djpbs Публикувано на Септември 17 Report Share Публикувано на Септември 17 Форума има доста потребители и защо до сега няма такъв раздел не знам,доста потребители от форума имат обяви във други форуми също и аз,мисля че ще е доста полезно за всички да има такъв,правила много бързо ще се напишат и ще са като важна тема за да ги чете всеки който пуска обява, и другото което не ми харесва е че нямам edit на темата която съм пуснал или е там някакво време само в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Супер Идейка подкрепям те в Диджейския Раздел също пускат такива теми в които продават, но остават не забелязани от повечето потребители, така че най-добре да се направи един такъв раздел, трябва да по освежим малко Форума със нови разделчета :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Не съм сигурен, че има смисъл от такъв подфорум, гарантирам че няма да има необходимата посещаемост за да бъде полезен за пишещите обяви в него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djpbs Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Не съм сигурен, че има смисъл от такъв подфорум, гарантирам че няма да има необходимата посещаемост за да бъде полезен за пишещите обяви в него. мога да се обзаложа че ще се изненадаш , в него ще се продава всичко ,компютри,системи,телефони и всякакви други техники ,много хора ще намерят какво да предложат , ако е със широк спектър ще превлече заради обявите и нови потребители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Аз също мисля, че не е лоша идеята, все за някого ще е полезен такъв раздел... Има други достатъчно неполезни никому раздели... Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Хубаво, слагам го за 1-2 месеца, ако няма интерес го махам и това ще е.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари