерт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 19:10 Report Share Публикувано Събота в 19:10 1. Интро - Виновна 2. Нотариално Заверен 3. Скъпото се плаща 4. Направи така 5. Гледай ме на снимка 6. Без чувства 7. Като теб 8. Окадар 9. Подводница 10. Мазаляк 11. Купих ти сърце - Емануела - От моята уста / с Джордан (албум "Емануела" микс) 12. Питам те последно 13. Тръпката 14. Крайна мярка 15. Ром пом пом (ретро микс) 16. Късам ти нервите 17. Големите рога 18. На повикване 19. Да си плащал 20. Запознай я с мен 21. Още те обичам - Не ме заслужаваш / с Константин 22. Нищо не знаеш / с Крум 23. Попитай за мен 24. Вечно свързани 25. Сиромах 26. Стой далече 27. Досещай се сам 28. Сините ти очи 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 19:18 Report Share Публикувано Събота в 19:18 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: 1. Интро - Виновна 2. Нотариално Заверен 3. Скъпото се плаща 4. Направи така 5. Гледай ме на снимка 6. Без чувства 7. Като теб 8. Окадар 9. Подводница 10. Мазаляк 11. Купих ти сърце - Емануела - От моята уста / с Джордан (албум "Емануела" микс) 12. Питам те последно 13. Тръпката 14. Крайна мярка 15. Ром пом пом (ретро микс) 16. Късам ти нервите 17. Големите рога 18. На повикване 19. Да си плащал 20. Запознай я с мен 21. Още те обичам - Не ме заслужаваш / с Константин 22. Нищо не знаеш / с Крум 23. Попитай за мен 24. Вечно свързани 25. Сиромах 26. Стой далече 27. Досещай се сам 28. Сините ти очи Трябва някъде да включим Граници, Свекървище, Отзад мини, Сменяй ме, Мили мой ангел мой, Дърпай я, Втори дом и тн... сетлиста става твърде дълъг 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 19:45 Author Report Share Публикувано Събота в 19:45 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Трябва някъде да включим Граници, Свекървище, Отзад мини, Сменяй ме, Мили мой ангел мой, Дърпай я, Втори дом и тн... сетлиста става твърде дълъг И Катастрофа! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Събота в 19:48 Report Share Публикувано Събота в 19:48 Въобще откъде тръгна слух, че ще има концерт? Инфо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 19:50 Report Share Публикувано Събота в 19:50 преди 46 минути, Fast каза: По възможност да не продаде достатъчно билети и да няма концерт. А аз очаквах да се явиш с този аутфит на концерта: 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 20:10 Report Share Публикувано Събота в 20:10 преди 20 минути, LuydmilGenov каза: Въобще откъде тръгна слух, че ще има концерт? Инфо Плачи,че любимката ти Счета пак е занулена от Маноля 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 20:29 Report Share Публикувано Събота в 20:29 преди 18 минути, xroflx9 каза: Плачи,че любимката ти Счета пак е занулена от Маноля Счети никога не е била конуренция на Манол. На Манол мога да изброя поне 15 соло хита, а на Счети... не! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 20:30 Report Share Публикувано Събота в 20:30 Искам Манол да напълни Арената и да дадат самодоволната мутра на Рени, дето цял брадър я плюеше и не може да напълни една зала 1. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 20:46 Report Share Публикувано Събота в 20:46 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам Манол да напълни Арената и да дадат самодоволната мутра на Рени, дето цял брадър я плюеше и не може да напълни една зала 1. Аз не мога да си представя Емануела да напълни зала 1, пък за арената да не говорим. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Събота в 20:54 Report Share Публикувано Събота в 20:54 преди 43 минути, xroflx9 каза: Плачи,че любимката ти Счета пак е занулена от Маноля От сега да подготвя няколко хиляди покани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 21:04 Author Report Share Публикувано Събота в 21:04 преди 16 минути, DarkChild каза: Аз не мога да си представя Емануела да напълни зала 1, пък за арената да не говорим. Ще напълни и стадион, ако пожелае! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 21:37 Report Share Публикувано Събота в 21:37 преди 40 минути, LuydmilGenov каза: От сега да подготвя няколко хиляди покани. Както стана ясно други твои любимци прибягват до подобни методи. Не е лесно да си фен на лузърите от всички жанрове. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 21:42 Report Share Публикувано Събота в 21:42 от 1 час въртя само "Нищо мъжко" на рипийт, пак ме зариби, ба'хти брутала! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 22:12 Report Share Публикувано Събота в 22:12 От Ара: КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ!!! Да си плащал Запознай я с мен Досещай се сам На повикване Преди употреба, прочети листовката Нищо мъжко Отзад мини Крайна мярка Ром пом-пом Стой далече Всичко се връща Аз Мили мой, ангел мой Празни думи Големите рога Тръпката Не безпокойте Нямам забележка Дуети: От моята уста - с Джордан Нищо не знаеш - с Крум (въпреки, че не ми е от любимите песни на Емануела) От Пайнер: Без чувства Сменяй ме Скъпото се плаща Гледай ме на снимка Направо в коша Почти перфектен Подводница Свекървище Съкровище Направи така Устните ти мръсни В чуждите легла Нотариално заверен Сините ти очи Дуети: Купих ти сърце - с Джордан Граници Към вратата - с Анелия Не ме заслужаваш - с Константин Окадар - с DJ Дамян Всеки един дует тук например е хит и заслужава да бъде представен.... Доста от песните й са ми любими и ми е трудно да преценя, но няма как да не искам да чуя най-вече тези от Оцковия период в Ара - те са ми най, най. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 04:08 Report Share Публикувано Неделя в 04:08 преди 8 часа , LuydmilGenov каза: Въобще откъде тръгна слух, че ще има концерт? Инфо От 5джито. Индивидуално облъчване. Следващия тираж ще е с пощенски прилепи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 05:50 Author Report Share Публикувано Неделя в 05:50 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: от 1 час въртя само "Нищо мъжко" на рипийт, пак ме зариби, ба'хти брутала! И аз! Хитов хит Манол! преди 1 час , Lelqtian каза: От 5джито. Индивидуално облъчване. Следващия тираж ще е с пощенски прилепи. От отворените секрети на Тисулската принцеса! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Неделя в 08:42 Report Share Публикувано Неделя в 08:42 преди 11 часа , xroflx9 каза: Както стана ясно други твои любимци прибягват до подобни методи. Не е лесно да си фен на лузърите от всички жанрове. Прав си, нали съм скрит фен на Жалка и Маноля. Та и те така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 11:23 Report Share Публикувано Неделя в 11:23 преди 15 часа , xroflx9 каза: Плачи,че любимката ти Счета пак е занулена от Маноля И за коя Арена говорим? Арена Асарел Панагюрище? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Неделя в 12:24 Report Share Публикувано Неделя в 12:24 преди 1 час, DarkChild каза: И за коя Арена говорим? Арена Асарел Панагюрище? Арена Самоков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 08:28 Report Share Публикувано Понеделник в 08:28 Много съм разочарован от списъците ви, къде са мегахитовете "Духай" и "Аре, дърпай"? Емануела има репертоар за 2 дати с различни песни! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.