DevilWish Публикувано на преди 7 часа Report Share Публикувано на преди 7 часа 1.Карма - intro 2.Земи - ft. Dimoff 3.Lepa Brena - ft. Diona 4.WOW 5.Sorry, sorry 6.Ненормален ген - ft. Bliznacite 7.Без напрежение - ft. Pameca 8.Без напрежение (Club Edit) - ft. Pameca 9.Жадна - ft. Bobo Armani 10.Горещо 11.Дай ми 12.Моето момче 13.Карма (Outro) Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа Евала, че е пуснала албума, но не е мой стил музика. Хареса ми само "Лепа Брена" с Диона. Иначе много нови песни..... Дано и поп-фолк албум направи. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 час , DevilWish каза: Евала, че е пуснала албума, но не е мой стил музика. Хареса ми само "Лепа Брена" с Диона. Иначе много нови песни..... Дано и поп-фолк албум направи. По-добре да отлети за родната си планета ... еднопосочно. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Има раздел Рап и Хип-Хоп👈 Защо всичко поствате в раздела с Поп-Фолк🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа А едно време intro-тата бяха няколко секунди Само бозави трапчета направила момониш Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.