Jump to content

Деси Слава - България в душата ми

Препоръчани коментари

Кво общо има България с Мария-Антоанета, чиято визия пресъздава Десислава в клипа, освен, че цял живот ядем пасти вместо хлеб?!

Сподели в други сайтове

За Фолклор е супер! Не очаквах да ми хареса, но явно има какво да даде на фолклора. Добре звучи! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

За Фолклор е супер! Не очаквах да ми хареса, но явно има какво да даде на фолклора. Добре звучи! 

какво фолклорно чу в песента?

Точно никога звучи по-фолклорно от тази типична поп песен

Сподели в други сайтове

Винаги си е било ясно, че когато се насочи към народната музика ще го направи възможно най-ефектно, но дори аз не знаех дали да очаквам високобюджетен клип на патриотична песен.❤️

Парчето си е чист съвременен фолклор тип Слави, Деси Добрева и т.н. А Мария Антоанета е там, за да покаже, че цял живот се кланяме на чужди култури и се опитваме да се впишем в тях, но мистичната магия на България винаги си е в нас.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fengergana каза:

какво фолклорно чу в песента?

Точно никога звучи по-фолклорно от тази типична поп песен

Щом Деса я води фолклорна, ние как можем да й го оспорим? :D Песента е точно от типа на Деси Добрева. Модерна е. Точно това ме изкефи!

преди 3 минути, SG каза:

Винаги си е било ясно, че когато се насочи към народната музика ще го направи възможно най-ефектно, но дори аз не знаех дали да очаквам високобюджетен клип на патриотична песен.❤️

Парчето си е чист съвременен фолклор тип Слави, Деси Добрева и т.н. А Мария Антоанета е там, за да покаже, че цял живот се кланяме на чужди култури и се опитваме да се впишем в тях, но мистичната магия на България винаги си е в нас.

Абе има замисъл и добре се е получило. Най-накрая нещо свястно......

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

О НЕЕЕЕЕ! ТЕНЕКИЯ!!! ОТВРАТ! Ударните са ми малко в повече. Все едно някой удря по балатум. Гола вода му е аранжимента както винаги.

Отсвирчето и припева сякаш съм ги чувал и преди? 

Деса сега се сети да прави патриотични песни :D :D :D Да няма да правят Тракия/Пирин Фолк и да ходи да я пее там? Или е получила заявка от някоя партия :D Обаче тук си пуска височините, не се напъва да с-ре като в чалга песните й.

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Това е по-добрия вариант, от колкото да пусне някаква умряла хороводна китка, която никой няма да слуша.

Иначе и това не вярвам да стане голям хит, но има шанс да се завърти. Пуска го в някакво време, в което не мисля че на хората им се слушат подобни песни. Трябваше да я пусне за 3ти март.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Кво общо има България с Мария-Антоанета, чиято визия пресъздава Десислава в клипа, освен, че цял живот ядем пасти вместо хлеб?!

И клипът е а ла Горчиво и сладко на Рьони - другата кифлолюбителка 😍

Песента си е чалга в стил Слави или Софка - нищо фолклорно, но за разнообразие става. Ще се състезава със Счетината Българи-юнаци, по чийто пример, апропо, тръгва на турне 🤣🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , SG каза:

Парчето си е чист съвременен фолклор тип Слави, Деси Добрева и т.н.

Глупости.

Иначе не е лоша. Има да се филмират бачкьорите на Запад.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FikLena каза:

Вие луди ли сте? Какъв фолклор ви гони!?!?!

жанрът не е фолклор, а фолк whore. 🥰

Сподели в други сайтове

Деса направо прави Фреш от портокал от автентична фолклорна песен, като ... още по-афтентична фолклорна песен. 

преди 14 часа , DevilWish каза:

Щом Деса я води фолклорна, ние как можем да й го оспорим? :D Песента е точно от типа на Деси Добрева. Модерна е. Точно това ме изкефи!

Абе има замисъл и добре се е получило. Най-накрая нещо свястно......

Тя Деса разправя много неща, единственото на което и връзваме са хитовия статус в родината на кравите Индия и магистралите баница, на които вижда сметката дневно. 

Модерна - да. Народна - в никакъв случай. 

Сподели в други сайтове

Очаквах скучна фолклорна песен, но проектът е стахотен!:1000(33):

След втора качествена песен - тази и дуетът с Андри, се чудя как ли Доня Джеси ще ни се реваншира? Приемам залози за заглавието на предстоящия мазен гърмеж! Моите предположения:

Деси Слава - Баба кючек, 2025

Деси Слава - Секси баба, 2025

Деси Слава - Дай баба да те цунка, 2025

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Приемам залози за заглавието на предстоящия мазен гърмеж! Моите предположения:

Изтече кадър от клипа:
aeDe00p_700b.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

След втора качествена песен - тази и дуетът с Андри, се чудя как ли Доня Джеси ще ни се реваншира? Приемам залози за заглавието на предстоящия мазен гърмеж! Моите предположения:

Ваня Великова фючъринг Джеса - Турски турски краставички

Сподели в други сайтове

Узбекистанска красавица. Защо въобще пуснах този клип с автентични носии :D Щеше да е далеч по-яко да бяха сложили един сюжетен клип с история на някой бг, живеещ навън.

Мислех че ще е кавър на някоя стара песен.  Песента е топ. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Gerganafen каза:

Ще ни се компенсира вероятно с цял албум с ретро кавъри тип Зелено.❤️Клетата, явно винаги е гледала тогавашните звезди и си е мечтаела да има хит като от онова време.

ПП: Много съм доволен от развитието на фолклорния проект. 99% позитивни коментари, а гледанията за първото денонощие са повече от една Не го прави, далеч по-комерсиална и издадена в ТОП чалга канала в най-силните години на YouTube.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, SG каза:

Ще ни се компенсира вероятно с цял албум с ретро кавъри тип Зелено.❤️Клетата, явно винаги е гледала тогавашните звезди и си е мечтаела да има хит като от онова време.

ПП: Много съм доволен от развитието на фолклорния проект. 99% позитивни коментари, а гледанията за първото денонощие са повече от една Не го прави, далеч по-комерсиална и издадена в ТОП чалга канала в най-силните години на YouTube.

Вярно, забравих, че е купила "Зелено":roll1:Успокоих се, че няма да ни мъчи задълго с тази качествена музика и скоро си очакваме Зелено-то, достойно продължение на "Сто парички, бате":1000(33):

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...