Боби Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Никога не съм харесвал Марая Кери. Гласът й въобще не може да ми въздейства, дори бих казал че ме дразни. Марая може да има 7 октави, но например долното изпълнение на Бионсе за мен е милиони пъти по-добро = много по-дълбок, чувствен, емоционален глас, който наистина може да те докосне. http://www.youtube.com/watch?v=F1h-WdWI-_c Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Селин е най- добрият и мощен женски вокал. Това за Марая е вярно, но е по- скоро изключение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Добра е, но не е на нивото на Уитни, Тони Бракстън и Бионсе! Липсва и нахъсаност на лайфовете, поне според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Добра е, но не е на нивото на Уитни, Тони Бракстън и Бионсе! Липсва и нахъсаност на лайфовете, поне според мен. В началото на кариерата си не беше така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Добра е, но не е на нивото на Уитни, Тони Бракстън и Бионсе! Липсва и нахъсаност на лайфовете, поне според мен. Марая е друг тип изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Уникална е , винаги ме е радвал гласът и .. за мен тя и Уитни -лека и пръст са жените с най-големите гласове - изобщо ! Жалко ,че сега се опитват да и правят сечено тея мърши от Сони . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 When you love someone so deeply they become your life.. Накрая избухва яко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Butterfly и Rainbow ерата й като че ли са най-силни - любимата ми певица е, но и тя има своите слаби моменти..Чакаме новите й неща - стига с тия Риани и Кети Пери-та! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HUNTER Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Butterfly и Rainbow ерата й като че ли са най-силни - любимата ми певица е, но и тя има своите слаби моменти..Чакаме новите й неща - стига с тия Риани и Кети Пери-та! Хаха, Rainbow ерата е най-слабата както в комесиален така в творчески аспект. Heartbreaker - жалък опит за пресъздаване на Fantasy, Thank God I Found You - жалък опит за пресъздаване на One Sweet Day. Най-силни като продажби в Щатите са Daydream, Music Box (и двата диамантени), дебютният (9xплатинен) и The Emancipation Of Mimi (6 или 7 пъти платинен). Rainbow e 3. Айде поздрав: U know sugar never ever was so sweet Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BMW Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Думите са крайно недостатъчни, за да се опише постигнатото и възможностите на Марая Кери! !УНИКАЛНА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.