valennceto Публикувано на Септември 17 Report Share Публикувано на Септември 17 Предлагам, да си направим под-раздел в Раздел Поп-фолк, където да се събират всички Поп-Фолк Албуми Надявам се Молбата ми да бъде Уважена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 В стария форум имаше такъв раздел, но всички мрънкахте да няма, защото било много разхвърляно.. Сега пак искате раздели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 (редактирано) В стария форум имаше такъв раздел, но всички мрънкахте да няма, защото било много разхвърляно.. Сега пак искате раздели. Никога не съм мрънкала май бях мрънкала точно обратното, ама на мен кой ли ми обръща внимание И защо да е разхвърляно, като им е било Разхвърляно да са си го подредили, ам така де :1000 (24): не съм ли права, айде и другите да си дадат мнението по темата Редактирано Септември 17 от valennceto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Всички мрънкахте, много раздели имало, мого било разхвърляно и т.н. За това в този няма раздели, всичко е на едно място, използвайте търсачката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 (редактирано) Всички мрънкахте, много раздели имало, мого било разхвърляно и т.н. За това в този няма раздели, всичко е на едно място, използвайте търсачката. търсачката не намира вчера пет пъти се пробвах, и не съм Мрънкала аз стига си писал в множествено число Редактирано Септември 17 от valennceto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ_TOLYO Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Наистина е много добра идея. Подраздел Албуми, там влиза всичко, което е излязло като официален албум или компилация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Така да започна първо с това, че според мен мястото на тая тема е в админския. Търсачката наистина работи когато си иска. Ноември миналата година Тони пуска тема с питане за разделите във форум попфолк и няколко души отговориха, но така и не се реши кое къде да бъде. И на мен ми харесва всичко да е подредено и като потърсиш нещо веднага да го намериш. А за мрънкането, Вале мрънкай си ако искаш да получиш нещо.На бебето не му дават да суче докато не заплаче. Според мен форум попфолк би трябвало да има няколко подраздела. 1.Новини + дискусии 2.Албуми 2008 + компилации 3.Промо 4.Ретро + до 2007 5.Дискографии 6.Клипове. 7.Микс/ремикс 8.Заявки Когато има пусната вече тема останалите да добавят в нея каквото искат да поставят, а не да пускат нова тема.Практика сега е всеки да си пуска тема за нещо без да провери дали няма пусната вече такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tina Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 (редактирано) Ем според мен е добра идея наистина, а и търсачката може да търси само в определен раздел и като си пуснеш търсене само в Албуми, ще ти излизат само албуми, а не разни линкове за онлайн видео, новини и всичко останало. Редактирано Септември 17 от Tina Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 (редактирано) 1.Новини + дискусии 2.Албуми 2008 + компилации 3.Промо 4.Ретро + до 2007 5.Дискографии 6.Клипове. 7.Микс/ремикс 8.Заявки Когато има пусната вече тема останалите да добавят в нея каквото искат да поставят, а не да пускат нова тема.Практика сега е всеки да си пуска тема за нещо без да провери дали няма пусната вече такава. добре си го измислил допада ми идеята ти Надявам се да е одобрят :1000 (30): Редактирано Септември 17 от valennceto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 наблюдавам ви да знаете а по темата по късно Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 наблюдавам ви да знаете а по темата по късно Е още не сме се хванали за косите :1000 (29): Споко не съм такава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 И според мен двете идей са раздел АЛБУМИ и за онези 8 раздела са добри идей... Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 добре си го измислили допада ми идеята ти Надявам се да е одобрят :1000 (30): Аз също съм съгласен трябва всичко да е подредено. Както във стария форум, защо не и да вмъкнем албуми 2006 албуми 2007 само пример давам или ретро албуми също но всичко да подредено, пък за линковете от 4сторинг и транзит оставам без коментар, след време не може да се тегли от тези сървъри....... Подкрепям валето :1000 (30): Цитирай Report The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Според мен форум попфолк би трябвало да има няколко подраздела. 1.Новини + дискусии 2.Албуми 2008 + компилации 3.Промо 4.Ретро + до 2007 5.Дискографии 6.Клипове. 7.Микс/ремикс 8.Заявки Съгласен,но с няколко уточнения.Не съм убеден че трябва да има отделен подраздел 'Новини' в Поп-Фолка,при наличието на цял раздел 'Новини'.Подраздела 'Промо' трябва да отпадне,защото не виждам какво ще се слага в него.Според мен трябва да има следният вид : Поп-Фолк : 01.Links .... Албуми 2008 .... Ретро .... Дискографии .... Клипове .... Микс/Ремикс 02.Requests П.