DiStUrBiA_M Публикувано на Октомври 6 Report Share Публикувано на Октомври 6 Известно е, че Чарли Чаплин е завещал $1 млн. на първия мъж, който успее да роди дете. Оказва се, че с помощта на модерната наука това е напълно възможно. Новите репродуктивни технологии и постижения на генотерапията и трансплантацията позволяват на мъжа да износи и роди дете. Но само при едно условие: ако приеме да се сблъска с огромни проблеми и то не само с фигурата. Първо, на смелчака ще трябва да бъде имплантирана матка. "Бъдещият "татко-мама" ще трябва да приема изкуствени женски полови хормони. С всички последствия от това – промяна на тембъра на гласа, поява на бедра и корем, уголемяване на млечните жлези. Никак няма да му е лесно и да докара плода до раждане, тоест до цезарово сечение. Накрая, мъжкият организъм може да се разбунтува против това насилие и да започне да се бори с ембриона като с чуждо тяло. А това крие опасност от гибел както за детето, така и за самия мъж. С други думи основният въпрос по отношение на идеята за раждане на дете от мъж си остава не "как", а "защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Идеално за траверсите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Егати изродията! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Дам ... вчера попаднах на тази статия . Смеххх Както преди време се говореше , че след някой друг век ( тъй ли да беше ? ) жените сами щели да произвеждат сперма ( защото мъжете щели да изчезнат от земята ) и съответно да забременяват от ... себе си Ето това трябва също да се види та колко му е , забременели мъжИ забавна смяна на половете тогава за к'во сме си нужни едни - други Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bolqrkata_82 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Първият Бременен мъж е американец(Том Бийти http://vbox7.com/play:949b562e http://vbox7.com/play:aa1fba05 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 (редактирано) Том е бил жена преди и при операцията за смяна на пола е запазил женските си полови органи. В последствие се разбрало че съпругата му не може да има деца и се наложило той да забременее и роди. Редактирано Октомври 7 от Abuuu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Том е бил жена преди и при операцията за смяна на пола е запазил женските си полови органи. В последствие се разбрало че съпругата му не може да има деца и се наложило той да забременее и роди. Вече родил(а) ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Вече родил(а) ли е? Да, през месец юли е родил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Абе така като гледам си е чисто мъж! И не ми се струва, че си е сменял пола! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Да, през месец юли е родил. И взел ли си е милиона от Чарлито ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Абе така като гледам си е чисто мъж! И не ми се струва, че си е сменял пола! А ти кво очакваш, след като се е нагълтала с мъжки хормони, да не прилича на мъж ли?! И взел ли си е милиона от Чарлито ? Истинския пол на Том е женски, а не мъжки. Наследството на Чарли Чаплин е за първия МЪЖ, а не жена сменила си пола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ако трябваше да раждат при хората мъжете - природата щеше да го направи да е така. Не виждам защо трябва да се върви против природата?! Единствения мъжки организъм на Земта който ражда е Морското конче. И неговата бременност и раждане са най-трудните и тежките от всички други животни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Ако трябваше да раждат при хората мъжете - природата щеше да го направи да е така. Не виждам защо трябва да се върви против природата?! Единствения мъжки организъм на Земта който ражда е Морското конче. И неговата бременност и раждане са най-трудните и тежките от всички други животни За пари хората и коне ще раждат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANELLE Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Ааа,не искам мъжа ми да ражда ,искам аз,от къде накъде той...ужас,какво ли не измислят вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ааа,не искам мъжа ми да ражда ,искам аз,от къде накъде той...ужас,какво ли не измислят вече... Ако мъжът ти иска да имате 3-4 деца дали няма да поискаш и той да може да ражда та да види к'ъф 'уй е :1000 (29): истината е , че раждането си е много важно събитие и колкото и трудно и тежко да е , усещането че си дал живот ... е просто неописуемо !!! И ако имам физическата и психическата сили , бих го повторила и потретила ( ако даде Бог ! ) Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANELLE Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ако мъжът ти иска да имате 3-4 деца дали няма да поискаш и той да може да ражда та да види к'ъф 'уй е :1000 (29): истината е , че раждането си е много важно събитие и колкото и трудно и тежко да е , усещането че си дал живот ... е просто неописуемо !!! И ако имам физическата и психическата сили , бих го повторила и потретила ( ако даде Бог ! ) Аз съм също на твоето мнение..И искам един ден да си имам двечки,но ако дойде и трето,защо не..зависи от ситуацията разбира се,но поне две със сигурност искам когато му дойде времето и когато съм готова за това...И понеже смятам да обичам таткото на децата си и не възприемам раждането като болка,не бих искала и той да ражда...един в семейството стига Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Аз съм също на твоето мнение..И искам един ден да си имам двечки,но ако дойде и трето,защо не..зависи от ситуацията разбира се,но поне две със сигурност искам когато му дойде времето и когато съм готова за това...И понеже смятам да обичам таткото на децата си и не възприемам раждането като болка,не бих искала и той да ражда...