mitkobs Публикувано на Октомври 17 Report Share Публикувано на Октомври 17 Въпроса ми е следния,гледам половиният форум е с движещи аватари и не се редактират от модераторите, а моя всеки ден е изтриван!Искам някой да разясни защо не може да слагаме движещи се аватари и толкова ли много натоварват те форума!Ако е така да се обясни на форумците да не слагат такива аватари ,а не на един да стой , а на другия да му го трият през ден! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Еми, не знам пък кой ще ти трие аватар, виж за подпис по-ставам, ама чак пък аватар. + това Модове, които сме в Син цвят, нямаме това право. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Можеш да си слагаш движещ аватар, но трябва да е до 150кб. в противен случай ги трият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Сакам да дам едно предложение.... Аватари с размет до 200х200, НО да не са движещти... Илиииии да си останете с мижавите 100х100 и да наблъскате цели клипове в аватарите си! (: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Сакам да дам едно предложение.... Аватари с размет до 200х200, НО да не са движещти... Илиииии да си останете с мижавите 100х100 и да наблъскате цели клипове в аватарите си! (: Дам както беше преди в пирата и по разни други форуми. Или слагаш движещ или такъв голям. Ей тва ми е ава от един друг форум ;ррр Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Дам както беше преди в пирата и по разни други форуми. Или слагаш движещ или такъв голям. http://prikachi.com/files/362320I.jpg Ей тва ми е ава от един друг форум ;ррр Ам тъй,,,, и без тва кат влизаш в на някой профила виждаш само автара - така, че подписа не е толкова важен колкото авЪ :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Можете да си слагате движещи при положение, че сборът от размерите на аватара и подписа не трябва да надвишава 140 кб. Затова аватарите Ви биват изтривани! Дано съм бил ясен за Вас. За повече информация се запознайте най-основно с правилата на форума! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Продължение от първата тема тъй като никой не беше прочел предложението и беше затворена ей така (: Сакам да дам едно предложение.... Аватари с размет до 200х200, НО да не са движещи... Илиииии да си останете с мижавите 100х100 и да наблъскате цели клипове в аватарите си! (: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Аман вече та... За подобни авове става на въпрос. Максимума е 200х200 =)) По-добре са от тия движещите 100х100 В един друг форум бяха го направили, като сложиш голям ав до 200х200 не можеш да слагаш голям подпис или движещи авове, като подпис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Само да уточня, че не на всички е приятно да се разпъва форума от разни огромни аватари и подписи. Освен това има потребители, които не са на месечна такса (за нета става дума) а на трафик, който трафик отива по дяволите от тия аватарища и подписища. То и затова е сложено ограничение. Оставам с впечатление, че някой хора са прочели предложението и са преценили, че не са компетентни да отговорят на въпроса и/или нямат мнение по него, както в случая аз. Не разбирам защо е нужно да са по-големи, подвижни и т.н., и защо трябва винаги да са на границата на разрешените. На мен примерно не ми е приятно да си чистя кеша на паметта в офиса непрекъснато тъй като е пълен със свалени от форумите аватари и чудесии а паметта му не е много. :ph34r: Лично мнение. Цитирай Report Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не разбирам защо е нужно да са по-големи, подвижни и т.н., и защо трябва винаги да са на границата на разрешените. На мен примерно не ми е приятно да си чистя кеша на паметта в офиса непрекъснато тъй като е пълен със свалени от форумите аватари и чудесии а паметта му не е много. :ph34r: Лично мнение. Винаги има опция в контролния панел - да не се показват графиките на потребителите ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Само да уточня, че не на всички е приятно да се разпъва форума от разни огромни аватари и подписи. Освен това има потребители, които не са на месечна такса (за нета става дума) а на трафик, който трафик отива по дяволите от тия аватарища и подписища. То и затова е сложено ограничение. Оставам с впечатление, че някой хора са прочели предложението и са преценили, че не са компетентни да отговорят на въпроса и/или нямат мнение по него, както в случая аз. Не разбирам защо е нужно да са по-големи, подвижни и т.н., и защо трябва винаги да са на границата на разрешените. На мен примерно не ми е приятно да си чистя кеша на паметта в офиса непрекъснато тъй като е пълен със свалени от форумите аватари и чудесии а паметта му не е много. Лично мнение. Еми хубаво, но форума не се разчеква с такива авове. Същата си е лентата просто е по-дълга. Колкото до тези, които са на трафик авове, който са по 140кб им тварят много повече от картинки по 50кб с най-лошия случай. Пък и за тях има олекотена версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Размерите на аватарите ще си останат без промяна> Не мисля, че това предложение ще се приеме,защото съгласете се с мен стои адски грозно ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cupeHe Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Размерите на аватарите ще си останат без промяна> Не мисля, че това предложение ще се приеме,защото съгласете се с мен стои адски грозно ! Не мисля, че това например: стои грозно като е по-високо от 100 пиксела За 200 на 200 не знам, ама поне 150х150 няма да е зле. И идеята не включва движещите се аватари да са повече от 100х100, за неразбралите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 (редактирано) Размерите на аватарите ще си останат без промяна> Не мисля, че това предложение ще се приеме,защото съгласете се с мен стои адски грозно ! Мисля, че не си само ти модераторския и най-вече администраторския екип на форума така, че има и други хора, които да си изкажат мнението. Колкото до това колко е грозно -> "УжасTTTTTTTTTно" , нали ? =))) Редактирано Октомври 17 от Ив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NyLoN_BoY Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не е нужно. Така си е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 И спроед мен 100х100 си е ок. Но виж,за кб-тите си трябват реформи,кви са тия мижави 140 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Аз не виждам нищо лошо в размер 100 по 100 за аватар, не виждам и нищо лошо, в това да е движещ се, но тия филми, които си слагате в аватарите, бавят зверски зареждането на страниците в темите. Тук не са виновни самите потребители, а хората правещи им аватарите, защото ги оставят по 6-700к, а не ги намаляват до нормалните 140к. Пюър Ивъле, твоя да речем е 70 и няколко, как прецени, че 140-те ка те ограничават? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 (редактирано) Добре де... що намалихте размера на подписите да са 400 на 400, а аватарите си останаха 100 на 100 ? Направете авовете размер до 200 на 200 и тези коиито са с движещи да си слагат 100 на 100... ако движещия аватар е по голям от 100 на 100 (и кбтата са повече от 140) да се премахва - а за тези с 200 на 200 коиито не са фенове на клипиращите авове и да си сложат едно сетче нормални графики и шапка на тояга... Вас ви е страх, че като направите авовете 200 на 200 никой няма да спазва правилото за картинка-аватар и клип-аватар -- и тогава всички ше си сложат клип-аватар който ще е 200 на 200 ... Ееемии поне модовете ще имат какво да правят... Не само да затварят теми с гениални идеии... :1000 (21): п.п послушайте ме!! Бъдете в крачка с модата! (: Редактирано Октомври 18 от V O G U E Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ще взема верно да вдигна размера на 200 по 200 и да забраня движещите се шитни, че ми писнаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Естествено! Па за тези коиито още наблягат на движещите - могат да си сложат в подписа един с позволените кб-та. No pressure guys :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Тя снимката е ограничена доста и като размери, и като големина, но и в момента излиза от формата на менюто... Не виждам смисъл снимка с такива размери да е с по-голяма от тази големина в кб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.