С. Като в раздела 'Ретро' заглавията на темите да изглеждат така : 'Линк : година на издаване : има на изпълнител - име на албум' като по този начин темите сами ще се подреждат по години. За отделните ретро песни в момента нищо не ми идва на ум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 наистина когато имаше под-раздел РЕТРО и под-раздел за албумите, беше по-подредено... а не така всичко накуп... все едно да отидеш в магазина и да търсиш стари домати и пресни домати... а преди в същия магазин си знаеш -старите домати седят в кашони, а пресните в щайгите на рафта за зеленчуци... все е храна нали, и все от магазина я купуваш... нямам спомен някой да е мрънкал в стария раздел... ама то явно имам проблем с паметта но определено помня че беше къде къде по-лесно като имаше РЕТРО раздел, и раздел за албуми, даже беше подредено - албуми 2007, албуми 2008... тъй че подкрепям инициатора валето, и останалите дръзнали да си кажат мнението - петроханчо и митко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj Vanio Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Поп фолк раздел е добре :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Съгласен,но с няколко уточнения.Не съм убеден че трябва да има отделен подраздел 'Новини' в Поп-Фолка,при наличието на цял раздел 'Новини'.Подраздела 'Промо' трябва да отпадне,защото не виждам какво ще се слага в него.Според мен трябва да има следният вид : Поп-Фолк : 01.Links .... Албуми 2008 .... Ретро .... Дискографии .... Клипове .... Микс/Ремикс 02.Requests П.С. Като в раздела 'Ретро' заглавията на темите да изглеждат така : 'Линк : година на издаване : има на изпълнител - име на албум' като по този начин темите сами ще се подреждат по години. За отделните ретро песни в момента нищо не ми идва на ум. Това предложение мисля че е най-удачното.По този начин всичко ще е подредено и в прилежен вид! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 (редактирано) Съгласен,но с няколко уточнения.Не съм убеден че трябва да има отделен подраздел 'Новини' в Поп-Фолка,при наличието на цял раздел 'Новини'.Подраздела 'Промо' трябва да отпадне,защото не виждам какво ще се слага в него.Според мен трябва да има следният вид : Поп-Фолк : 01.Links .... Албуми 2008 .... Ретро .... Дискографии .... Клипове .... Микс/Ремикс 02.Requests П.С. Като в раздела 'Ретро' заглавията на темите да изглеждат така : 'Линк : година на издаване : има на изпълнител - име на албум' като по този начин темите сами ще се подреждат по години. За отделните ретро песни в момента нищо не ми идва на ум. Тази идея ми харесва и на мен! Само искам да попитам защо е тази тема за микс/ремикси след като има тема на DJ-ите където те пускат миксовете и ремиксите си на песните Може да си сложите и тема за Лайв изпълнения защото виждам че има доста изпълнения на живо Редактирано Септември 19 от DIDO Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 Тази идея ми харесва и на мен! Само искам да попитам защо е тази тема за микс/ремикси след като има тема на DJ-ите където те пускат миксовете и ремиксите си на песните Дам И Аз това се питам, като модератор на Диджейския Раздел мисля, че няма нужда да се смесват със Поп-Фолк раздела, понеже съм сигурна, че повечето от Диджейте ще са против Иначе предложението на Митко е Перфектно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Независимо че има и други DJ които не посещават форум,то техните миксове и ремикси могат да се пускат в DJ раздел.Така че спокойно може да отпадне подраздела 'Микс/Ремикс'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 (редактирано) Независимо че има и други DJ които не посещават форум,то техните миксове и ремикси могат да се пускат в DJ раздел.Така че спокойно може да отпадне подраздела 'Микс/Ремикс'. Дам така съм съгласна Ако съм те разбрала правилно :1000 (29): Редактирано Септември 19 от valennceto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ice Baby Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Аз съм ''за''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Когато написах първия си пост по темата, беше предложение само.Сега след като прочетох коментарите, наистина "Промо и Микс/Ремикс" трябва да отпаднат за сметка на едно предложение на DIDO "лайв изпълнения". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 (редактирано) Когато написах първия си пост по темата, беше предложение само.Сега след като прочетох коментарите, наистина "Промо и Микс/Ремикс" трябва да отпаднат за сметка на едно предложение на DIDO "лайв изпълнения". Да идеята на Дидо е добра, хайде и другите да си дават Мнението И да Решаваме, какво точно искаме :1000 (30): И Бати Ни Момо, ако е така добър да Ни Угоди :1000 (6): Поп-Фолк : 01.Links .... Албуми 2008 .... Ретро .... Дискографии .... Клипове .... Лайв 02.Requests Ето така би трябвало да изглежда Редактирано Септември 20 от valennceto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А в раздела с клиповете се чудя дали да има отделно линкове и рикуести Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.