vLaDiMiRcHoOo Публикувано на Ноември 4 Report Share Публикувано на Ноември 4 Абе хора това нещо при всички ли е или само при мене.Като вляза в портала на Раманиа и почва някаква музика.Даже 1 път се среснах от къде идва затворих си Уинампа но не спря и накрая като затворих Раманиа спря.Сега при всяко влизане в портала започва. Искам да попитам модовете: 1.Така ли ще бъде постоянно? 2.Има ли начин да я спра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 туко що и аз се натъкнах на това нещо и почнах да си спирам работите а то било от форума! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Вие от толкова много чалга направо луднахте - при мен няма никва музика на портала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 (редактирано) Вие от толкова много чалга направо луднахте - при мен няма никва музика на портала... Хахах ... Е как няма да има бе...Влез в портала ТУК и чакай трябва да почне музика Редактирано Ноември 4 от vLaDiMiRcHoOo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 (редактирано) И при мен има музика всеки път когато отворя портала Редактирано Ноември 4 от Gerganafen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
uLafa Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 При мене няя нищо .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Нем, нищо не се пуска - даже оставих прозореца няколко минути така да изчакам па да почне - ама дръжки и гейски теми.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 И при мен нищо не се чува ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cupeHe Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Сменете си дилъра, никва музика няма :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Музика има като се влезне в портала ,ама аз съм си направил направо да влизам във форума и го нямам този "проблем" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ARS Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 При влизане в портала и на мене ми се включва... Ама аз не влизам оттам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Ква музика,кви пет лева....Мълчи като риба,портала му с портал!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Ква музика,кви пет лева....Мълчи като риба,портала му с портал!!! Мълчи ви защото не заслужавате да ви пее...Но не ви и трябва просто не искам да казвам къде бърка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ARS Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Мълчи ви защото не заслужавате да ви пее...Но не ви и трябва просто не искам да казвам къде бърка По-добре си трай, хипер много дразни и затова и не влизам оттам вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 ВладимирчоОоо, ти с Mozilla ли си или друго?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ARS Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 ВладимирчоОоо, ти с Mozilla ли си или друго?! Аз съм с Мозила и пак се чува... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 ВладимирчоОоо, ти с Mozilla ли си или друго?! Mozilla Не ми казвай,че е заради това |-( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Мълчи ви защото не заслужавате да ви пее...Но не ви и трябва просто не искам да казвам къде бърка аз па как ритам да ми пее - аз съм си достатъчен - достатъчно нарувам тук :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Ми аз не съм с Mozilla така, че може и да е от това - всеки който НЕ използва Mozilla и чува музика - да пише!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 аз па как ритам да ми пее - аз съм си достатъчен - достатъчно нарувам тук :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти с какво си?Mozilla,IE,Opera :? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 И аз съм с Mozilla пък не се чува ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Ми аз не съм с Mozilla така, че може и да е от това - всеки който НЕ използва Mozilla и чува музика - да пише!!! А с какво си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 А с какво си IE Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Ноември 4 Author Report Share Публикувано Ноември 4 Ей сега влязох с IE и не се чуваше нищо!Ама аз искам с Мозилатааааааааа до сега не се чуваше нищо от днес стана така...Моля модовете ОПРАВЕТЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Ти с какво си?Mozilla,IE,Opera :? Avant Browser Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.