momo Публикувано на Ноември 4 Report Share Публикувано на Ноември 4 Понеже доста малко от потребителите си правят труда да четат, та какво остава да спазват правилата на форума, публикувам последните промени тук: Промени в сила от 01.11.2008г. Нов размер за използвани аватари - 150х150 пиксела /до сега размера беше 100х100/. Забраняват се аватари с разширение .gif и .png. Големината в килобайти остава същата ~140kb сборна големина на аватар и подпис. Оставям темата отворена за да можете да коментирате промените. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JorDaNiS Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Не могат да се слагат движещи аватари?!?!?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Аз и 500к да го направя пак няма да ви е достатъчно, защото нямате желание да си правите аватарите малки, не за друго. 140к са напълно достатъчно за снимка с размер 150х150 пиксела за аватар + 400х300 пиксела за подпис да речем. Аз ако ви разреша като формат сигурно и tif-ове ще почнете да слагате по 50 мегабайта, дано съвсем да не могат да се отварят темите от хора с БТК или още по-лошо, с някой местен доставчик в малък град. 85% от потребителите влизат в рамките на 140-те килобайта, но има едни 15% "бунтари", на които това ограничение им оронва авторитета - те не могат да изкажат себе си в някакви си 140 килобайта. Лошо за тях, защото шаренията и бавното зареждане на големите теми дразни всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Защо не мога да си обновя подписа? Слагам си пак 3 иконки 100х100 и ми изписва, че подписът ми е прекалено дълъг(а той е същият като настоящия)? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Забраняват се аватари с разширение .gif и .png. bullshit!! От къде на къде png се забранява - само jpg се позволява? - знаеш ли колко зле ще е качеството на аватарите?! Страх те е един аватар с png ще е много кб?! Естествено че могат да се намаляват png формат - толкова колкото jpg ... И предлагам да не забраняваш gif формата - може да използват движещи аватари, НО да са 100на100 и не по големи. Да има лимит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cupeHe Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Забранете и .jpg, току-виж някой аватар 150х150 стигне до огромните 10 кб... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Да бе предлагам да живея във форума и да съм пъдар на всички дечица, които искат да им мърдат аватарите, как не се сетих. Лошо качество казваш, друго си е да наблъскаш в картинка 150х150 якото качество, все едно някой ще го забележи Настоящите аватари остават, няма да ги трия, който държи ма мърдащ аватар да си остане със сегашния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Да бе предлагам да живея във форума и да съм пъдар на всички дечица, които искат да им мърдат аватарите, как не се сетих. Лошо качество казваш, друго си е да наблъскаш в картинка 150х150 якото качество, все едно някой ще го забележи Настоящите аватари остават, няма да ги трия, който държи ма мърдащ аватар да си остане със сегашния. Не знам защо изобщо им се връзваш.Такива са правилата и всеки когато се регистрира слага отметка, че е съгласен с тях.На когото не му харесва не се регистрира.Правилата са за всички, а без правила не може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 (редактирано) 160/200х200 повече ми допадаше. Редактирано Ноември 5 от Ив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.