Jump to content

Любими официални ремикси

Препоръчани коментари

не знам това ремикс ли е, но видео версията е различна от това, което бе излязло в една компилация.

Цитат

6:16 минути здрав гьобек. Балсамико и оргазъм за @asylum

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Andrew Cunanan. каза:

не знам това ремикс ли е, но видео версията е различна от това, което бе излязло в една компилация.

6:16 минути здрав гьобек. Балсамико и оргазъм за @asylum

Наскоро се чекнах в хола у нас на тая симфония!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Това също е добро + ремиксите на "Писмо" на Преслава, "Дяволът ме кара" на Галена, "Вуду" и "Каменно сърце" на Лияна, "Онази" на Теодора и тн, и тн :) 

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Gerganafen каза:

"Някой ден" също е много добър, но не го намирам. :( 

Ауууу, колко съм я търсила тази песен с хубаво качествооо.. До ден днешен йок, а е топ!

Сподели в други сайтове

Много са яки и ремиксите на Дийп Зоун - на "Ако те няма", "Нека да ти дам" и "Остани". Леко меланхолично звучат, а в същото време със супер як ритъм. 

Сподели в други сайтове

Не харесвам ремикси и в повечето случай са не на място. Харесвах тези на Токича: Губя те бавно, Гасна по теб, Погледни ме в очите, Тъжно сърце (Деси Слава). 

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Jake каза:

Не харесвам ремикси и в повечето случай са не на място. Харесвах тези на Токича: Губя те бавно, Гасна по теб, Погледни ме в очите, Тъжно сърце (Деси Слава). 

Пропуснах "Тъжно сърце" когато изреждах Десовите - той си е абсолютно култов, също от денс на балада, направо като нова песен. И с онези iconic вокали "аааааааа", които Токича после сложи в половината песни на Гергана, Анелия и Емилия :D

И разбира се "Няма те до мен", заради която били станали дразги между Десс и Пайнера и затова после тя я включи с ремикс заедно с Играта в първия си албум като самопродуциращ се изхпълнител.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Grinch каза:

По-късно разбрах, че тази версия е ремикс, но си бях свикнал с нея и ми е по любима от оригинала 

Дори не знаех за тази песен...От поредицата които не ставаха хитове и не печелеха никаква популярност.  

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pacho каза:

Ленко Драганов - най-големият на ремиксите.

Топ са, но не бих казал, че са ремикси. Модерни аранжименти по народни песни. Нямат други версии в изпълнение на тези певици.

Също топ:

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Това е топ, ама май няма оригинал - бях се изложил да задам въпрос в Сигнал Точка Бе Ге кога да очакваме оригинала, и Емануела се зачуди и отговори, че тя си е оригинал. Помислих, че както Соня е пуснала първо ремикса:

Явно когато аранжиментът или цялото парче е дело на диджей, понякога по подразбиране слагат "Somebody's Mix" в заглавието.

На Соня ремиксът също е много добър, оригиналът не беше издаден официално, но поне изтече.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...