valennceto Публикувано на Ноември 24 Report Share Публикувано на Ноември 24 Христо Стоичков е спряган за нов национален селекционер на Албания, съобщава италиански сайт, цитиран от "Гонг.бг". Както е известно, албанците, които бяха в нашата квалификационна група за Евро 2008, останаха без селекционер, след като Ото Барич подаде оставка. Стоичков няма ангажименти в момента, след като бе уволнен от Селта заради слабите резултати на тима във Втора испанска дивизия. В информацията се припомня, че Стоичков е бил селекционер и на българския национален тим. "Камата" обаче не е сред фаворитите за наследник на Барич. Основният кандидат е бившият треньор на Стяуа Валтер Дзенга. Друго спрягано име е това на настоящия селекционер на Грузия Клаус Топмьолер. Новини ТопСпорт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Защо все още се занимаваме с тоз боклук??? Не мисля, че е нужно ... нека историята го помни като добър спортист, а не като жалък простак, какъвто е като човек!!! :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 holidayboy каза: Защо все още се занимаваме с тоз боклук??? Даааа, абсолютно си прав. :1000 (10): Ти, както и "синята" част от България, сте направили мнооого повече за футбола и родината ни като цяло. Ееех, ако беше жив Гунди... :bigemo_harabe_net-165: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavista91 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Тоя ше прави Албания Евробойци скапания чорбар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Професионалист-като футболист Некадърник-като треньор Простак-като човек Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Добре бе не мога да разбере защо все още всички продължават да се хващат с Ицо ? Да като тренерче не го биваше ,като човек също ,но вече нито е треньор на България ,нито се подвизава в родината ,какво само ви е в устата . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 joni каза: Добре бе не мога да разбере защо все още всички продължават да се хващат с Ицо ? Да като тренерче не го биваше ,като човек също ,но вече нито е треньор на България ,нито се подвизава в родината ,какво само ви е в устата . Абе вие недейте така говорете за Ицето, добре че беше той и някой други Бг футболисти, че хората да научат за България И какво, като пускаме теми за него, нещо пречели ви Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ти явно не ме разбрах ,аз нямах на предвид да не се говори за Ицо ,дори напротив трябва да се говори защото той е най големия футболист на България ,идеята ми беше ,че се говорят само лоши неща за него и е по добре да се спре малко с тази кампания . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Хаха ужас.Тоя къде ли не се опита да се набута ама от всякъде изхвърча И аз немога да го трая, така че се радвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 joni каза: Ти явно не ме разбрах ,аз нямах на предвид да не се говори за Ицо ,дори напротив трябва да се говори защото той е най големия футболист на България ,идеята ми беше ,че се говорят само лоши неща за него и е по добре да се спре малко с тази кампания . Ок извинявай не съм те разбрала правилно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 petrohancho каза: Професионалист-като футболист Некадърник-като треньор Простак-като човек много добре казано Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 оф тоя пък и той място не си намери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Няма и да си намери, само за футболист си ставаше за друго НЕ Цитирай Report С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 като футболист наистина беше добър но като треньор за мен е пълна нула ! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Като видя,че в България няма да стане,естествено реши да се пробва в Албания,но не вярвам и там да му се отвори парашута. Както и преди мен казаха-Стоичков е един добър футболист и нищо повече. ^_^ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ама що коментирате некви неверни слухове бе хора ? някой каже нещо и всички си мисля ,че това е факт .тъпо е така Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ицата където и да иде само назад върви отборът НИщо не става от него като треньор, но пък е супер тъпо да се казва "какво се занимавате с тоя болук" при положение, че ни е един от най-добрите футболисти за всички времена и може да е всякакъв, но хората свързват името на държавицата ни с него. Живи здрави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Добър бе като футболист но за треньор не става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 SpLaT каза: Както и преди мен казаха-Стоичков е един добър футболист и нищо повече. ^_^ Малко ли е??? Междодругото,не бива да го плюете толкова,защото много хора навън уважават българите заради него...може да е простак,може да е всякакъв,но хората навън го уважават повече от тези в Бг...що Ицо дава интервю първо на каталунските журналисти, а после на българските-ми щото както те се отнасят с него,така и той...щото по каталунската Тв такива филми са давали за него,дето в Бг по националната не са давали,и щото тука преди да пуснат интервюто интрото е с най -успешните му моменти,и говорят само хвалби,а в Бг му пускат псувните,и гледат да замезят с тва... ей за тва Бг журналистите ще търпят просташкото му отношение и ще си мълчат-щото квото повикало такова се обадило. Наистина не става за треньор-верно е,но като футболист си му дължим уважението Щото на който вкарва головете не му пречи да е простак ,селски бек или тнт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.