Saki4a Публикувано на Ноември 3 Report Share Публикувано на Ноември 3 И такам... В събота бях във Велико Търново, и бяхме в "Music Place Negro" За сега мога да дам снимки само от сайта на дискотеката. http://www.negro.bg/gallery-76.html/page/1 аз съм на 9-та (целият в синьо ) снимка и по-нататъка пак ни има.. Имам и клипче, обаче много, много не се вижда, но някой ако иска да ни скив, ще го кача. Тази седмица (в събота) съм в Свищов Клуб "Славяни" ако има някой от там да заповяда, по-другата седмица съм пак във Велико търново в клуб "Bally" Елате мЪ вижте хаха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
UndergrounD Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 За Бали се обади Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Видях те Саки Там си бил Цитирай Report Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 Видях те Саки Там си бил Че ти пък къде си била, че не съм те видял? Ъндърграунд, ок братле, аз съм ти казал кога съм там Мислих още тая вечер да ходя на Свищов, ама не можах да се напия хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Ъндърграунд, довечера съм там, или пак в Него! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NyLoN_BoY Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ужас, Бали е такава дупка. Както и Джак. Нямам никакво намерение да стъпя в тея две заведения. Особено в Джак, където сервитьорката ни излъга със сметката. Пък Бали е едно такова малко, а има много хора. Някак си некомфортно ми е там. Иначе в Негро е готино. Скоро бях и в тая новата дискотека - Органза, даже мисля, че ме има на сайта им, още не съм го поглеждал. Сега се навивам за Деколте, но все не ми остава време, иначе билярдната маса под Деколте е жестока... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Ужас, Бали е такава дупка. Както и Джак. Нямам никакво намерение да стъпя в тея две заведения. Особено в Джак, където сервитьорката ни излъга със сметката. Пък Бали е едно такова малко, а има много хора. Някак си некомфортно ми е там. Иначе в Негро е готино. Скоро бях и в тая новата дискотека - Органза, даже мисля, че ме има на сайта им, още не съм го поглеждал. Сега се навивам за Деколте, но все не ми остава време, иначе билярдната маса под Деколте е жестока... И аз съм За в Органза, че разбрах, че било готино Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GAULTIER Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Събота живот и здраве сме там, дано е якооо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 аз бях в събота и честно кзано беше доста празно-амаа входа е 2 лв и 1,50 е малка водка.музиката е яка-пускаха глория и пътя и деса и катастрофа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.