един в семейството стига еее , раждането си е голямо и хубаво преживяване , но никой не може да ме убеди , че не е и болка ! Няма спор , че емоционалното щастие "убива" всяка физическа болка , но не значи че самата болка я няма :-) Раждала ли си ? Защото казваш , когато му дойде времето , и това е интересно А ... трябва да си изпитал това усещане ;-) И щом смяташ да обичаш таткото на децата си ( Дай Боже !!! защото гаранция - Франция ! ) , и не смяташ раждането за болка , защо пък искаш да го предпазиш от това :1000 (29): ? Щом нещо е хубаво и искаш да е споделено с лИбимия , защо да не е и раждането :1000 (29): Нали не било болка ? Не искам в никакъв случай да те опонирам , ни най - малко , но някак ми стана интересно за нещо , през което не си ( ако си , ме извини ) минала , и чак искаш да предпазиш бъдещият татко В никакъв случай не искам мъжИти да раждат , защото това значи раждаемостта да намелее много рязко :-) :1000 (29): Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANELLE Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 еее , раждането си е голямо и хубаво преживяване , но никой не може да ме убеди , че не е и болка ! Няма спор , че емоционалното щастие "убива" всяка физическа болка , но не значи че самата болка я няма :-) Раждала ли си ? Защото казваш , когато му дойде времето , и това е интересно А ... трябва да си изпитал това усещане ;-) И щом смяташ да обичаш таткото на децата си ( Дай Боже !!! защото гаранция - Франция ! ) , и не смяташ раждането за болка , защо пък искаш да го предпазиш от това :1000 (29): ? Щом нещо е хубаво и искаш да е споделено с лИбимия , защо да не е и раждането :1000 (29): Нали не било болка ? Не искам в никакъв случай да те опонирам , ни най - малко , но някак ми стана интересно за нещо , през което не си ( ако си , ме извини ) минала , и чак искаш да предпазиш бъдещият татко В никакъв случай не искам мъжИти да раждат , защото това значи раждаемостта да намелее много рязко :-) :1000 (29): Просто не искам,защото предпочитам нещата да си се запазят такива,каквито са..и всеки да си изпълнява мисията..на жената й е дадено от Бог да може да ражда и това би било хубаво,ако се съхрани...Не съм казала,че раждането не боли,напротив,всяка жена минала по тоя път знае много добре и ще каже,че си боли и още как...имах предвид,че за мен това не би било от значение,когато съм сигурна,че го искам и когато изпитвам любов,към семейството,към децата и т.н...И след като на мен е поверена тази "мисия" на земята и аз съм тази,която трябва да изтърпи болката в името на нещо хубаво,защо да трябва и мъжа до мен,излишно е..Пък и ако толкова я е заболяло една жена след 1-вото раждане винаги може то да си остане последно...а като гледам повечето имат по 2,което значи,че сълзите от болка си струват цената за тази огромна радост..То ако я няма болката едва ли бихме изпитали истинско щастие и удовлетворение,защото човек е така устроен,че не може да оцени това,което му се е дало и му се дава преди да го е заболяло.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANELLE Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Аз съм също на твоето мнение..И искам един ден да си имам двечки,но ако дойде и трето,защо не..зависи от ситуацията разбира се,но поне две със сигурност искам когато му дойде времето и когато съм готова за това...И понеже смятам да обичам таткото на децата си и не възприемам раждането като болка,не бих искала и той да ражда...един в семейството стига Не ми разбра поста явно..затова ще опитам да поясня...Имах предвид,че ако не обичах бащата на децата си и ако смятах раждането за нещо нетърпимо като болка и т.н. сигурно щях да искам и той да можеше да ражда,за да види какъв ... е да си жена..но понеже не съм на това мнение бих искала аз да си остана тази,която трябва да даде живот..Аз ако мислех така,то по-добре да не раждам,егати... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Егати изродията! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Просто не искам,защото предпочитам нещата да си се запазят такива,каквито са..и всеки да си изпълнява мисията..на жената й е дадено от Бог да може да ражда и това би било хубаво,ако се съхрани...Не съм казала,че раждането не боли,напротив,всяка жена минала по тоя път знае много добре и ще каже,че си боли и още как...имах предвид,че за мен това не би било от значение,когато съм сигурна,че го искам и когато изпитвам любов,към семейството,към децата и т.н...И след като на мен е поверена тази "мисия" на земята и аз съм тази,която трябва да изтърпи болката в името на нещо хубаво,защо да трябва и мъжа до мен,излишно е..Пък и ако толкова я е заболяло една жена след 1-вото раждане винаги може то да си остане последно...а като гледам повечето имат по 2,което значи,че сълзите от болка си струват цената за тази огромна радост..То ако я няма болката едва ли бихме изпитали истинско щастие и удовлетворение,защото човек е така устроен,че не може да оцени това,което му се е дало и му се дава преди да го е заболяло.... Именно затова казвам , че е по-добре ние да си раждаме ( в нас си е заложено да имаме по-голям праг на болката ! ) Но нямам нищо протиФ някой мъж да го изпита , за да види , че не са те силния пол Пък нека ся се сърдят и викнат , на думите ми Колкото до първото и следващото раждане - тук не съм съгласе , това че сме изпитали болката от раждането , а тя си е солидна , не значи , че сме се зарекли завинаги тя да е последна ( макар че пзнавам няколко такива "заръки" в които се съмнявам силно ! ).Просто казах , че болката я има , но целта оправдава средствата и щастието да видиш мъничкото човече я заличава . Но в последните ти думи ( които подчертах ) има ОГРОМНА ИСТИНА !!! И е чудесно казано :1000 (30): ! Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Апф...ако мъжете земат да раждат ние жените какво ще правим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.