Ivanhoe Публикувано на Ноември 5 Report Share Публикувано на Ноември 5 Не мога да си сменя титлата. Каквото и да напиша изписва, че са позволени 10 символа, а аз съм използвал 13. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Някакъв отговор скоро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 (редактирано) И аз се присъединявам към питането ... Редактирано Ноември 8 от BaLiStIC_007™ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 (редактирано) И аз се присъединявам към питането ... Ти няма да си сменяш титлата Редактирано Ноември 8 от My heart will go on Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ти няма да си сменяш титлата Абе аз я сложих уж само да пробвам и са не мога да я махна Тва Mалината голям паразит ... Няма отърване от нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Aз мога, не знам вие защо не можете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Каквото и да напиша, излиза това съобщение. Дори като оставя и празно поле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Аз моята току що я смених и е много повече от 13 символа.. без проблем Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Kaт гледам проблема го няма при мене... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Няма пробем, много ясно... Пробвай с ИЕ, мани тоя бъгав фокс.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JorDaNiS Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 И аз нямам проблеми, дори с Mozilla, току що я смених! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 В момента съм през ИЕ и пак не става. Изписва същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Пиши ми ЛС с новата ти титла и утре ще ти я сменя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Пиши ми ЛС с новата ти титла и утре ще ти я сменя. Може ли и аз ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Пиши ми ЛС с новата ти титла и утре ще ти я сменя. Не е наложително да я сменям, но все пак се чудя защо при мен не може, а при другите може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Ванко, проблема е в твоя монитор и при мен се сменя ;ррр Форума не те харесва ahxahxhahx Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 (редактирано) Не е наложително да я сменям, но все пак се чудя защо при мен не може, а при другите може. Вече и при мен не може,какво и да напиша казва ми че съм използвала 17 симбола. Редактирано Ноември 9 от lakibebe Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Вече и при мен не може,какво и да напиша казва ми че съм използвала 17 симбола. На мене не ми прави подпбни проблеми аз току що си смених моя и стана...незнам на какво се дължи при вас проблема... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 A, де... И аз не знам.. Който не може да си смени титлата, а има желание, да пише ЛС с новата си титла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 Проблема е бил в графата ГРАД. Там вместо 10 съм сложил 13 символа. Показва ги, но прави проблем за всичко друго. Сега като ги намалих се оправи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 (редактирано) Проблема е бил в графата ГРАД. Там вместо 10 съм сложил 13 символа. Показва ги, но прави проблем за всичко друго. Сега като ги намалих се оправи. Ааа това ли е ,чакай и аз да опитам. Еdit. Стана. Браво Ванко майсторе. Редактирано Ноември 10 от lakibebe Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Оф ... Мерси ... И мойто си го оправих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Хахаха, баси случая Я сега тествайте, направих местоположението на 20 знака Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Хахаха, баси случая Я сега тествайте, направих местоположението на 20 знака Стана ... Мерси momo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 Хахаха, баси случая Я сега тествайте, направих местоположението на 20 знака Айде прави ме админ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари